bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Beybim bak dr izin verdiyse sikinti yok napicaksin biliyomusun 2 saatte bir inip yuruyceksin 10 dakika kan dolasimin hizlansin onun disinda sikinti olmaz bence

Hmmm o zaman 3 ayi yeni bitirmisiz biz kuzum anladim simdi tesekkur ediyorummmm

Bizde temmuzun 3 unde arabayla ankaradan antalyaya gidiyoruz ucak in bin daha sikintili adayla havaalani da otele uzak arabamizla gidicez 2 saatte bi inip yururum elimi yuzumu yikarim zaten 4 5 saatte alanyadayiz konya yolundan gidince

Kizlar simdi geldim. Ultrasona göre 17+2 HAFTALİK hamileyim kilosu 196 gr siz de kilolar nasil ??
Canim valla bizim daha kiloya gecilmedi boy olctu ama bebisler farkli farkli hic karsilastirma kuzum zaten dr ayina gore iyi yada zayif diye soyler ama kizimdan hatirladigim masallah gayet iyi

Tatlım yatarak gelirsen bir şey olmaz inşallah korkma. Yavaş kullanır eşin de, sarsmadan. Ama için rahat etmeyecekse biraz daha bekle

Cnm bn de daha hc yolculuk yapmadm ama yapan arkdslar var sanrm.bnm de cuma günü annem gtcek evde yalnz kalamam 4 saatlik yola kaynanamlara gidicem valla mecbur gidicem Allaha emanetiz bsy olmaz inşallah.senin doktorlar da gidebilirsin demsti sanırım. Bnde kanama yok ama içerde kanama alanı var

Kizlar simdi geldim. Ultrasona göre 17+2 HAFTALİK hamileyim kilosu 196 gr siz de kilolar nasil ??
Cok iyi massalah canim erkek bebis dedilmi tatlim rabbim saglikla nasip etsin bende gecen hafta persembe gittim 16+5 olan 190 grm digeri 16+2 olan 150 grm birde her bebekle bir olmaz canim benim bebisler iyi doguyor canim buyuk oglum 4.600 dogdu vitamin cok verdi doktorum kucukte kilo almamak istedim arada ictim vitaminleri 3.700 dogdu tatlim rabbim saglik versin cumlemizin bebeklerine kilo dunyaya geldigindede alir annesi ... ecmain

Aman masallah topac gibi bogum bogum isirilmalik ada kilolu dogmadi kuzum 3.250 dogdu 48 cm halen zayif ve uzun halasi 6.000 gr dogmus masallah bizim cadi halaya cekmemis

Amin canım Allah razı olsun cümlemizin. Boyuda 13 cm sence iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…