bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aman masallah topac gibi bogum bogum isirilmalik ada kilolu dogmadi kuzum 3.250 dogdu 48 cm halen zayif ve uzun halasi 6.000 gr dogmus masallah bizim cadi halaya cekmemis
Canim 3.250 gayet iyi onemli olan saglikli olmalari kilo gelir gider tatlim :)

Gecmis olsun canim bi dermatologa gitsen mi ki
Saol canım daha önceden de oluyodu çok gittim ama güneş alerjisi olduğu bile tahmini bi şeye alerjim yok neden olduğunu bilmiyolar zorda kalınca damardan kortizon veriyolar. Uzun zamandır olmuyodu aslında çok hafif oluyodu galiba hamilelikten dolayı ağır oldu

Amin canım Allah razı olsun cümlemizin. Boyuda 13 cm sence iyi mi?
Canim iyidir hic belli olmaz bir anda atak yapar bebisin zaten 4 aydan sonra buyumeye basliyor kilo boy tatlim banada soyledimi hatirlamiyorum heyecanliydim cinsiyet bekliyordum sadece kilo dedi onu hatirliyorum birde iki kiz dediginde herseyi unutuverdim :)

Rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel canım :))

Anladim canim gecmis olsunn cok

Genede yorulursun canim ama guzel olur ne tarafta tutcaksinz retoranti
Aslinda cafe tarzi bi yer olsa daha iyi olmaz mi
Canim Mado yu dusunuyoruz bahcesi filan var 20 kisi ancak oluruz belki o kadar bile deil bakalim tatil donusu esim konusucakti ayarlayabilirse cok iyi olucak

kızlar bu gün sağlık ocağıda tetanoz ası yapıldım bir doz vurdu bir dozda temmuzda vurcak yapılan varmı

Cok anlamiyo ki teyzesi ama hani fotograflara bakinca filan desin ki ayy ne guzel olmus aynen dogum oncesi iyi olcak bise seneye kardesi 9 aylik olcak buyumus olur
Aynen canim guzel bi hatira olur onun icin
Bende oyle dusunuyorum bebislermz dogmadan kizlarmzla bolbol vakit gecirelim dogum gununu yapmayi bu acidan bende cok istiodum ama imkansz gbi görünüyor hoş benim isim belli olmaz bi kalkarim haydeee hersey olmus btmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…