bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy canım ne güzel tatilde kutlamakta çok güzel olur bizde ağustos ayında izmire gidecez bi ufak mola olacak bizede balayından sonraki ilk tatilimiz olacak ben daha ekim ayında evlenmiştim
Ayyy canim yeni evlisin Allah uzun yillar versin bizde cok deil 4 yillik evliyiz

Veririz kuzum.veremesem ben veremezdm 20 kiloyu hepsini verdimm

Bugunde benim evlilik yil donumum.9 yil olmus evleneli.Allah basimdan kocami hic eksik etmesin.Allah ondan razi olsun insallah.
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin canim bizimkide cumartesi gunuydu 28 mayis 11 yil oldu sukurler olsun bugunlerimize

Ayyy canim yeni evlisin Allah uzun yillar versin bizde cok deil 4 yillik evliyiz

çok tşkler canım amin Allah hepimizin yuvalarını uzun mutlu huzurlu etsin. evet biz yeni evlendik sayılır ve ben çocuk çok istedim eşim bu yazı geçirelim diyodu rabbim gönlümdekini verdi hemen oldu çok şükür biz zaten geç evlendik neyi bekliycez diye eşimin yedim beynini :))

Ayy severim onlari bennn son bahar bebikleri prenseslerim saglikla gelsin
Evet canim eylul ekim kasim sonbahar bebekleri prenseler ve kucuk pasam sonbahar cocuklari ben esim buyuk oglum ilkbahar cocuklariyiz aayyy ne guzel ayrinti yakalamisin tatlim opuyorum seni ve adayi birde minik pasayi :)

Tamam kuzum oyle yapiyim ben tesekkur ederim bitanemmm

Evet canim eylul ekim kasim sonbahar bebekleri prenseler ve kucuk pasam sonbahar cocuklari ben esim buyuk oglum ilkbahar cocuklariyiz aayyy ne guzel ayrinti yakalamisin tatlim opuyorum seni ve adayi birde minik pasayi :)
Tatlimm benim bende seni ve yavrularini cok opuyorummm

Ya fistiklar ben halen 1 gram bile almadim adaya hamileyken ayda 1 2 kilo aliyodum 20 kiloyla kapattim bunda daha gram kilo almamisim simdi tartildim. Niye oyle ki bebek minicik dogacak bu gidisle
Canim olurmu oyle sen kilo almasanda bebegi etkilemez canim oyle dusunme tatliskom

Merhaba güzel anneler hafı banada bir fıkır verin Balıkesir Ankara 6 saat filan arka koltuğa yorgan filan serip destekleyerek uzanarak yolculuk yapsammı ? Çok şükür iyiyim doktor gidebilirsin dedi fakat biliyorsunuz kanama filan kötü günler geçirdim ya aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum. sizler yolculuk yaptınızmı yaparmıymıdınız ? Düşünmekten kafayı kırdım resmen

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder. Mcada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…