bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Hep su mahalle baskisi mahalle baskisi derken kynana elti melti bende yasadim ondan erkk olmasini hep icten ice istedim canim ama kiz da olsa avantaji buyuk olcakti kizima arkds olacaktı hep guzel yanlarini düşünüp kiz fikrine de cok ilimliydim sende guzelliklerini düşün cinsiyetini ogrenene kadr kiz da deese cok etkilemez seni ins

Gunaydin kuzumm canini skma haftaya gene gidersin olmaz mi hatta esinle git belki babasini gorunce gosterir seyisini cocugum olmaz mi yani

Bi arkadas yazmis az once nicki bilemedim.
Istahsizlik bende de var.soguk birseyler yiyip icmek istiyorum.hatta aklimda bir sey var onu yapicam daha yapamadim.
3 kilo vermistim bugun tartildim 300-400 gr almisim daha.o da belki bebik buyudugu icin alinan kilo olabilir.
Zaten ins ne kadar az kilo alirsam benim icin o kadar iyi.

Ayy birlikte uflersiniz pastani ne guzel benim tam 1 temmuz kuzum 3 temmuzdada alanyada tatilde olcaz esim orda kutlamak niyetinde bakalim ayyy heycanlandim

Ayy canım ne güzel tatilde kutlamakta çok güzel olur bizde ağustos ayında izmire gidecez bi ufak mola olacak bizede balayından sonraki ilk tatilimiz olacak ben daha ekim ayında evlenmiştim

Ya fistiklar ben halen 1 gram bile almadim adaya hamileyken ayda 1 2 kilo aliyodum 20 kiloyla kapattim bunda daha gram kilo almamisim simdi tartildim. Niye oyle ki bebek minicik dogacak bu gidisle

Benim ilk hamileliğim şimdi tecrübem yok ama benim geçen sene doğum yapan arkadaşımda ilk 4 ay kilo almadı hiç 11 kilo aldı doğum yapana kadar ve maşallah çok sağlıklı ve tam kilosunda doğdu bebeği ne güzel canım az kilo alırsın ben mesela çok kilo aldım bakalım nasıl verecez bunları :)

Bende de yok iştah canım dediğin gibi sadece soğuk bişeyler istiyor canım sadece. kavunun üzerine bal dök biraz öyle ye
Bende aksam kestim cok tatli degildi az sekerliydi bende pudra sekeri doktum cokta guzel oldu mis gibi kavun kokusu oyle cok istediki canim dun oglen ve aksam tukettim

Ya fistiklar ben halen 1 gram bile almadim adaya hamileyken ayda 1 2 kilo aliyodum 20 kiloyla kapattim bunda daha gram kilo almamisim simdi tartildim. Niye oyle ki bebek minicik dogacak bu gidisle

Endişe etme bitanem, zaten ilk üç ayda kilo alınması önerilmiyor. İlk hamileliğinde sadece eşin yoruyordu, şimdi akşama kadar Ada'nın peşindesin. Yediğini yakıyosun, çok normal. Günlük mutlaka çiğ badem, fındık, ceviz, meyve, yumurta ve süt ürünü tüket. Bebito bunlardan alır zaten alacağını. Sağlıklı olsun yeter.

Kız ben de çok manasında dedim :)) iyi yiyosun maşallah, bu minik kuşlar için neler yapıyoruz dimi :) bu hesaba göre ben 1000mg dolduramıyorum ya ben de bi sorayım en iyisi bi dahaki kontrolde..
Dün o kadar yiyemedim benim de ilaç desteği almam lazım kalsiyum. Sürekli yiyince insan bikiyo internette öyle diyo sadece yoğurt ile kalsiyum ihtiyacını karşılamak isteyenlere 4 bardak yoğurt diyo

Ne güzel. ben başladım bile almaya bebek alır alacağını hiç endişe etme. Sen almıyorsun daha ne

Ayy birlikte uflersiniz pastani ne guzel benim tam 1 temmuz kuzum 3 temmuzdada alanyada tatilde olcaz esim orda kutlamak niyetinde bakalim ayyy heycanlandim
Benim prensesler 5 ekimle 20 ekim arasi dogarlar benim dogum gunumde 25 mart ilk dogum gunumuz 9 hafta hamile idim :)

kavunu bir dahaki sefere sen al, şuan koku alma duyumuz çok iyi, koklaya koklaya en şekerlisini seç kavunu hep ben seçiyorum şu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…