bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aman masallah topac gibi bogum bogum isirilmalik ada kilolu dogmadi kuzum 3.250 dogdu 48 cm halen zayif ve uzun halasi 6.000 gr dogmus masallah bizim cadi halaya cekmemis
Canım senin kız gene iyi doğmuş. Kübra 2.950gr 52cm doğmuştu.

Ilk defa aldim kuzu sende al biseyler ufak ufak bisicik olmaz korkma annesi al koy dolabina sonra yikar cantana koyarsin
Zaten çok bişey almıycam canım ablasına o kadar çok şey almışım ki aldıklarımla 5 bebek büyütürmüşüm hepsi tertemiz yeni alınmış gibi hatta bazıları hiç giyilmemiş hepsini kaldırmıştım şimdi küçük prensesimize giydircez inşallah..

Aynen aynen abuk sabuk sacma sapan o kadar sey almisim ki bi kiyafet alcam bi uyku seti alcam o kadar canim

Aynen aynen abuk sabuk sacma sapan o kadar sey almisim ki bi kiyafet alcam bi uyku seti alcam o kadar canim
Rabbim sağ salim kucağımıza aldırsında gerisi kolay bende sadece bir kaç hastane çıkışı alırım bebek battaniyesi falan alırım başka bişey almam diyorum ama görüncede dayanabilirmiyim bilmiyorum

Yaaa ben oglum olsun o kadar istiuorum ki superman li bi hastane cikisi buldum cildirdim yaaaa olecektim Rabbim siparisini verdirsin

Aynen canım benim hiç iştahım yok ayran ,karpuz gibi soğuk şeyler istiyorum sadece

Canım ben çok seyahat ettim. Ön koltuğu kendime göre ayarladım. Belime rahat bir yastık koydum. Sıkıntılandığım Zaman mola verip yürüdüm. Arka koltuk rahat olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…