bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bende dün br tane yedim bir taneden bişey olmaz sanırım ramazanda oruç tutamıyorum ama ifratda oruç açar gibi bir hurma yedim şifa olsun hem sevap diye

İçimi rahatlatiyorsunuz sagolun ya. Yalnız değilmisim.
Çok dayanilmaz gerçekten. 10 günde bir neredeyse bir hafta gece gündüz kötü oluyoruz ailece. Traşı yılda 2 kere mi yaptırıyorsun. Bizim tüy dokme hiç bitmedi neredeyse. Gün aşırı tarıyoruz ama nafile. Tras olunca evde tüy hiç mi kalmıyor yoksa kısa tüyler oluyor mu
Çok soru sordum :)

Kızlar bana bir akıl verin. Mide bulantılarım geçmedi hala. Sabahları bulantı hapını içmezsem gün içinde muhakkak kusuyorum. Çok fazla yemek de yiyemiyorum mide bulantım olunca. Bu yüzden doktora gidilir mi?? İçten içe sanki bebeğim gelişemiyormuş gibi hissediyorum. Bu hafta hareketlerini de çok hissedemedim

Ben de uyuyamiyordum ama son bir haftadir cok guzel uyuyorum bolunuyor uykum ama aliyorum uykumu. Belki seninde duzelir.

Magnezyumu oneriyor doktorumuz birde kalsiyum oneriyor canim gecmis olsun

hosgeldin.Saglikla kizini kucagina alirsin insallah.hayirli saglikli dogumlar.

Kızlar ayakalrı ağıryan var mı sürekli uyumak istiyorum
Sabah uyandigimda ayaklarim agrir.birde sistiysem o gun icinde ellerim ayaklarim agrir igne batar gibi olur.uyku hali bende de olsa 2 cocukla hayal oluyor benim uyku.

Canim dr ye git bi istersen fazla bulanti olunca serumla takviye yapiliyor.idrarda bi degere bakiliyor o pozitif cikarsa kesin serum verir.cunku ilk baslarda bende mide bulantim olmadi ama yemek yiyemedim.bende de pozitif cikmisti o deger.
Allah yardimcin olsun.

Canim o kadar cok meyve tuketiyorum ki ayva illa da yemeliyim gibi olmuyor.

Doktoruna git canim kafani rahatlat bence surekli kusmak ne kadar iyi yada kotu bilemem 15 + haftadasin bebis artik senden beslenmeye basladi diye biliyorum

Ben de hadislerden bildiğim için ilk oğlumda hamileliğin başından beri nerdeyse kilo kilo hurma yedim ve ayva ikisi de Peygamber'imizin tavsiyesi olduğu için yedim ve oğlum 41. Haftada doğdu hatta doğmadı sezaryanla doğdu.. Şimdi ki hamileliğimde bu tarz yazılar okuyunca bende şaşırdım.. Hiç bir örnek de yok hurma yedim de doğum erken oldu diyen.. Ve ben hala hurma yiyorum hatta taze hurma yiyorum

Çok teşekkürler.. Migren sahibi biri olarak tavsiyem, bol su ve magnezyumun yanında özellikle migren bandı.. Çok geçmiş olsun..
Aynisini uyguluyorum canim ama zor zor cok zor atlatiyorum parolda iciyorum gunde 2 defa korkuyorum prenseselerime bir sey olmaz insallah saglikla nasip etsin rabbim cumlemize bebislerimizi.. ecmain

Benim ellerimde ağrı çok var sabahları ağrıyla ve uyuşmayla uyanıyorum tuzuda kesitim ama yinede oluyor (
Geçen hafta bende de oldu hani çok iş yaparsın ertesi gün avuç içlerin acır ya aynen öyle acıyordu şimdi geçti çok şükür sebebini bende merak ettim öğrenirsen beni de bilgilendirirmisin

Git tabi bitanem, bebeğin beslenmesi önemli. Çok yemek yiyemiyorsan, ceviz, badem, fındık, kuru üzüm, kuru incir ye bol bol. Bunlar direk bebeği besler. İnşallah iyileşirsin bir an evvel. Allah şifalar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…