bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mcada yaa bugun 11de gidiyosun doktora diye anladim okuduklarimdan, nasil heyecanlanmistim

Valla ben de öyle sanıyordum Mcada Saat 10'dan beri şimdi yola çıkmıştır, bekliyodur, girmiştir diye dakikaları sayıyorum. Pazartesiye daha çok var ama yiaaa. Şu enfeksiyon için bari gitseydin bugün

Bu bas agrilari nasil biticek artik.insani yapratiyor resmen.Allab sifa versin canim.
Benim detayli 21+da olcak bayramdan hemn sonra gidicem nasipse kendi dokrotum yapiyor
Amin canım. Akşam erken yattım çok yorulmuşum iftar telaşına. Şimdi iyiyim akşama kadar değişmem inşallah.
Benim de aynı hastanede yapılacak ama başka doktor bakacak

Ctesi dr mutlaka danışayım cnm dr bide inşş cinsiyeti öğreniriz ayy 16+5 de dr gidecem artık belli olmuştur kesin
Bende 16+ 5 de ogrendim tatlim sende ogrenirsin insallah sabah kahvaltida bal kaymak yersin sonra hastanede beklerken cikolata yersin bebegin hareketli olur o gun insallahda gosterir ...

Nilke :) Kontrolüm var bugün hatta hastanedeyim suan :) girince sorup aydınlatıcam sizi :)
canim guzel haberlerle gel canim saglikla insallah pasanada doya doya bak buyumustur artik annesi 250 yada 300 grm olmustur galiba annesi

Evet kuzum 5 gun var senin cici plasentayi bekliyom ben pazartesi gelirsin yanima diye

Hayirli sahurlar canlar esime sahur hazirladim adana yagisli gecti gece boyu allaha emanet olun minnaklarinizla saglikla kalin ....
Canım konyada yağışlıydı. Bu ramazanın bereketi mi? Yoksa mevsimler iyice şaşırdı baharı yeni mi yaşıyoruz anlamadım. Ama böyle giderse oruç tutanlar rahat olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…