bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım konyada yağışlıydı. Bu ramazanın bereketi mi? Yoksa mevsimler iyice şaşırdı baharı yeni mi yaşıyoruz anlamadım. Ama böyle giderse oruç tutanlar rahat olacak.
Rabbim oruclu kullarina boyle guzel serin havalari bagisliyor canim her ramazan hava boyle olmusdur ben hep boyle dusunurum rabbim kullarini dusunuyor diye kurban bayramlarinda kan kokusu gitsin diye 3 yada 4 bayramda yagmur yagar yine rabbim bizleri dusunuyor bak kokular gitsin diye rabbim yagmur yagdiriyor derim canim

İyiyim canım şükür sabahtan biraz bulantı vardı ama şimdi iyiyim çalışıyoruz bebişimle sen nasılsın?
Kiminde bulanti ben ve baskalarinda bas agrisi vs vs hepimizde bir sikinti var ama bunada sukur diyoruz bebiklerimiz iceride buyuyor bu sikintilar da onun belirtisi.eveli gece bas agrisini dogum sancisindan beter hissettim cok sukur bi muddet sonra hafifledi.

Totomu şimdik koydum bi starbucks a ancak yazıyorum cıkar cıkmaz hurmayı yazayım dedim. Dogumu kolaylastırdıpı bir gercek cok yemek riskli olabilir açılmayı kolaylaştırabilir yeme fazla dedi bana doktorum günde bir iki dedim onda sorun olmaz ama abartma dedi ok leştik.

Bebişim 19+3 günlük saglığı keyfi yerinde hoppik hoppik zıplıyordu. :) 274 gram 20 cm olmuş. Herşey iyi gidiyor. 2 hafta sonra salı gününe detaylı randevusu aldım tarih cok iyi dedi doktorumuz demek ki 21+3 iyi bir tarihmii aklınızda olsun..

Masallah kuzucugunaaa yaaa annesii ne guzel dmi gorebilmek bende cok ozledim yavrumu

Massalah pasana canim bende 250 ve 300 arasi diye dusundum grm ve 274 grm boyu 20 cm massalah uzun boylu bir pasa olucak saglikla gelsin annesi pasan .... ecmain

Hopss cıktım ben kontrolden bi önceki msjı atamamıştım cekmiyordu yeni gelmiş ..
Bizim hurma benim hocadan veto yedi. Riskli sık tüketme didii :/
Sabah ben de diyetisyene sordum, kesinlikle çok faydalı bi besin, ara sıra tüketmende fayda var ama aşırıya kaçma dedi.. çünkü doğumu başlatan ve süt salgılanmasını sağlayan oksitosin hormonunun çalışmasına yardımcı oluyormuş.. Ama bizim vücudumuz şuan doğum aşamasına gelmediği için az miktarın tetiklemesi mümkün değilmiş.. Nilke nin arkadaşı ve Enfal97 de yedik erken doğmadı demiş.. O zaman yeni sonuç: Herşey gibi azı karar çoğu zarar :) Riskli gebeliği, rahim kasılması, erken doğum ihtimali olanlar da yememeli.. diye anladım ben

Hopss cıktım ben kontrolden bi önceki msjı atamamıştım cekmiyordu yeni gelmiş ..

Bizim hurma benim hocadan veto yedi. Riskli sık tüketme didii :/

Amaaannn ben de eşimden rica etmiştim hurma yıkar mısın bana diye. O kadar da yuğdu, yıkadı, sirkeledi yavrucak. Bi tane bi tane yeriss günde yaaa noolcek di mi
Teşekkürler şekertom bilgilendirdiğin için
Bebiş nasılmış piki?

Rabbim şifa versin hepimize baş ağrısı nı bilirim migren ağrısı felaket çok şükür ki hamile kaldım kalali ağrımadi

Canm senin rahim disindaysa çok etkisi olmz bebeğe fln bnm ucu de rahim içinde. Ama yine de danis sen.cnku bn gttgmde bebekten önce miyomlara bakıyorlar ne durumda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…