bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ramazanlar da yapmıyordu ki. Ben sıcaktan çok susadığımı ve yemek yerine bi sürahi su içtiğimi bilirim. Bu ramazan kadar serin geçmedi yazın ramazanlar.

Oh süper maşallah kuzuya. Tetenoz iğnesi konusundaki pazarlığınız peki?

Hayrli olsun cnm bursada kime gidiyorsun bn fakülteye gidiyorum bi de rentip ta hilal cankılıç çok iyi bi doktor

Doktoruna git canim kafani rahatlat bence surekli kusmak ne kadar iyi yada kotu bilemem 15 + haftadasin bebis artik senden beslenmeye basladi diye biliyorum

Sağolun canlar cevaplarınız için. Yarın Rabbim izin verirse bi gideyim inşallah.
Canım Nilke bi öğün kızımla kuru yemiş yeriz her zaman ama çıkarınca onlar da gidiyo malesef yemek yemeye korkar oldum

Maşallah paşaya büyümüş annesi. Darısı bizim bebişlerin başına.

Massalah pasana canim bende 250 ve 300 arasi diye dusundum grm ve 274 grm boyu 20 cm massalah uzun boylu bir pasa olucak saglikla gelsin annesi pasan .... ecmain

Ayy teyzesi kıpır kıpırdı :) evet doktor amcası da boylu olucak iyi gidiyor dedi bilmiyorum tabi :)

Kızlaaarrrr, bebek kızımın genetik test sonuçları çıkmış, doktora mail atmışlar. Bizim elimize bir hafta sonra geçecekmiş. Ay doktorumu aramaya cesaret edemiyorum, heyecan, korku hepsi bir arada. İnşallah iyidir, bebeğimizde bir problem yoktur. Dua eder misiniz bizim için de? Yarın 10:40'da doktorla randevumuz. Bir sürü sorum vardı soracağım ama test sonucumdan başka bir şeyi düşünemez oldum. Yarın nasıl olacak? Hem bir an evvel zaman geçsin istiyorum, hem de tedirginim. Rabbim bebeklerimizi bize sağlıkla, uzun ve güzel ömürleriyle bağışlasın. Çok tuhaf haldeyim, kalbim sıkışıyor sanki

Aynısını söyledi doktorum :) bir iki ye ama abartma didi :)

Nilke arayıp sorup içini rahatlatır mısın plss.. Yarına kadar geçmez öyle zaman. Temiz gerçi benim için cok rahat ama yine de lütfen bunu teyid edelimm hep birlikte rahat edelim:) yarın plesantanın yukarı cıktıgını ögrenicez:) sonrasında tepene cokücem yatma oturma yürü hareket et diye

Saol teyzesiii, inşallah bütün bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar tek dileğim o ...

Topic imizin maşallahı var.. Eylül ekim topiclleri çok kötü Allah korusun bebişlerimizi ..
Kız ben bakmadım Eylül Ekim topiklerinde ne var?
Tatanoz u sordun mu canım?

canim icini ferah tut insallah guzel haberleri bize burdan yazarsin.olumlu dusun herzaman.Allaha emanet bebiklerimiz.

Saol teyzesiii, inşallah bütün bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar tek dileğim o ...

Topic imizin maşallahı var.. Eylül ekim topiclleri çok kötü Allah korusun bebişlerimizi ..
Canim suanlik hersey yolunda insallah detayli sonucalrimizda guzel olur.oglumda ufak bi sikinti gozlemlemisti doktorum ama cok sukur saglikla dogdu oglum.

Gözünüzden canım. Sonuç temiz çıkacak in rahat olsun. Çekinme ara sor doktorunu. Bizede haber ver

Canım ramazanlar da yapmıyordu ki. Ben sıcaktan çok susadığımı ve yemek yerine bi sürahi su içtiğimi bilirim. Bu ramazan kadar serin geçmedi yazın ramazanlar.
Canim baska sehri bilmem ama adanada serindi havalar bende hep oyle derdim rabbim kullarini dusunuyor diye :)

O vakit ben bir tane de yemiiim, çünkü zaten yüksek riskli gebeliğim, Allah korusun erken doğum riskim de var. Zaten kuru üzüm meyvelerin, yenişlerin ennn güzeli

Kuzum lutfen arayip sonuclarini sorarmisin hemen uyuyamazsin bak gece hadi beybim temiz cikti zaten

Korkiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…