- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #22.621
Masallah kuzucugunaaa yaaa annesii ne guzel dmi gorebilmek bende cok ozledim yavrumu
Canım ramazanlar da yapmıyordu ki. Ben sıcaktan çok susadığımı ve yemek yerine bi sürahi su içtiğimi bilirim. Bu ramazan kadar serin geçmedi yazın ramazanlar.Rabbim oruclu kullarina boyle guzel serin havalari bagisliyor canim her ramazan hava boyle olmusdur ben hep boyle dusunurum rabbim kullarini dusunuyor diye kurban bayramlarinda kan kokusu gitsin diye 3 yada 4 bayramda yagmur yagar yine rabbim bizleri dusunuyor bak kokular gitsin diye rabbim yagmur yagdiriyor derim canim
Totomu şimdik koydum bi starbucks a ancak yazıyorum cıkar cıkmaz hurmayı yazayım dedim. Dogumu kolaylastırdıpı bir gercek cok yemek riskli olabilir açılmayı kolaylaştırabilir yeme fazla dedi bana doktorumgünde bir iki dedim onda sorun olmaz ama abartma dedi ok leştik.
Bebişim 19+3 günlük saglığı keyfi yerinde hoppik hoppik zıplıyordu. :) 274 gram 20 cm olmuş. Herşey iyi gidiyor. 2 hafta sonra salı gününe detaylı randevusu aldım tarih cok iyi dedi doktorumuz demek ki 21+3 iyi bir tarihmii aklınızda olsun..
Hayrli olsun cnm bursada kime gidiyorsun bn fakülteye gidiyorum bi de rentip ta hilal cankılıç çok iyi bi doktorHerkese Merhaba,
Öncelikle Hayırlı Ramazanlar
Sizleri sürekli takip ediyorum. Ancak son sayfaya yetişemediğim için bir türlü yazmak kısmet olmamıştı. Benimde kısmetse kasım ayında kızım olacak. Dün kesinleşti. Artık son sayfaya ulaşamadan da olsa sizlerle paylaşmak istedim. Listeye beni de ekleyebilir misiniz? @Sihirlidegnek (şehir: bursa yaş:31 Sat:05.02.2016 tdt: 12.11.2016 cinsiyet: kız ve ilk çocuk) Şimdiden çok teşekkürler...
Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
hosgeldin.Saglikla kizini kucagina alirsin insallah.hayirli saglikli dogumlar.
Sabah uyandigimda ayaklarim agrir.birde sistiysem o gun icinde ellerim ayaklarim agrir igne batar gibi olur.uyku hali bende de olsa 2 cocukla hayal oluyor benim uyku.
Canim dr ye git bi istersen fazla bulanti olunca serumla takviye yapiliyor.idrarda bi degere bakiliyor o pozitif cikarsa kesin serum verir.cunku ilk baslarda bende mide bulantim olmadi ama yemek yiyemedim.bende de pozitif cikmisti o deger.
Allah yardimcin olsun.
Doktoruna git canim kafani rahatlat bence surekli kusmak ne kadar iyi yada kotu bilemem 15 + haftadasin bebis artik senden beslenmeye basladi diye biliyorum
Git tabi bitanem, bebeğin beslenmesi önemli. Çok yemek yiyemiyorsan, ceviz, badem, fındık, kuru üzüm, kuru incir ye bol bol. Bunlar direk bebeği besler. İnşallah iyileşirsin bir an evvel. Allah şifalar versin canım
Maşallah paşaya büyümüş annesi. Darısı bizim bebişlerin başına.Totomu şimdik koydum bi starbucks a ancak yazıyorum cıkar cıkmaz hurmayı yazayım dedim. Dogumu kolaylastırdıpı bir gercek cok yemek riskli olabilir açılmayı kolaylaştırabilir yeme fazla dedi bana doktorumgünde bir iki dedim onda sorun olmaz ama abartma dedi ok leştik.
Bebişim 19+3 günlük saglığı keyfi yerinde hoppik hoppik zıplıyordu. :) 274 gram 20 cm olmuş. Herşey iyi gidiyor. 2 hafta sonra salı gününe detaylı randevusu aldım tarih cok iyi dedi doktorumuz demek ki 21+3 iyi bir tarihmii aklınızda olsun..
Massalah pasana canim bende 250 ve 300 arasi diye dusundum grm ve 274 grm boyu 20 cm massalah uzun boylu bir pasa olucak saglikla gelsin annesi pasan .... ecmain
Maşallah paşaya büyümüş annesi. Darısı bizim bebişlerin başına.
Sabah ben de diyetisyene sordum, kesinlikle çok faydalı bi besin, ara sıra tüketmende fayda var ama aşırıya kaçma dedi.. çünkü doğumu başlatan ve süt salgılanmasını sağlayan oksitosin hormonunun çalışmasına yardımcı oluyormuş.. Ama bizim vücudumuz şuan doğum aşamasına gelmediği için az miktarın tetiklemesi mümkün değilmiş..Nilke nin arkadaşı ve @Enfal97 de yedik erken doğmadı demiş.. O zaman yeni sonuç: Herşey gibi azı karar çoğu zarar :) Riskli gebeliği, rahim kasılması, erken doğum ihtimali olanlar da yememeli.. diye anladım ben
Kız ben bakmadım Eylül Ekim topiklerinde ne var?Saol teyzesiii, inşallah bütün bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar tek dileğim o ...
Topic imizin maşallahı var.. Eylül ekim topiclleri çok kötüAllah korusun bebişlerimizi ..
canim icini ferah tut insallah guzel haberleri bize burdan yazarsin.olumlu dusun herzaman.Allaha emanet bebiklerimiz.Kızlaaarrrr, bebek kızımın genetik test sonuçları çıkmış, doktora mail atmışlar. Bizim elimize bir hafta sonra geçecekmiş. Ay doktorumu aramaya cesaret edemiyorum, heyecan, korku hepsi bir arada. İnşallah iyidir, bebeğimizde bir problem yoktur. Dua eder misiniz bizim için de? Yarın 10:40'da doktorla randevumuz. Bir sürü sorum vardı soracağım ama test sonucumdan başka bir şeyi düşünemez oldum. Yarın nasıl olacak? Hem bir an evvel zaman geçsin istiyorum, hem de tedirginim. Rabbim bebeklerimizi bize sağlıkla, uzun ve güzel ömürleriyle bağışlasın. Çok tuhaf haldeyim, kalbim sıkışıyor sanki
Canim suanlik hersey yolunda insallah detayli sonucalrimizda guzel olur.oglumda ufak bi sikinti gozlemlemisti doktorum ama cok sukur saglikla dogdu oglum.Saol teyzesiii, inşallah bütün bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar tek dileğim o ...
Topic imizin maşallahı var.. Eylül ekim topiclleri çok kötüAllah korusun bebişlerimizi ..
Gözünüzden canım. Sonuç temiz çıkacak in rahat olsun. Çekinme ara sor doktorunu. Bizede haber verKızlaaarrrr, bebek kızımın genetik test sonuçları çıkmış, doktora mail atmışlar. Bizim elimize bir hafta sonra geçecekmiş. Ay doktorumu aramaya cesaret edemiyorum, heyecan, korku hepsi bir arada. İnşallah iyidir, bebeğimizde bir problem yoktur. Dua eder misiniz bizim için de? Yarın 10:40'da doktorla randevumuz. Bir sürü sorum vardı soracağım ama test sonucumdan başka bir şeyi düşünemez oldum. Yarın nasıl olacak? Hem bir an evvel zaman geçsin istiyorum, hem de tedirginim. Rabbim bebeklerimizi bize sağlıkla, uzun ve güzel ömürleriyle bağışlasın. Çok tuhaf haldeyim, kalbim sıkışıyor sanki
Canim baska sehri bilmem ama adanada serindi havalar bende hep oyle derdim rabbim kullarini dusunuyor diye :)Canım ramazanlar da yapmıyordu ki. Ben sıcaktan çok susadığımı ve yemek yerine bi sürahi su içtiğimi bilirim. Bu ramazan kadar serin geçmedi yazın ramazanlar.
Sabah ben de diyetisyene sordum, kesinlikle çok faydalı bi besin, ara sıra tüketmende fayda var ama aşırıya kaçma dedi.. çünkü doğumu başlatan ve süt salgılanmasını sağlayan oksitosin hormonunun çalışmasına yardımcı oluyormuş.. Ama bizim vücudumuz şuan doğum aşamasına gelmediği için az miktarın tetiklemesi mümkün değilmiş..Nilke nin arkadaşı ve @Enfal97 de yedik erken doğmadı demiş.. O zaman yeni sonuç: Herşey gibi azı karar çoğu zarar :) Riskli gebeliği, rahim kasılması, erken doğum ihtimali olanlar da yememeli.. diye anladım ben
Kuzum lutfen arayip sonuclarini sorarmisin hemen uyuyamazsin bak gece hadi beybim temiz cikti zatenKızlaaarrrr, bebek kızımın genetik test sonuçları çıkmış, doktora mail atmışlar. Bizim elimize bir hafta sonra geçecekmiş. Ay doktorumu aramaya cesaret edemiyorum, heyecan, korku hepsi bir arada. İnşallah iyidir, bebeğimizde bir problem yoktur. Dua eder misiniz bizim için de? Yarın 10:40'da doktorla randevumuz. Bir sürü sorum vardı soracağım ama test sonucumdan başka bir şeyi düşünemez oldum. Yarın nasıl olacak? Hem bir an evvel zaman geçsin istiyorum, hem de tedirginim. Rabbim bebeklerimizi bize sağlıkla, uzun ve güzel ömürleriyle bağışlasın. Çok tuhaf haldeyim, kalbim sıkışıyor sanki
Nilke arayıp sorup içini rahatlatır mısın plss.. Yarına kadar geçmez öyle zaman. Temiz gerçi benim için cok rahat ama yine de lütfen bunu teyid edelimm hep birlikte rahat edelim:) yarın plesantanın yukarı cıktıgını ögrenicez:) sonrasında tepene cokücem yatma oturma yürü hareket et diye
Korkma gelir ben ararim yanindan bak hadi diyorum cabuk ara kizKorkiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?