bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kız ben bakmadım Eylül Ekim topiklerinde ne var?
Tatanoz u sordun mu canım?
Ya ben arada bakıyorum hele o ekim anneleri kac kişi bebegini kaybetti, kaç kişide anomali cıktı, suyu biten mi istersin ayagı dogum kanalına giren mi artık bakmıyorum psikolojim bozuldu son bir ayda olanlara bakınca :/

Sordum canım sen bilirsin bence cok gerekli değil dedi :) benim kararıma bıraktı..

Canim senin karirin ama tetanozunu ol derim guvenme canim sen ve bebegine bagli olan kordona makas degecek ikiniz icin en iyi asini olman canim sonucta saglik nasil guvenirsin ameliyathaneye ben guvenemem tatlim rabbim cumlemizi korusun... ecmain

Canim senin karirin ama tetanozunu ol derim guvenme canim sen ve bebegine bagli olan kordona makas degecek ikiniz icin en iyi asini olman canim sonucta saglik nasil guvenirsin ameliyathaneye ben guvenemem tatlim rabbim cumlemizi korusun... ecmain

Daha üç haftam var bi düşüniiim doktor vurulcaksan ilk dozu 23 24 de vurul didi.. Hoff ama olunca da vücuda mikrop giriyo ben bi agrı kesici içmeye korkarken iki ucu şey bu yaaa.. ben en iyisi azcık okuyayım sagı solu bakayım ne diyorlar..

Kızlar hurmayı son ay yersek doğum kolaylaşıyormuş. Şu an riskli az yiyin deseler de korkuyorum ben yemeye :)
Ben hurma yemiyorum hele son zamanlar zaten benim bebikler karnimda duramiyor erkenden cikip geliyor.birde hurma yiyip daha da erkenden almayayim onlari.ne kadar dururaa o kadar iyi karnimda....

bende de enfeksiyon çıktı. ama doktor antibiyotik vermedi sadece tek kullanımlık monurol verdi. inşallah çabucak atlatırız. rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun.

Ben butun dozlari oldum cok sukur bi sikinti olmadi daha faydasini gorursun bence.hep ozel hastanede dogum yaptik yapacagzda ama yinede guvenilmez hastanelere.
Ayagina bir civi vs bisey batsa yin o tetenoz mecbur tutuluyor atiliyorsun.

bende de enfeksiyon çıktı. ama doktor antibiyotik vermedi sadece tek kullanımlık monurol verdi. inşallah çabucak atlatırız. rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun.

Gecenlerde devlet hastanesine gittigimde bende de idrarda biseyler cikti dr bana fitil verdi 7 tane.sikintin oldukca arada kullan dedi.gecen gun 1 tane kullandim ilk defa rahat ettim cok tuvalete cikmaz oldum.

Ada da tek doz vuruldu bana kuzum benim arzumla yoksa dr gerek yok demisti ama yinede olsun dedim ben simdi saglik ocagi 2 doz ol bu sefer dedi bi sorun olsa hic yaparmiyiz biz dedi bi sknti olmaz kuzum faydasi var zarari yok

Kiz nolcak ben iki hamileligimdede oldum ve cok sukur saglikliyiz canim tabi sen bilirsin

Korkma gelir ben ararim yanindan bak hadi diyorum cabuk ara kiz

Zaten çıktı şimdi doktorum hastaneden. Bir de bu sonucu yüz yüzeyken öğrenmek istiyorum. Nedenini bilmiyorum. Sanırım cesaretsizlikten. Yarın daha güçlü olacak gibiyim. İnşallah yarın güzel haberlerle, müjdelerle gelirim kuzucum. Sonra da senin müjdeni bekleriz

Yaninda olmak istiyorum test sonucunu ogrenirken kuzum keske mumkun olabilse omuzlarindan sikica tutabilsem guzel haberi birlikte alsak insallah hersey harika olcak bitanem

urashaa maşallah paşaya baya kocaman delikanlı olmuş tatlım bebişin gelişimi önden gidiyor diye bi konuşma hatırlıyorum, ona göre takvim değiştircektin sen sanki, inşallah başkasıyla karıştırmıyorumdur bizim aramızda 1 gün görünüyor takvime göre ve bizim oğluşla geçen seferki değerleri nerdeyse aynıydı, 10 gün önden koşuyo benim paşa da doktor bi dahaki kontrol haziran sonuna gel dedi, tabi meraktan çatlıyorum ben acaba yafrum büyüdü mü diye demem o ki eğer senin takvimin sata göreyse ben de bizimkinin tahmini boy kilosu böyledir diye sevincem, sata göre mi usg ye göre mi takvimin

Tatlım sürekli gezdiğin yerde at onları ağzına. Bir iki, bir iki derken yekünde fazlalaşır. Çıkarsan bile birazı gitmiş birazı kalmış olur. Ay zor gerçekten, Allah yardımcın olsun kuzum

Yaninda olmak istiyorum test sonucunu ogrenirken kuzum keske mumkun olabilse omuzlarindan sikica tutabilsem guzel haberi birlikte alsak insallah hersey harika olcak bitanem

Bitanemsin, cansın sen. İnşallah hepimiz için çok güzel şeyler olur. Şu dünyada insanın kendi canı, bedeni bile evladından daha kıymetli değilmiş.

Yok bebikimm burdaki takvim sata göre, kontrol değerleri Usg ye göre :)çünkü bizim geç döllenme var. Sat a göre hiç gitmedi bastan beri.

Her kontrolde görünen dogum tarihi 29-30 ekim ona göre hesapla :)

Takvim değiştirmedim ben geçenkiyle aynı yine önde ggörünüyo bu takvime göre..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…