bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaslar sat a göre bebeği öne geçenler var mı aramızda.

var ise bundan sonra ona göre devam ediyorlar yoksa yine sat mı baz alıyorsunuz.

Ayyy allah korusun Ekim anneleri de bizi de. Canım bence yaptır sen bilirsin ama.

Cnm merak etme Allahin izniyle hicbir sorun cikmicak ben inaniyorum icini ferah tut yarin guzel haberlerini ver ins Nilke

Canm senin rahim disindaysa çok etkisi olmz bebeğe fln bnm ucu de rahim içinde. Ama yine de danis sen.cnku bn gttgmde bebekten önce miyomlara bakıyorlar ne durumda diye

Doktorumun bilgisi var cnm.hamile kalmadan önce de biliodk.hamileliğin veya hamile kalmana etkisi yok demişlerdi.şimdi Sadece boyutlrni takip diolar zannediorm.ama dışarda da olsa sancı yapar zannediorm

Yok bebikimm burdaki takvim sata göre, kontrol değerleri Usg ye göre :)çünkü bizim geç döllenme var. Sat a göre hiç gitmedi bastan beri.

Her kontrolde görünen dogum tarihi 29-30 ekim ona göre hesapla :)
çok sağol teyzesi bizim paşa da böyle güzel büyümüştür inşallah burada bizim de usg hep önden gidiyor bide bu son kontrolde iyice öne geçmiş ama doktor geç döllenme fln demedi sadece iyi iyi maşallah diyor son ay bakarız doğum tarihini o zamanki gelişimine göre netleştiririz dedi.. hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavru kuşlara

Kızlar ben düşünüyorum taşınıyorum felan filan:) çok hareketli cok gezmeli tozmalı bir insanım. Şanssızlığımda fazla benim cocugun olur olmadık yerde dogma olasılıgı yüksek hemşiremle de az evvel görüştüm:) sankisi yaptırcam tetenozu gibi :) 2 hafta sonra ayrıntılıdan sonra yaptırayım diyorum :/ Allaha emanet artık hoh .. Salak kafam keske hamile falan değilken gidip dozları olaydım ama hiç aklıma bilem gelmedi

Tatlım sürekli gezdiğin yerde at onları ağzına. Bir iki, bir iki derken yekünde fazlalaşır. Çıkarsan bile birazı gitmiş birazı kalmış olur. Ay zor gerçekten, Allah yardımcın olsun kuzum
Sağol canım benim

İnşallah bebitom:) hepimizin bebikleri tossun gibi saglıklı olsum inlalllahh :)))

ya kız geç döllenme olsa zati sat a göre kücük olur :) son adet tarihim hepinizden bayagı bi önde :) 16 ocak:) ona göre benim ekim başı anası olmam lazım :) ama doktor geç döllenme olmuş didi de ben öyle başlatıp kasım anası oldum :) benim durum karısık yane size göre erken ama bana göre geç bi döllenme var bizde

singer tatlım biz de 10 gün önden gidiyoruz ama doktor son aya kadar sat a göre devam, vakit yaklaşınca son duruma göre doğum tarihine bakarız dedi.. gonulll şimdi bizimki de önden gidiyor ve bana yapılı doğar gibi geliyor çünkü ananemin, teyzemin ve annemin bütün çocukları tombik doğmuş, ben 4500 kardeşim 4300gr doğmuş mesela.. canım annem ya çok da zayıftır valla sırf o doğum acısının hakkını ödeyemem heralde neyse yani demem o ki biraz da genetik galiba

Ben hurma yemiyorum hele son zamanlar zaten benim bebikler karnimda duramiyor erkenden cikip geliyor.birde hurma yiyip daha da erkenden almayayim onlari.ne kadar dururaa o kadar iyi karnimda....
Doğumu kolaylaştırıcı özelliği olduğu için son ay yiyin diyorlar ama siz bilirsiniz tabi :)) ne kadar sürede etki eder bilmiyorum bir tanıdığım son ay yedi normal doğum yaptı ve çok kolay yapmıştı :)

Tetanoz aşısında mikrop yok canım, tetanoza yol açan bakteriden elde edilen toksoid maddeler var, o yüzden gebelere rahatlıkla yapılır.

hah bak geçen sefer de aklım karışmıştı senin duruma bi senenin durumu hesaplayamadım tatlım bide ilk başta doktor haftasını söylediğinde böyle bi şok olmuştum, cahillik işte sata göre hesaplandığını bilmiyom ben tabi o ara, sağlık ocağında 5 hafta dediler ben şok, çünkü 5 hafta önce kocişimle aynı şehirde bile değildik şimdi senin durumu da anladım gibi oldu galiba Ay neyse yani sonuçta dediğin gibi hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah canım tarihini de doktor hesaplasın amaaannn

Aynen öyle benim hala kafa basmıyo usg ne diyosa o banane gerisinden gerisini doktor düşünsün hahah

Haklısın Canım ben hiçbir etkisini görmedim hatta geç doğdu oğlum... Bu arada bir hatırlatma benim doğumdan sonra maşşallah aşırı sütüm oldu doktor sağ bu sütleri dök çok fazla göğüslerin için sıkıntı dedi bende makine aldım apar topar sağdım attım sonra 6 aylıkken çalışmaya başlayınca sağdıcım sütleri dondurucuya stokladım ben yokken içti kuzum.. İki sene emzirdim.. İnşaallah bu da öyle olur bunda da çok hurma tüketmemin faydası olduğunu düşünüyorum

selam kızlar bayadır giremiyorum ufak oğlum olunca hep bir koşturmaca. tam hareketli zamanı 5 dk oturmuyo sağolsun canım :)
bu arada benim kızım oluyor. dün 3lü test yaptı doktor 10 gün sonra tekrar gidicem. şimdilik burun kanaması ve baş ağrısı harici bir şikayetim yok çok şükür.

sat baz alınır bebeğin önde olması hiç bir şeyi değiştirmez. oğlum hep 1 ay önde çıkıyordu ama hiç haftasınla uyumlu olmadı ve satımdan sonra doğdu.
şimdi kızım da aynı şekilde 2 hafta önde çıkıyor. ama bu hiç birşeyi değiştirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…