bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar sabaha karşı uyurken istemsiz olarak şöyle iyice gerildim birden karnımın alt sağ tarafına bir ağrı girdi o an uyandım baktım gerilirken ağrımış sonra ağrı devam etti yattım Dinlendim şimdi daha rahatım ama ayakta fazla kalırsam yine ağrıyor doktor randevum yarın diye bugün gitmedim de ne ağrısı acaba bu yaşayan var mı?

Gözün aydın canım maşallah bir oğlan bir kız ne güzel Rabbim olmayanlara da versin

rahim büyüdüğünden bağlar geriliyor o yüzden ani harekette oluyor.
sıkıntı yok korkma benimde hep hapşırınca oluyor. doktor normal dedi,birde benim kasık ağrım şiddetliydi.

rahim büyüdüğünden bağlar geriliyor o yüzden ani harekette oluyor.
sıkıntı yok korkma benimde hep hapşırınca oluyor. doktor normal dedi,birde benim kasık ağrım şiddetliydi.
Sağol canım biliyorum arada benimde kasılmalar oluyor ama ağrı şiddetli olunca tedirgin oluyor insan

İçin ferah olsun canım bişeycik olmaz. Sonunda doğru kararı verdin. Bak bu hamilelikte 2 doz vuruncan. Sonra takip et 3 doz vurdur doğumdan sonra. 5 doz bitince ömür boyu korunursun

Ilk cocugum acilmam olmadi diye sezeryan oldum.ikinci cocugumda sezeryan.kiz zaten ben evde ilaclarla duruyorum yatiyorum hep dogurmamayayim diye.kalsin son zaman istemem hurma6 aydan sonra benim hep sancilarim olur canim.cocuklarda erken doguyor zaten.
Simdilik diger 2 hamileligime gore iyiyim sukur.
Kizz benim bebek tombik olursa ben normal nasil doguricim.
Hakkinda hayirlisi canim.ama iri bebek olursa doktorlar tercihini sezeryandan yana kullaniyorlar.

çok seviyorum hayvanlar ve bebekler/çocuklar arasındaki ilişkiyi. Benim de iki tane kızım var koca ama küçük danalarım. Golden Retriever cinsi. Oğlum doğsun nasıl olacaklar çok merak ediyorum:)

Bizim de cockerımız var ama kıskanmasından çok korkuyorum eşimle Yanyana otursak yanımıza geliyo yatıyo :) siz Nasıl alıştırmayı düşünüyorsunuz hastaneden eve gelmeden bebeğin giydiği birşeyi getireyim koklasın falan diye düşündüm ama başka önerilere açığım :)

Kizz benim bebek tombik olursa ben normal nasil doguricim.

oğlum ultrasonda 5. 500 gr çıkıyordu son zamanlar doktorlar artık yüz kere ölçüp tekrar tekrar ultrasonla baktılar ama sonuç değişmedi. ve sezeryan oldum ama tabi sancılarım gelip sezeryan oldum önce alınmadı oğlum. doktolrum normal doğumdan yanaydı boyum kilom elverişliydi ama nasip olmadı ve oğlum 4,560 gr. doğdu. şuan yaşıtlarından kilo olarak değil ama boy olarak ileride tamamen genetik bir durum.
iri bebek doğmasının tek iyi yanı çabucak büyüdü ,bir giydiğini bir daha giyemedi. şimdi artık abisininkileri kızım giyer nasip olursa :)

bende de enfeksiyon çıktı. ama doktor antibiyotik vermedi sadece tek kullanımlık monurol verdi. inşallah çabucak atlatırız. rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun.
İlk önce Monurol ile bakacak gitmiş mi diye sonra geçtiyse vermez geçmediyse verir kuzum. Benim kaybım olduğu için doktorum kökten çözmek istiyor galiba sıkıntıları idrar enfeksiyonu her bayanda var önemli olan erken teshis koyup hemen çözmek bu nedenle canını sıkma düzenli tetlerini yaptır şimdi yazın işin içine terde girecek

Ekleme,kucağına alma ,dokunma yerine tam tersi elle ,otur kucağına vereyim ,sev ,dokun dersen alışır bence ben öyle yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…