bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hastanedeyim kuzum dusuk tehlikem var serumlar igneler durdurmaya calisiyolar suan iyiyim ama bebek de iyi belim agriyo sadece
ne diyosun sen yaaa ne düşüğü bak gözlerim doldu yeminle allahım korusun canımmm.. bak demin başka bi msjda da senin prensesin paşaya döndüğünü gördüm ayy bütün duygularım çorba oldu .. yok yok oğluşun seni hayatta bırakmaz annesi ne kadar istendiğini sevildiğini biliyo çünkü allahın izniyle çıkıcaksın o hastaneden de..

Aaa edepsizler hic yasamadim ben boyle bisey kuzum uzuldum gercekten
kızzzz boşver sen butikbebeyi falan şimdi kusuruma bakma nolur eski sayfaları okumadım bilmiyodum durumunu boşver sen iyileş de alışverişi heryerden yaparız zaten ahdım var yolucam o teldeki kızı :))

Duani eksik etme kuzum cok korkuyorum oglum beni birakmasin

Hım sağol Canım saatlerdir telefonda araştırıyorum durmadan hastane arıyorum @merve.b ebyar kızlar bilgi verirmisiniz
Canım ben tavsiye etmiyorum kesinlikle ilgisiz beş karış suratli ağzından cımbızla laf alınan bir radyoloji uzmanı var. G.osmanpasada bilge hast diye bir yerde perinatoloji uzmanı yapıyormuş bugün net te rastgeldim bir ara istersen.

Rose daisy bir de bugün bi arkadaş söyledi canım sisli de prof fehmi yazıcı varmış 350 tl perinatolog. Onu da bir ara istersen. Ben o kadar aradım bulamadım radyolojiye yaptırdım aksilik ya bunlardan şimdi haberim oldu

Genelde öyle oluyorlar ilk bebeğimde de pek sıcak değildi medikalparkı aradım perinatoloji 400 e yapıyormuş doktoru Hakkında çok ilgisizdi yazmışlar gruba hala beklemedeyim bakalım

Canım perinatoloji erkek doktor genelde çok var ben bayan arıyorum ondan bulamıyorum

Canım perinatoloji erkek doktor genelde çok var ben bayan arıyorum ondan bulamıyorum
Anladım canım. İns bulursun ama bulamazsan fazla oyalanma hemen bir yerden randevu al sonra daha sıknti olur. Ben normalde nisa hast reyhan hanıma randevu almıştım ama doktor erken doğum yaptığı için tüm randevularini iptal ettiler bende kafama yatan bir yer bulamadım mecburen esenler medipole gittim ama hiç memnun kalmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…