bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de nisa hastanesinde kızımın detaylı ultrasonu yaptırmıştım bulamazsam da asık suratlı bayan doktoru tercih edicem imkan varken erkek doktora gitmek içime sinmiyor canım

Müslin bezi ne canım?
Baya popüler canım ama gerekli mi emin değilim
Kullanım Alanları
  • Ağız bezi
  • El bezi
  • Ter bezi
  • Yıkama bezi
  • Ter, ağız ve elbezi
  • Kundak
  • Gaz çıkarırken omuz örtüsü
  • Emzirirken veya biberonla beslerken kıyafetler için koruma örtüsü
  • Dışarıda emzirme örtüsü
  • Araba koltuğu, bebek arabası ve yatakta bebeğin baş altı örtüsü
  • Alt değiştirme örtüsü
  • Yabancı bir ortamda bebeğinizi yatırırken, oturturken temiz örtü
  • Yemek yerken önlük
  • Yıkanırken banyo bezi
  • Banyodan sonra havlunun içine koyarak nem bezi
  • Denizden sonra havlu
  • Kusma durumunda kıyafetleri için koruma bezi
  • Diş çıkarırken salya bezi
  • Güneşten koruma için ince battaniye (UV ışınlarından koruma sağlamaz.)
  • Soğuktan koruma için ince battaniye
  • Yıkanabilir bebek bezlerinde ekstra kat
  • Ve pratik anneler tarafından keşfedilecek diğer yaratıcı kullanım alanları.

Kızlar öyle kötüyüm ki yine patlama yine birçok ölü artik Türkiye de olmaktan çok korkuyorum bi evladım var yanımda diğeri karnimda öyle tedirginim ki havalimanı desen çok yakınımızda Allah ım sen bize yardım et bitsin artık bu saldırılar daha kaç can vermek gerek NEDEN NEDEN NEDEN

Ah ah öyle maalesef içimiz yanıyor Anaların içi yanıyor.. Allah bu işte en ufak payları olanları kahreylesin tuzaklarını başlarına çevirsin.İnsan hep korkuyo eşlerimiz sürekli dışarda birde hamilelikte hassasız fazla üzülüyoruz yaşanamaz hale getirdiler güzel vatanımızı

Aynen canım çok kötü durumdayız eşim işi gereği sürekli orda Rabbim korudu tesadüfen yok. Ölenlerin ailelerine Allah sabır versin internetteki resimler bile insanı kahrediyor

aynı duyguları paylaşıyoruz bi çok insan canım.. bi de bunları din adına yapıyolar şerefsizler ışidse tabii bu.. pkkysa onlar da ayrı bi pislik allah hepimizi korusun ama gitti 28 can

Geri zeka sanane eğer nasıl olsa aldırmayacağım deyipte anneler kendilerine gitmese nereden para kazanacaklar salağa bak hem herşeyin çözümü sadece aldırmak mı bazen anne karnında müdahale edebiliyorlar, önlem alınabiliyor yani saçma doktor olmuş ama insan olamamış

Ayyy canım çok sevindim bak boşuna kaygılanmışsın neyse kafan rahatladıysa sorun yok geçmişler olsun

Allah hepimizin yardimcisi olsun. Tum milletimizi korusun Ben de uyuyamadim haberler yuzunden boyle bir ortamda surekli cocugunun pesinden kosan zirtpirt arayan panik atak bir anne olmaktan korkuyorum suan resmen

Allah hepimizin yardimcisi olsun. Tum milletimizi korusun Ben de uyuyamadim haberler yuzunden boyle bir ortamda surekli cocugunun pesinden kosan zirtpirt arayan panik atak bir anne olmaktan korkuyorum suan resmen
Rabbim evlatlarimizi korusun artık bitsin inşallah bu korku bu felaket

Sorma canım benim evim de çok yakın resmen burnumuzun dibinde onlarca insanı katlettiler Rabbim korusun cumlemizi. Sebep olanları Allah kahreylesin ins

Canım maaşın iyiyse tut bir bakıcı her çalışan anne hamile kalmıyormu çocukla yoğun olarak ilgşlenmen gereken bir 6 ay sonra ek gızaya geçince rahatlarsın konuş patronunla 3_4 izinlisin zaten sonra biraz gevşek çalışma sattleri eve iş götürmeler sonra işine eskisi devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…