bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kız tam dayaklıksın sanane elalemin tantanasından konuşmaya başladıkları zaman hamileyim germeyin şimdi beni de şaka karışık konuyu değiştir boş ver değmez

Ah sorma tatlım. ... kendi doktorumuz önerisi ile gittim o perinatoloğa pişman oldum.tamam baya baktı eyvallah ama.... benim moralin de içine etti.Kendi doktorumu nasıl sevdiğimi bir kez daha anladım.
Valla burdan da reklamını yaparım.
İzmir Karataş Hastanesi -Aysel Zabit Taşer
Seni seviyorum

Maşallah cnm ne güzel darısı başımıza o zaman.az kaldı bizimde artık :) gösterirse Yarım saat sürer herhalde.bebiş gıcıklık yapmak isterse 1 saati buluo demekki.akşamda beri bana da öyle derse ne derim Die dusunuyrm bilio msn.aldırıp aldirmamayla alakası yok bi sorun var mi yok mu bilmek isterim yani derim herhalde Diorm sogukkanliyimdr biraz hemen kan beynime sıçramaz ama o an doktorun hali tavrı nasıl etkiler beni bilmiorm.int.sitesi var bilmiorm gördün mü.izmirde tepeckte perinotoloji servisinn kuruculrndnms.deneyimli gibi iyi baksın da ne biliim ya bu da öyle böyle geccek işte cnmcm.sağlık olsun da

Evet adam deneyımli iyi bir doktor. Mesleki açıdan asla birsey diyemem.Sadece muayene öncesi benimle böyle konuşması hoşuma gitmedi ve beni gerdi.Ben zaten heyecanlı bir tipim. Hic soğukkanlı degilimdir düşünsene benim halimi.Senin için daha güzel geçecek eminim.Zaten boşver gerilmeye gerek yok.O bakıyor evet ama Rabbim zaten biliyor herseyi.O sağlıklı yada sağlıksiz demesi bir yere kadar.Rabbimde her derdin dermani da cevabı da var.Ben beni ve yavrumu yaradan Rabbim e ellerimi açtım o bu garip kulunu ana olmayi isteyen ben ve benim gibi herkesin güzel dualarıni geri cevirmeyecektir.Kalben edilen dualar hayirlisiyla yerini bulacaktır. AMİN ECMAİN.

Gunaydin kizlar dunku fitilden sonra uyuyabilmisim agrimi gecirdi serumlarim bitti cikardilar suan iyiyim dr viziteye cikicak tekrar ogluma bakicak usg de hersey yolundaysa taburcu olcam
Kuzummmm Günaydın sana ve yakışıklı oğluna.Hersey yolunda olacak.Sağ salim evine gidecek bir elinle karnini okşarken digerinle de Ada kuzunu da koklayacak öpeceksin.Rabbim yar ve yardımcin olsun.

Amiinn cnm inşallah.bilmiyrm bakalım nasıl geçecek.çok az kaldı bikaç saat sonra inşallah gorcez bebisimizi.ben öyle bi konuşma bekleyerek gitcgm için belki de daha hazırlıklı olurm ondan çok takmam.dediğin gibi o ne dese boş zaten aysel hnm seni bugün iyi eder cnmcm.çıkınca yaz yine bakalım.aysel Hnm ne diick.Bana da bunun sonucuna göre diyetisyene falan gondereblrm demişti ya.Yarın gidip beklesem mi diorum.Bu arada sen tetanoz oldun mu.ben saglikocagina kayıt yaptrmamstm çok güzel demişti ben sana soyliicm demişti ne zaman gitmen gerektgni. detaylidan sonra git demişti tetanozu olma vaktin gibi demişti.Sen naaptin

Gunaydin kizlar dunku fitilden sonra uyuyabilmisim agrimi gecirdi serumlarim bitti cikardilar suan iyiyim dr viziteye cikicak tekrar ogluma bakicak usg de hersey yolundaysa taburcu olcam

Günaydın cnm.inşallah herşey yolundadr.Sen zaten iyi hissediosan tmmdr İnşallah.çook Geçmiş olsun.İnşallah bi daha hiçbir ağrı sancı yaşamadan.doğumda dahil:). bebeğini kucağına alirsn cnmcm.hepimiz birlikte inşallah

Mcada serumlarla insan iyi oluyor ama evde de cok dikkt etmen lazim artik.sana bi bakici lazim artik ozellikle kizina.annen dursun yaninizda olmazsa.bende oyle serumlarla nst de bile sancim cikmadi eve geldim tekrar basladi hep yattim doguma kadar.cok dikkatli ol artik canim.Allah yar ve yardimcin olsun.

Günaydın kızlar.

Detaylı ultrason yaptırdınız mı? SGK ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum ama ultrason için SGK anlaşması yokmuş. İst' ten gelen prof. yapıyor. 562TL cik gibi bir ücreti var.

Çok vahiş bir ücret degil mi? Mecbur yaptırıcam ama sormak istedim sizlere de.

Bende özel hastaneye gidiyorum dediğin gibi orda da bana 500 küsür bir rakam çıkardılar o yüzden dışarıdan yaptırıcam civarında başka bir yere bak bence istanbul için araştırdığımda 150 -300 arasında fiyatlar var zaten video fotoğraf vs veriyorlar bunları yine kendi doktorumada gidip göstericem

Daha iyiyim cok sukur kuzum oglumda iyiydi kipir kipirdi yine pipisini acti bana

Hımm, demek özel hastane piyasası bu şekilde. Bir de İstanbul' dan, Bodrum'a geldigi için profesörümüz 562TL istiyor. 2 haftada 1 güne tüm hastaları diziyor. Randevu aldım ama ben, dışardan kabul etmezler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…