bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin kizlar dunku fitilden sonra uyuyabilmisim agrimi gecirdi serumlarim bitti cikardilar suan iyiyim dr viziteye cikicak tekrar ogluma bakicak usg de hersey yolundaysa taburcu olcam

Kizlar taburcu edilcem birazdan progestan fitile 10 gun devam 2 tane agri kesici fitil bugun ve yarin gece konulcak haftaya tekrar proluton igne yapilcak
Canim cok sevindim rabbime sukurler olsun birdaha yasamazsiniz insallah rabbim seni ve pasani korusun saglikla vakti zamaninda gelsin pasan dunyana...

Kizlar taburcu edilcem birazdan progestan fitile 10 gun devam 2 tane agri kesici fitil bugun ve yarin gece konulcak haftaya tekrar proluton igne yapilcak
canım çok geçmiş olsun inşallah herşey güzel olacak bende progestan fitili 2 ay kullandım cidden düşüğümü o önledi sende sağsalim oğluşunu alacaksın kucağına dularımız seninle tatlım

Canim cok sevindim rabbime sukurler olsun birdaha yasamazsiniz insallah rabbim seni ve pasani korusun saglikla vakti zamaninda gelsin pasan dunyana...
10 gun dikkat edicem kuzum zaten esim calismiyo bayramda yardimci olur kuzum bayrama kadar annemde kalirim sizde dijkat edin kuzum ihmal etmeyin lekeyi sanciyi

Cok tesekkur ederim bitanem insallah bida bu odaya dogum icin gelirim cok uzuldum cok agladim

Cok tesekkur ederim bitanem insallah bida bu odaya dogum icin gelirim cok uzuldum cok agladim

Ay canım arkadaşım kıyamam sana inşallah canım bir daha olmaz böyle bişey seni çok iyi anlıyorum bende kanamam geldiğinde çok ağlamıştım 2 defa geldi benimde başıma Allah yavrularımızı bize bağışlasın canım oğluşlarımız daha birlikte oynayacaklar inşallah :)

kızlar size bir şey sorucam özellikle daha önce doğum yapmış olanlara :) doğumdan sonra korunmak için süt emzirirken doğum kontrol hapı kullanan varmıydı? kullanılır mı ? bir akrabam daha yeni doğum yaptı bebeği 7 aylık ve yine hamile kaldığını öğrendi o yüzden benide korku saldı :)

Süt koruyor filan diyorlar ama pek inandırıcı değil ..zaten bir müddet adet olmuyorsun adet olmadığın sürece gebelik riskin yok demişti bana ebe doğumdan 6 ay sonra adet görmeye başladım ben ama emzirirken hap kullanılmaz bence en iyisi prezervatif eşler korunsun neden biz ve bebeğimiz boşu boşuna hormon alalım ki

Teşekkürler ,dediğin gibi koruyor diyorlar ama nereye kadar insan pek güvenemiyor :)

Mcada canım iyi olmanıza çok sevindim allahım hepimizi korusun ..çok yoruluyordun tatlım sen ev işi ada eee tabi enfeksiyonda vardı hepsi tetikleyici oldu diye düşünüyorum Aslı'nda kahve kanama içerde daha önceden olmuş bir kanamanın bekleyerek dışarı atılması demişti bana doktor ama insan korkuyor ..allahım yaşatmasın bir daha hiçbirimize ..ağlamaktan migrenim tutmuştu benim insan kendini susturamıyor o yüzden Nasıl acı çektiğini anlayabiliyorum ..kendine dikkat edeceksin artık kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…