bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım. Kasılmaların hafiflemiş umarım bugün tamamen bitmiştir allah kuzularımızı bize bağışlasın sanada şifa versin

Sagol kuzum cok uzuldum cok agladim ama oglum iyi cok sukur

Ikra meyra
merhaba canım ününü çok duydum ve geldim bende mesaj atıyorum sana :) şimdiden kusura bakma çok yazan oluyordur banada tahminde bulunurmusun son usg 13+3 den bu olurmu yada daha erkenimi gerekli en son 10. haftadan var onuda atabilirim. şimdiden çok teşekkür ederimm

Eklentiler

• image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 50
Canim satiloyordur tatlim sorarsiniz tulbentten olmasada penyede olabilir normal mendillerdende olur bebegin gazini cikarirken omzuna koyarsin temiz temiz olur canim kagit mendil nekadar saglikli olurki canim

Nilke canim agiz bezlerinin penyesi satiliyor bebek magazalarinda, ben de kizimda uzun sure onlardan kullanmistim :)

Merhaba canim. Agiz mendili ve omuz mendili ayri ayri satiliyor hepsi canim sikma canini bebek magazalarindan hepsini temin edebilirsin.

Kıyamam sana ben ..Can'ım hazırları var ..küçük küçük havlu gibileri aynı böyle tülbent gibileri var dert etme o gün gelsin alışverişe çıkınca alırsın

Nilke kuzum babymall de var e bebek de var agiz silme bezi diye satiliyo gimsa da bile var

Kızlar hepiniz çooookkkk tatlısınız, çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
İnşallah ben de bir ay sonra alışverişe başlayabilirim. Doktor hala yatmamı söylüyor. Ama sizin sayenizde işim kolaylaşacak. 6. ayın sonuna kadar bebek için gerekli tüm şeyleri tamamlamak istiyorum ama 1-1,5 ayda bunu başarabilir miyim bilmiyorum. Ne kadar çok ayrıntı var. Ki ben esas şeylere bile hakim değilim

Emzirirken hap kullanilmiyor.kizim 17 aylikken 3.ye hamileyim suan.eslerin korunmasi lazim ama esimde korunuyordu sozde Allah nasip ettimi sen ne yapsan bos aslinda.sut koruyor ama onunda bazi sartlari var.iyice anlamak lazim nasil korudunu bazi drler cok guzel anlatiyor.int ten arastir istersen.ben hemen adet olurum mesela logusaliktan sonra o zamn sut koruma islemi ortadan kalkiyor.

Evet kuzum kasilmalarim hafifledigi icin bugun beni saliverdiler dr kizini ozledin dedi git ama 10 gun riskli dikkatli olcaksin
Canım 10 gün yat dinlen ayaklarının altına yastık koy. Tuvalet harici kalkma. Bayramıda annende geçir. Keyfine bak. Bişey olmıcak paşana inşallah. Sürekli ayetel kürsü oku canım. Geçmiş olsun tekrar.

Canım süt koruyor ama sürpriz olabilir kesinlikle Ben daha önce doğum yapmadım ama hamile kalmadan önce süt hormonum yani prolaktin yüksek olduğu için hamile kalamiyordum doktor süt korur dedikleri bu işte süt hormonun emziren kadınlar gibi olduğu için hamile kalamiyorsun demişti daha sonra o.hormonu normal seviyeye getirmek için ilaca başladım o ay hemen hamile kaldım.

ağız mendilleri satılıyor canım.10 tanesi 5 -6 tl falan.hemde kenarı oyalı falan.ben aldım geçen hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…