- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #29.001
Canim coksevindim çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yasatmasin inş pasan seni bırakmadı bak sıkı sıkı tutunun birbirinize cokazkaldi kavusmanizada adacinida bizimyerimize opppKizlar annemlere geldim yatiyorum ada uyuyo opemedim kokladim sadece
Geçmiş olsun canım. Kasılmaların hafiflemiş umarım bugün tamamen bitmiştir allah kuzularımızı bize bağışlasın sanada şifa versinKizlar merhaba hastanedeyim halen deli gibi serum ilac takviyesi yapiliyor lekelenmem yok suan 1 saat once dr um geldi usg de oglusuma bakti kasilmalar hafiflemis sabaha gore iyisin dedi sabaha kadar serum ve makattan fitil verilecek sancim devam ediyo hafif hafif tatil isi iptal edildi olsun oglum iyiymis ya seneye oglua kizimla giderim insallah kizlar size tavsiyem nolur ama nolur agriyla gelen lekelenmeleri onemseyin dra gidin hepinizi cok seviyorum halen duaya ihtiyacimiz var nolur dua edin oglum beni birakmasin beni onsus birakmasin Allah
Hepinizin yavrularini Allah korusun ins sorunsuz kucaklariz kuzularimizi
Cnm yat dinlen dikkat et kendine uyuyunca ada opersin doya doyaKizlar annemlere geldim yatiyorum ada uyuyo opemedim kokladim sadece
Sagol kuzum cok uzuldum cok agladim ama oglum iyi cok sukurMcada canım iyi olmanıza çok sevindim allahım hepimizi korusun ..çok yoruluyordun tatlım sen ev işi ada eee tabi enfeksiyonda vardı hepsi tetikleyici oldu diye düşünüyorum Aslı'nda kahve kanama içerde daha önceden olmuş bir kanamanın bekleyerek dışarı atılması demişti bana doktor ama insan korkuyor ..allahım yaşatmasın bir daha hiçbirimize ..ağlamaktan migrenim tutmuştu benim insan kendini susturamıyor o yüzden Nasıl acı çektiğini anlayabiliyorum ..kendine dikkat edeceksin artık kuzum
Ayniydi kuzum ama bunda lekede oldu onda leke yoktu ve 34 haftalik gebeydim nst ye filan baglamislardiMcada cnm senin onceki gebeligindede diyodun sanki kasilmzlarim oluyodu hani ben ve nilke sormustuk bi kere de oyle demistin sanirim bu seferkiler oncekinden farkliydi cnm oyle mi ?
Evet kuzum cik sukur rabbim hic birimize yasatmasin insallahCanim coksevindim çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yasatmasin inş pasan seni bırakmadı bak sıkı sıkı tutunun birbirinize cokazkaldi kavusmanizada adacinida bizimyerimize oppp
Evet kuzum kasilmalarim hafifledigi icin bugun beni saliverdiler dr kizini ozledin dedi git ama 10 gun riskli dikkatli olcaksinGeçmiş olsun canım. Kasılmaların hafiflemiş umarım bugün tamamen bitmiştir allah kuzularımızı bize bağışlasın sanada şifa versin
Canim satiloyordur tatlim sorarsiniz tulbentten olmasada penyede olabilir normal mendillerdende olur bebegin gazini cikarirken omzuna koyarsin temiz temiz olur canim kagit mendil nekadar saglikli olurki canim
Nilke canim agiz bezlerinin penyesi satiliyor bebek magazalarinda, ben de kizimda uzun sure onlardan kullanmistim :)
Merhaba canim. Agiz mendili ve omuz mendili ayri ayri satiliyor hepsi canim sikma canini bebek magazalarindan hepsini temin edebilirsin.
Kıyamam sana ben ..Can'ım hazırları var ..küçük küçük havlu gibileri aynı böyle tülbent gibileri var dert etme o gün gelsin alışverişe çıkınca alırsın
Canim penyede olabilir birde mendil satiliyir ilkokul cocuklarina aliyoruzya oda olur canim ama bula bilirsen beyaz penyeden yaptir yada atletdende olur onu kare seklinde kes kenarlarini pembe overlok cektir terzide canim madem isleyemiyorsun 10 adet yaptir terziye hem atlet pamuklu guzel olur canim 25cm×25cm olcude kare seklin kestir yada atlet al terziye kestir kenarlarini overlok cevirsin kizin olucakti galiba pembe olsun rengi dersin canim :)))
Nilke kuzum babymall de var e bebek de var agiz silme bezi diye satiliyo gimsa da bile var
Baya popüler canım ama gerekli mi emin değilim
Kullanım Alanları
- Ağız bezi
- El bezi
- Ter bezi
- Yıkama bezi
- Ter, ağız ve elbezi
- Kundak
- Gaz çıkarırken omuz örtüsü
- Emzirirken veya biberonla beslerken kıyafetler için koruma örtüsü
- Dışarıda emzirme örtüsü
- Araba koltuğu, bebek arabası ve yatakta bebeğin baş altı örtüsü
- Alt değiştirme örtüsü
- Yabancı bir ortamda bebeğinizi yatırırken, oturturken temiz örtü
- Yemek yerken önlük
- Yıkanırken banyo bezi
- Banyodan sonra havlunun içine koyarak nem bezi
- Denizden sonra havlu
- Kusma durumunda kıyafetleri için koruma bezi
- Diş çıkarırken salya bezi
- Güneşten koruma için ince battaniye (UV ışınlarından koruma sağlamaz.)
- Soğuktan koruma için ince battaniye
- Yıkanabilir bebek bezlerinde ekstra kat
- Ve pratik anneler tarafından keşfedilecek diğer yaratıcı kullanım alanları.
Çok sevindim canım hadi geçmiş olsun birdaha böyle bişey yaşama inşallahKizlar taburcu edilcem birazdan progestan fitile 10 gun devam 2 tane agri kesici fitil bugun ve yarin gece konulcak haftaya tekrar proluton igne yapilcak
O uyurken sende uyu canım uyanınca bol bol öper koklarsınKizlar annemlere geldim yatiyorum ada uyuyo opemedim kokladim sadece
Emzirirken hap kullanilmiyor.kizim 17 aylikken 3.ye hamileyim suan.eslerin korunmasi lazim ama esimde korunuyordu sozde Allah nasip ettimi sen ne yapsan bos aslinda.sut koruyor ama onunda bazi sartlari var.iyice anlamak lazim nasil korudunu bazi drler cok guzel anlatiyor.int ten arastir istersen.ben hemen adet olurum mesela logusaliktan sonra o zamn sut koruma islemi ortadan kalkiyor.kızlar size bir şey sorucam özellikle daha önce doğum yapmış olanlara :) doğumdan sonra korunmak için süt emzirirken doğum kontrol hapı kullanan varmıydı? kullanılır mı ? bir akrabam daha yeni doğum yaptı bebeği 7 aylık ve yine hamile kaldığını öğrendio yüzden benide korku saldı :)
İkinci olcak inşallah canım kızıma erkek kardeş.geliyor. Sende hoşgeldin. Senin ilk mi? Cinsiyet ne?merhaba herkese... AYDEDE88 aynı gun dogumu beklıyoruz :) kacıncı cocugunuz masllah :)
Canım 10 gün yat dinlen ayaklarının altına yastık koy. Tuvalet harici kalkma. Bayramıda annende geçir. Keyfine bak. Bişey olmıcak paşana inşallah. Sürekli ayetel kürsü oku canım. Geçmiş olsun tekrar.Evet kuzum kasilmalarim hafifledigi icin bugun beni saliverdiler dr kizini ozledin dedi git ama 10 gun riskli dikkatli olcaksin
Canım süt koruyor ama sürpriz olabilir kesinliklekızlar size bir şey sorucam özellikle daha önce doğum yapmış olanlara :) doğumdan sonra korunmak için süt emzirirken doğum kontrol hapı kullanan varmıydı? kullanılır mı ? bir akrabam daha yeni doğum yaptı bebeği 7 aylık ve yine hamile kaldığını öğrendio yüzden benide korku saldı :)
ağız mendilleri satılıyor canım.10 tanesi 5 -6 tl falan.hemde kenarı oyalı falan.ben aldım geçen hafta.Hımmm omuz için de kullanılıyor yani bunlar. Ben de minik havlular almıştım, omzumuza alırız bebek kucağımızdayken diye, kayınvalidem havlu olmaz, bez diktireceksin dedi. Ben kime diktiricem, nasıl kumaş olucak hiç bilmiyordum. Satıldığı iyi olmuş canım. Onlardan alırım omuz için, ağzını da kağıt mendille silerim kusunca
Randevu aldım sonunda Bezmialem Fatih fıyatı da uygun 150 dediler..sağol canım yinedeNerde oturuyosun bilmiyorum ama maltepe ünv. Hastanesi aygen çelik varmış, hiç gitmedim tavsiye üzerine randevu aldım ben de. Cumartesi gitcem inşallah. Araştır istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?