bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kadın belki de mahsus gönderdi seni onun kıymetini bilin diye

Bende hiç bilmiyodum ama bebek mağazalarına baktıkça neler gerekiyor anlamaya başladım bide youtube de merveyleyaz diye bi kanal var oda açıklayıcı oldu benim için

İkinci olcak inşallah canım kızıma erkek kardeş.geliyor. Sende hoşgeldin. Senin ilk mi? Cinsiyet ne?
tesekkur ederım :) evet oglan olacak ınsallah ...beklemedeyız oyle gecıyor zaman...kılo alımıyla ılgılı arastırmalar ıcerısındeyım aslında. ıdeal kılom 62. 70 ıle basladım hamılelıge. su an 74 um. ısterdım kı 74 ıle dogum yapayım. kılıt soru: bu nasıl olacak pekiiiii :))))

Cvp: öyle bişey olamaz :))) bebk kilo alcak çünkü en az 3 kilo o suyu da 2 kilo de e plasenta rahim büyüyor ağırlaşıyor sende biraz şişersin en az 10 kg canım onu biz 84 yapalım:))) sağlıklı doğsunlarda kilo hiç önemli değil şuan en son düşüneceğim şey kilo inanki. Allah sağlık versin de kilo verilir.

:)) benimde kilo sıkıntım var ya şimdiden 6 kilo aldım doğuma kadar kaç olacam Allah bilir ama elimde değil nasıl alıyorum anlamıyorum dikkat ediyorum güya :)

:)) benimde kilo sıkıntım var ya şimdiden 6 kilo aldım doğuma kadar kaç olacam Allah bilir ama elimde değil nasıl alıyorum anlamıyorum dikkat ediyorum güya :)
Canım hamilelik şekerin yoksa doktorun kilo artışına normal diyorsa düşünme bebişler verdirir zaten :))) ekmek az tüket sebze meyve bakliyat protein almaya özen göster gerisini düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…