bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
:)) benimde kilo sıkıntım var ya şimdiden 6 kilo aldım doğuma kadar kaç olacam Allah bilir ama elimde değil nasıl alıyorum anlamıyorum dikkat ediyorum güya :)
Bende son birkaç haftadır hızla kilo alıyorum.Aşırı ve sağlıksız yemememe rağmen.İlk 2 ayda 3 kilo verdim.Son birkaç haftada bende 6 kilo almışım.
 
@Ada ve deniz canım çok geçmiş olsun yeni girdim sayfaya annen çok iyi bakar eminim güzelce dinlen prensesinde yanındaymış bolca kokla bende işteyim özledim kızımı
 
Kızlar çok ağlıyorum. Hastaneye yatıyorum. Nişana benzer bir şey geldi. Dua edin bize
Allahım yardımcın olsun Kuzum ağlama üzülme bak hiç bişey olmayacak inşallahhhhhh lekedir o hafif pembe yada kahve olabiliyor belkide pleseanta yukarı çıkarken yerleşme kanaması gibi birşeydir inşallah
 
Bende son birkaç haftadır hızla kilo alıyorum.Aşırı ve sağlıksız yemememe rağmen.İlk 2 ayda 3 kilo verdim.Son birkaç haftada bende 6 kilo almışım.
benimde öyle oldu bir anda 2-3 kilo birden aldım 74le hamile kaldım sabah 78.4 tim. İlk üç ay ne güzel hiç almamıştım.
 
plesenta aşağıdaysa lekelenme yapıyor canım arada korkma yukarı çıkana kadar erken doğum ya da düşük riski oluyor araştırmıştım ilk hamileliğimde korkma diyorum ama elinde değil biliyorum inşallah doktor rahatlatıcı açıklamayı yapar
 
Canım hamilelik şekerin yoksa doktorun kilo artışına normal diyorsa düşünme bebişler verdirir zaten :))) ekmek az tüket sebze meyve bakliyat protein almaya özen göster gerisini düşünme.

Şekerim bugüne kadar yoktu ama şeker yüklemesi yaptırmadım henüz inş yoktur benim gibi tatlı düşkünü biri için işkence resmen :)
eşim zaten nerdeyse lokmalarımı sayacak kilo çok alma diye yemiyorum ama yok bünyem alıyor heralde :)
Ay bügün akşam olsa artık iş yerinde boğuldum yoğunluktan arada buraya kaçarak bakıyorum resmen :)
 
Kızlar çok ağlıyorum. Hastaneye yatıyorum. Nişana benzer bir şey geldi. Dua edin bize
Tövbe bismillah kızlarr noluyor bize böyle allah nazardan saklasın da 2 gündür herkes sancılı hasta allah daha beterinden korusun. Nilke canım korkma iğne vururlar serumla iyileşirsin inşallah. Ağlama strese sokma kendini iyice. Rabbim şifa versin bizi haberdar et.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…