bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nilke m canım geçmiş olsun. Büyük ihtimal plesanta kaynaklıdır plesanta durumunda lekeler kanamalar oluyor. Psikolojik toplamaya çalış kendini bizimde dualarımız seninle. İyi olup çıkacaksınız hastaneden

Ikra meyra canım ben Mart annelerine bi bakıyım demiştim az önce taze hamişler var. Bir tanesi bata 9 gün kala beta 25 miş 7 hgün kala 80 erkenden hamile olduğunu öğrenmiş. Bende dayanamayıp yorum yaptım.ikiz yada üçüz olabilir dimi. 2 günde 3 kattan fazla artmış hemde çok erken öğrenmiş sence? Bi baksana canım. 2017 Mart anneleri.

Canim bazen btahcg gore degerlendirilmiyor tatlim birde bata 9 gun kala beta cikmaz canim adete 14 icinde bebek tamamlaniyir soyle anlatayim sper yumurtaya giriyor 3 gun yolculuk var ordan 4 gundede rahme yerlesiyor 7 gunde butun islem tamamlaniyor geriye 7 gun kaliyor ama kana gecmesi icin 11ci gun de kanda gorunuyor nasil 9 gun kala olabilirki ya hormon ilaci almisdir yada gununu yanlis hatirliyordur benim adetim 2 gun gecti 1000.0 degerim 2 .ci gun tekrarladim 3544.5 yukseldi tatlim bende bu bilgileri okudum arastirdim tatlim

Canım evleneli 1.5 ay olmuş hemen hamile kalmış sanırım bende anlamadım ama böyle yazıyordu. Hcg 2 günde 3 katından fazla artmış bende ikiz diye düşündüm.

Yasinin uzerine hamile kaldigin ayi ekle subatsa 2 le topla 9 ile cikar cift sayi cikarsa kiz tek sayi cikarsa erkek :)) mesala yasin 25 hamile kaldigin ay subat 2=27 -9= 18 kiz demek :)))
18-10-19 88 liyim 28+2=30-9=21 doğru mu böyle yoksa yaşımı 27 mi yapmalıyım

Nilke h korkma inşaallah aktif kanama renginde değilse inşallah bişey olmaz o gördüğün nişan değildir... Bizde bir kaç gündür topun geçirdik paşam sünnet oldu şimdi evdeyiz çok yorulmuşum biraz dinlenmeye ihtiyacım var... Çok değişik bir heyecanmış sünnet.. O içerdeyken ağladım dayanamadım rabbim acılarını göstermesin çok kasılmışım karnımda ki minik bile hareket etmiyor.. Allah'a emanet olun

Kızlar çok ağlıyorum. Hastaneye yatıyorum. Nişana benzer bir şey geldi. Dua edin bize
Canim rabbim sifa versin allah sizi korusun canim noluyor iki gundur nazarmi degdi anlamis degilim rabbim acil sifalar versin ikinizede ... dua ile ecmain

Maşallah paşana canım artık tam erkek oldu derler:))) nasıl zormu sünnet ettirmek çok ağlıyormu Oğluşun. Baydılarmı sünnete? Kusura bakma çok sordum meraktan hep bunlar

28+3=31-9=17 yine tek cikti evet ama sen 20 subata adet oldun galiba martta hamile kalirsin cnm
Canım penguen nin yaşı 27 olmalı bence çünkü daha Ekim gelmedi henüz yani
27+2_9=20 olmalı bence.

Bu arada benim kızımda 23+3_9=17 idi. Kız oldu Tutmadı:)))
Şimdi 28+2_9=21 erkek tuttu ikiside tek ama cinsiyetler farklı:)))

Masallah ogluna kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…