bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Günaydın canım benim doğum günün kutlu olsun ttalım daha önünde uzun yıllar var bu senelik böyle olsun ilerleyen yıllarda oğluşunla kızınla oo ne kadar güzel kutlarsın hayatım ömpüyorum seni iyleş sen biz bi geç kutlama yaparız inşallah :)

Herkesin kandili mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah

Cok tesekkur ederim kuzumm

Kizlar Nilke mizle gorustum hersey yolunda bayrama kadar hastanede kalmasi gerekicek ama sonra prensesiyle aramiza donecek dua edin olur mu hepinize selami var
Aman iyi maden dun uzuldum cok okuyunca Allah hicbirimize gostermesin bir daha oyle sey saglikla doguralim insallah. Buarada cnm dogumgunun de kutlu olsun. Madem yatiyorsun bir kac gun en sevdigin dizi film kitap ne varsa izle oku cnm keyifle gecir cnm yeni yasini
Herkesin kadir gecesi de mubarek olsun simdiden

Canım yönetime ikinci üyelik aldığını bildir, ilkini iptal etsinler. Yoksa iki hesabında kapanır.

Günaydın Kadir gecemiz mübarek olsun.bebeklerimiz için değer bence yatmaya şükredecek çok şeyimiz var aslında 1aydır yatıyorum ailelerimiz memlekette sadece eşim ve ben varız.bayramıda eşimle başbaşa yatarak geçireceğim eylülde abimin düğünü var orada gidemicem muhtemelen ama yapacak bişey yok sağlık olsun bebeğime eşime bişey olmasın yeter.doğum günün kutlu olsun buarada ailen yakınında eşin kızın ve oğlun yanında Mutlu ol

Cumamız hayırlı, Kadir gecemiz mübarek olsun hanımlar.
Mcada canım nice mutlu yaşlara inşallah yavrularınla
Cok tesekkurler kizlar hepinizi opuyorumm

Nasip kuzum bakalim insallah 4 ayi sorunsuz bi sekilde tamamlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…