bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selamunaleykum kizlar :)
Kusura bakmayin, gelince uyumusum hemen yorgunluktan :)
2.kizim geliyor nasipse :) Bana gore Melek Gülce, esime goreyse Mihman Nur
Sagligiyla ilgili bi sıkıntı gormedi cok sukur doktor... Her seyi iyi bebegimin kizlar...

Detaylidan cikinca kadin doguma gittim bi de. Kasiklarimin alt kisminda cok fazla baski ve agri var. Doktor bu haftalarda olmamasi gerektigini soyledi. Bu dusuk tehlikesi de olabilir, rahmin buyumesinden kaynakli bi agri da olabilir, ayirt edemiyoruz dedi. Ama ayni agri ilk hamileligimde son ayda oluyordu ve bu kadar siddetli degildi, bazen adım atmakta bile zorlaniyorum agridan
Dusuk tehlikesine karsi progestan yazdi, bol bol su icmemi ve dinlenmemi soyledi
Yatarken sagdan sola donmekte bile zorlaniyorum agridan bazen...
Allah sifa versin hepimize kizlar...

Selamunaleykum kizlar :)
Kusura bakmayin, gelince uyumusum hemen yorgunluktan :)
2.kizim geliyor nasipse :) Bana gore Melek Gülce, esime goreyse Mihman Nur
Sagligiyla ilgili bi sıkıntı gormedi cok sukur doktor... Her seyi iyi bebegimin kizlar...

Detaylidan cikinca kadin doguma gittim bi de. Kasiklarimin alt kisminda cok fazla baski ve agri var. Doktor bu haftalarda olmamasi gerektigini soyledi. Bu dusuk tehlikesi de olabilir, rahmin buyumesinden kaynakli bi agri da olabilir, ayirt edemiyoruz dedi. Ama ayni agri ilk hamileligimde son ayda oluyordu ve bu kadar siddetli degildi, bazen adım atmakta bile zorlaniyorum agridan
Dusuk tehlikesine karsi progestan yazdi, bol bol su icmemi ve dinlenmemi soyledi
Yatarken sagdan sola donmekte bile zorlaniyorum agridan bazen...
Allah sifa versin hepimize kizlar...

Canimm benim gozun aydin bol bol dinlen suyu ihmal etme

Rabbim sifa versin canim rabbim adiyla yasatsin insallah benim tahminim tutmus desene bosuna merak etmisiz kizceni :))) saglikla gelsin canim bol bol dinlen uzan yat gecer tez vakitte insallah

benseniyerim canım gözün aydın olsun öğrendik sonunda fıstığını geçmiş olsun canım sana da. Korkmaya başladım bende artık benim de kasılmam var bi kaç gündür. Doktora gittim bugün ama acil doğuma girmiş kayıt bile açmadılar. Yarın tekrar gidicem.

Kızlar Siz de bugün forumda sıkıntı yaşıyo musunuz sürekli sayfa sonlandırılıyo.. Hayır telden yazıyorum onda da iki saatte bi msj gönderiliyo bi ben mi yaşıyorum acaba bu durumu??

Kızlar Siz de bugün forumda sıkıntı yaşıyo musunuz sürekli sayfa sonlandırılıyo.. Hayır telden yazıyorum onda da iki saatte bi msj gönderiliyo bi ben mi yaşıyorum acaba bu durumu??
Yok canım. Ben hep telden giriyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

Rabbim sifa versin canim rabbim adiyla yasatsin insallah benim tahminim tutmus desene bosuna merak etmisiz kizceni :))) saglikla gelsin canim bol bol dinlen uzan yat gecer tez vakitte insallah
Evet canim tahminin tuttu bende de, demistim sana sen kiz demistin kiz olcak diye

Canim Allah razi olsun, cok sagol.
Ben de korkuyorum, cok agri oluyo, kotu bi sey olmaz insallah

Hadi gözün aydın canım senin de.. Ne güzel ya kızın olucak neyse benim minnağın kulakları babaya çektiyse bunu bile duyabilir :)) ay ben çok seviyorum oğlumu kii :))

Canimm benim gozun aydin bol bol dinlen suyu ihmal etme
Aaa evet sahi kızlar su demişken bakın benim bol su içmem işe yaramış çünkü en son 15gün önce drum kesenin su durumu daha iyi olabilir demişti nitekim burda bi kaçınızın da tavsiye ettiği gibi bol su ile yaradı aynen devam

Ben yedim doktorda oneriyor canim evde kendin yap pisir emin ol temizliginde tazeliginden yeterki canim afiyet olsun ama cig kofte onerilmiyor canim etsiz olanla idare et canim :))
Canım temiz ve iyi pişmiş olunca yenmez mi bişe olmaz abatmamak iyi ama haftada yada 2 haftada bir yenir yi canımın içi yi can boğazdan gelir

İcim rahatladı kızlar valla teşekkür ederim en kısa surede yicem insallah :)

Aynen cnm inşallah.bende dediğin gibi herşeyin normal oldgnu dusunuyrm.ki normalde çok şükür.o sebeple çok takilmiorm Sadece Eylül ayında en geç herşey hazır olsun istiyrm.erken doğum.ihtimaline karşın.tedbir amaçlı diyelm.Biz 3 haftada bir.kontrole gitcez seninasil çağırdı doktorun cnmcm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…