bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm bn 18.haftada hisstmstm ilk hareketleri.seninki de hareketlenir artik merak etme:)

canımm normalde ayda birdi ama bundan sonra 30.haftaya kadar falan 15 te bir gelin dedi duruma göre ciğer geliştirici falan yapılabilir yakın takip edelim dedi

Neden kızayım.cnm benm aşkolsun :) başladım yeniden yumurtayi.omlet yapiorm sütle peynirle o şekilde yiyebiliyrm.İki gündür çok şükür canım çekti yeniden başladım.yogurtda da dikkat ediyrm hergün inşallah şifa olsun.bekliicez artık sadece

Kızlar merhaba eski yazıları okudum bendede kasık ve bel ağrısı var hergün 3 litre su içiyorum doktorum megabone diye ilaç başladı kalsiyum + magnezyum ama ağrılar içşn doktora gitmedim gitsemmiki bayram da giriyor araya bu arada bursa medicabil hastanesinde oktay beye giden varmı?

Âmin inşallah canım.Dünden bugüne daha rahatım ama 3 4 hafta sonra tekrar bakılacak dilerim küçülmüş olur.Normal ultrasonda cıktı canım.

âmin inşallah canım 3,4 hafta sonra tekrar bakılacak küçülme var mi diye.Rabbim sağlıklı versin kuzularımızı.
buarada Nilke den haber alan var mi Rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah.

Canım geçmiş olsun bayadır giremiyorum bende hayırdır neyin var

günaydın kızlar kadır gecemiz mübarek olsun durumunuz nasıl pazar memeleketime gtcem koşturmadayım çok giremedim ama baya seyler yazılmış Mcada cnm ban da var demişti bir doktor kendi doktoruma gttm şükkür sktı yokmuş bu arad bebişim son resminde atayım bakın

Ben bu gun oldum ebelere yan etkisi var mi dedim yok dediler ve basim cok donuo onun etkisi olabilir mi acaba. Canim dogumdan sonra demissinde bu bebek icinde gerekli bi asi die biliorum dogum aninda kapacagi mikroplara karsi direnc icin

Canım doktoruma sordum bebeğe hiç bir etkisi yok dedi ama ben yinede bir kadın doğum uzmanına daha soracam emin olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…