bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tesekkurler kuzum benim hayirli haberlerle gel insallah

Bizim de bugün ayrıntılı var canım bir buçukta.. İnşallah hayırlı güzel haberlerle döneriz.. Sana bişey sorucam benim Dr radyolojiye yönlendirdi sonra da sanki sonuçlara ona göre bakarım gibi bişeyler dedi.. Ben biraz leyla oluyorum da drun odasında.. Senin drun sonuçlarını ayriyeten değerlendirecek mi?? Çünkü benimki bugün hastanede yok sonra da tatil ve ben uzun süre tdağda olucam

Günaydıııın, herkese hayırlı cumalar.
Şeker yüklemesi yaptırdınız mı ya da ne zaman yaptıracaksınız? Aile hekimim yapacaktı ancak onun söylediği tarihte şehir dışında olacağım için doktorum söyledim. Randevuya geldiğinde yaparız dedi. Sağlık ocağındaki hemşireyi aradım doktorum yapacak diye o da çok erken o zaman şeker yüklemesi için diyo ve arada 1 hafta var sadece. Ondan merak ettim kaçınçı haftada yapıtrdınız ya da yaptıracaksınız?

Buradan da bildiğim kadarıyla kendi takibini yapan doktorda inceliyor sonuçları. Bende yer bulursam pazartesi olmadı bayram sonrası gideceğim kendi doktoruma. Bi de sistem nasıl tam bilmiyorum radyoloji inceleyip kadın doğumcu mu yorumluyor sonucu onu tam anlamadım belki öyle bişidir doktorunun dediği. Bilmediğim bi süreç akşama test etmiş olacağım :) bizim 16:30 da randevumuz sen bizden öncesin bi de ben perinatologa gideceğim yaşayıp göricez gibi süreci. leyla durumuna gelirsek ödül alırım bu konuda

Benim doktorum 24.-28. Haftalarda şeker yüklemesi yapcaz kan tahlilleri yapcaz demişti Can'ım.

Bana 24. Hafta da demişti doktor

Eğer kendi doktorumuzun ayriyeten incelemesi gerekiyosa ben vallahi boğazlarım artık bu adamı ya mübarek gün zaten her randevuda rahat bi saat gecikmeli giriyoruz 15gün önce ayrıntılı ultrason için konuştuk dün diyorum ki hocam bugün ayrıntılı günümüz bana uzaylı görmüş masum köylü gibi bakıyo meğer radyolojiye göndericekmiş bak bugün yine gidiyoruz onun yüzünden ve bugün bildiğim kadarıyla kendisi hastanede yok valla evine giderim o sonuçlar yorumlanacaaaakk bayramdan önce anlamam

adresini biliyosan iyi fikir büyük ihtimal yorumlamayı kendi doktorun yapıyor incelemeyi radyoloji ama bu benim bildiğim bugün yaşayıp öğreneceksin

Ben yaptırmayı düşünmüyorum cnm. Onun yerine endokrin doktorumla beraber düzenli olarak açlık tokluk kan şekerleri sonuçlarımı kaydediyoruz.

Gözün aydın canım gülce ismini çok severim ama komşunun kızının adı gülce o yüzden koyamıyorum yoksa hiç düşünmem. Çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah çocuğunu sağlıklı bir şelir şekilde dünyaya getirmenin sağlar .kendine dikkat et yat dinlen

Doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım inşallah bir an önce toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…