bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dogum gunun kutlu olsun canim. Sıkma canini en kotu gunun boyle olsun. Bebisini saglikla kucagina aldiginda unutcan bu gunleri :)

Doğum günün kutlu olsun canım ne güzel bir güne denk gelmiş allah hayırlı uzun ömürler versin. Bu doğum gününü allah dua ederek geçir bence hem dinlenmiş hem bereketli zaman geçirmiş olursun. Bu arada dün gece bende çok fena çarpıntı oldu nefesim kesildi ölcem sandım. Çok yoruldum dün valiz hazırladım ev temizledim ütü yaptım heralde o yüzden sıcakta etkiliyor ama birdaha olmaz inşallah çok kötü yaa
Bu arada Nilke den haberin var mı aklım onda hep umarım iyidir.

Hadi hayırlı haberlerle gel canım. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Bugün birbirimiz için dua edelim. Bu gece tüm melekler yere iner kimin ne isteği var diye gezer. Bu geceyi hakkıyla geçirmek dileğiyle
Nilke nin iyi olmasına sevindim inşallah daha iyi olur zamanla.

İnşallah canım

Allah gönlüne göre versin canım. Sağlıklı haberlerle dönersin inşallah

Dikkat canım dinlen biraz işi gücü boşver bebişimizden sağlığımızdan daha mı önemli Rabbim sağlık versin canım

Rabbim saglik sifa versin insallah canim yat bol bol dinlen is gucu bos ver ben yapamiyorum is guc esim yapiyor sag olsun ben sadece yemek yapiyorum onu bile zor yapiyorum belim kopuyor fitik var bendede ikizlerde bel agrin olacak dedi doktor fitigimi tetikledi buna da sukur iki buklum oluyorum ama arada uzanarak dinleniyorum rabbim sifa versin bu gunun suyu yuzu hurmetine insallah dualarda bulusalim ... dua ile ecmain

Kızlar dün aytıntılı ultrasona girdim. Üniverstede özel doçent doktor yaptı. 10 dk sürdü yada sürmedi. Çok kısa değil mi yaa sizde de öyle mi oldu? Ne boy ne kılo söylede. Sadeece bir sorun yok dedi. Birde 122 tl verdim içime orturdu bosuna vermiş gibi hissediyorum.

Canım benım doktorum temmuz son haftası aç gel kontrole şeker yüklemesi yapıcaz dedi

ben o zamn 24 h olucam

canım kısa sürmüş gerçekten den. ben sordum randevu aldığım yere

genelde yarım saat sürüyor ama bazende 45 dk sürdüğü oluyor dedi.

cd de vericekmiş bir de rapor hazırlıcakmış. cd de acaba bebiş görüntülerimi olucak

çok merak ediyorm :)

Kızlar bugun ramazan ayı kadir gecesi ve cuma günü. .. çok kıymetli bir gün. İnşallah birbirimize bebeklerimize bolca dua edelim. Rabbim hayırlısıyla kuzularimizi kucagimiza da almayı nasip etsin.

@Ada ve deniz Canım doğum günün kutlu olsun Rabbim esinle yavrularinla hayırlı uzun ömür versin.

benseniyerim 2.kizcen hayırlı olsun. Bu kadar nazi da ancak bir kız yapabilirdi zaten :)

Nilke den haber yok mu arkadaşlar. Çok meraktayim Rabbim su mübarek günler hürmetine bebeğine ona şifa versin. Sağlıklı sıhhatli zamanında gelsin prensesi ins

canım detaylıyı yapan radyoloji uzmanı yada peritanolog da olsa rapor hazırlıcak.

doktorun sadece 2 dk raporda önemli yerlere bakıcak o kdar.

maden doktorun olmayacak. sen radyoloji uzmanına iyicene sor hersey yolunda mı diye

en azından için rahat etsin

benım doktorum detaylı ultrason ztn başlı basına bir muane olduğu için yapıldıktan 1 hafta sonra gel bana dedi.

Hayırlı Kandiller arkadaşlar bu aralar herkeste sıkıntı var sanırım bende ağrı ve kasılmadan duramıyorum magnezyum başladık.. My moonlight canım geçmiş olsun ben lise yıllarımdan beri taşıkardi hastasıyım kalp kapakçığımda da daralma var ilk oğlumda doğum yapamadım kalp atışlarım izin vermedi acil sezeryan oldum şimdi yine kalp doktoruyla birlikte takip ediliyorum.. Birde kan pıhtılaşması var çok zor geçiyor hamileliğim inan kalp atışlarım 9 aylık hamile kadın gibi.. Ayaklarını yukarıya dik yat ben öyle rahat ediyorum... Uzun sürüyor dinlenmem.. Nilke canım rabbim yardımcın olsun inşaallah bir arkadaşımda senin gibi ilk bebeğini kaybetti 4 aylık sonra yine hamile kaldı serklajla sürekli yatarak kızını kucağına aldı inşaallah sende alacaksın arkadaşım...
Bizde bayramda tatil planladık inanın hiç içimden gelmiyor ama 7 yaşında bir oğlu olunca insanın kıyamıyor tam eğlenecek zamanda hak etti tatili bakalım bizi neler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…