bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Peki 6 9 aylik cocuga buyuk gelmez mi??
Canım tulumlarda ellerini rahat hareket ettiremiyordu eve geldiğimizde baya hareketliydi.. benim kızım 53 cm doğdu hastane çıkışı da küçük gelmişti eve geldiğimizde baya bir hareketliydi.sen gittiğinde bakarsın Canım ona göre alırsın

Penye battaniye 3 tane aldim yeter li olur mu ki??
yeter canım 3 iyi kundak olarak ta kullanılıyor bunlar cok rahat oluyor gece emzirmeye kalktığında sar icine al kucağına peluşlar pek bi işe yaramıyor kışın soğuk tutuyor yazın yakıoyr

canım çıktık Detaylı dan yine her zamanki gibi sevgili doktorumu bekliyoruz!! Ya resmen hamilelik hatıralarımın yarısı bu adamın kapısının önünde geçti

Ben 3 6 aylik alayim ozman. Sagol canim.

Kızlar bugün tahlilleri aldım kanım çok düşmüş 8.6 olmuş kolestrol çıkmış albumin düşmüş yarın doktor kontrolum uz var bakalım ne diyecek

Ben 3 6 aylik alayim ozman. Sagol canim.

Canım bebekler çabuk büyüyor. Ya aslında bebeğe görede değişiyor ihtiyaç. Mesela benim yeğenlerim küçük doğdu 2100 falan mesela onlar 0-3 ü bi kaç ay giydiler kilo alımları da yavaştı, mesela eşimin yeni kuzeni oldu o da 4500 doğdu 1-2 kere anca giydi kilo alımı da hızlı oldu 3-6 bile uzun zaman giymedi. Her türlü 0-3, 0-6 al ama fazla alma doğunca alırsın gelişimine göre

Kac tane alsam ki?? Mothercare 5 li paketlerinden 1 er paket alicaktim ben.

Kizlar cok fenayim bagirsaklarimi bozdum galiba demir ilacindan dr umu aradim birak demir ilacini dedi artik ikinmaktan alt yanima agrilar girdi

Ay ne güzel cnm benim çok fena kırışıyor birde taçın hepsi eskisinler hemen değiştirecem ütüde yapmıyorum zamanım yok ona bide Anklarada baytisi varmı ben bi bakim cnm

Kizlar cok fenayim bagirsaklarimi bozdum galiba demir ilacindan dr umu aradim birak demir ilacini dedi artik ikinmaktan alt yanima agrilar girdi

Canım bende geöen cuma öyle fena oldum ve ara ara devam ediyo dr sordum dün bebeği etkilemez dedi bide bu ara salgın varmış çok kişi böyle şikayetçi dedi

Canım ben tulumlar için söyledim kış bebeği olacaklar zaten küçük olursa bir daha giydiremez ama biraz büyük olsa 1 ay giydirir mesela.sonradan birsüre dışarı çıkamıyor insan hastaneye zor gidiyordum ben şahsen.

Kac tane alsam ki?? Mothercare 5 li paketlerinden 1 er paket alicaktim ben.

Ben şuan 6 takım aldım 4 tanesi 0-3 ay 1 tane de hastane çıkışı alacağım. 2 tane 3-6 ay arası.ama daha tam olarak net başlamadım alış verişe bunları da öyle gezerken hoşuma gitti diye aldım. Ortada da kalmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…