bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
arkadaslar ayrintili ultrasonda bebegimin kalbinde dort bosluk cikti doktor doguna kadar gecer dedi ama cok endiseliyim basina boyke bi sey gelen varmi
Doktorun geçer dediyse geçer inşallah benim kızımda bir kaç tane parlaklık vardı kalbinde çok şükür bir sıkıntı olmadı.ayrıntılıda bizi korkuttu geçer demedi kendi doktorum önemli değil geçer dedi

cok sukur siz atlatmisiniz ben bi dusuk yasadim ondan surekli tedirginim insallah dedikleri gibi gecer sagolun

Kızlar bende hipertiroid yani guatr çıktı. İlaç verdiler. Konuyla ilgili bilginiz var mı. Bu ilaç bebeğe zarar verir mi acaba.

benseniyerim canım kızın oluyormuş hayırlı olsun prensesin edepli olcak kesin:)))) allah sağlıkla kavuş.

Kızlar yarın alanyaya gidiyorum 23 temmuza kadar yokum hepinize hayırlı bayramlar olsun şimdiden. Orada internet bulabilirsem girerim bulamazsam gelince görücez artık.önemli olayları görebilmem için beni etiketleyin lütfen sayfalar çok birikirse okuyamam çünkü. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla bizimle olur döndüğümde güzel haberler okumak istiyorum. Dualarınızda benide unutmayın.
Ikra meyra bişey olursa sen etiketlersin beni dimi ikizlere iyi bak canım allaha emanet olun.

Canim benim simdiden ozledim kiz rabbim cumlemize saglik nasip etsin insallah tatlim sende ailenle pasayla allaha emanet olun iyi tatiller hayirli bayramlar canim

My moonlight tamam tamam doyduk öncelikle gayet güzel geçti doktorla iletişim. Genel olarak ben bi sorun görmüyorum haftasıyla uyumlu dedi. Sadece kalbinde tıbbi adını unuttum bişi var dedi kromozom bozukluk riskini artıran bişi dedi ama kesin var diyemeyiz dedi bunu gördüğümüzde başka durumlarda varsa o zaman amnion testi istiyoruz ama tek başına teste neden değil dedi. Sağlıklı olsa da bu bebekte hep durur ama ona zarar verecek bişi değil dedi. Doktorun şeker yüklemesi ister onu yaptır dedi suyumuzda fazlaymış.
Yüzünü göstermekte inat eden bi oğlumuz var bi eli ağzında emiyor diğer eliyle de yüzünü kapatmış doktor ben parmaklarını saydım tam ama dedi bende ama yiyebilir dimi dedim evet dedi güzeldi kilomuz 445 gram boyumuz 25 cm 4 gün önden gidiyoruz genel olarak iyiyiz çok şükür

Ben 22 haftalık geleyim. Sürekli kontroldeydim. Bu sefer değerler yüksek çıktı. Bu ilacı yazdı. Sen ne zamandır kullanıyorsun canım.

3 senedir kullanıyorum. İlaç hemen etki ediyor. Düzenli kullan yeter ben bazen yutmadığımda iniş çıkışlar oluyordu

Maşallah paşana kuzum. Allah sağlık versin. Usgde net bişey diyemedikleri şeylere kafayı takma kuzım sağlıklı bi paşan olcak inşallah. Kilosu boyuda iyi maşallah.

He birde plasantamız iyi yerdeymiş tutunabileceği en yukarıya tutunmuş kapatmaz dedi.daha da yukarı çıkar dedi
kirkbinkere massalah rabbim saglikla devam ettirsin insallah canim 445 grm cok iyi massalah kac haftadasin canim 22 oldunuzmu rabbim saglikla nasip etsin pasani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…