- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #29.761
ben daha dün aldım. hala var. benim aldığım modelin adı modal, sanırımAy canım bu eski msjmış ben iki taraflı okuyodum da( çok üzüldüm ya neyse vardır belki hala ben yarın yine de bi bakayım :)
5.2 çıktı bu sefer. Hayırlısıyla kucağımıza alsaydık yavrularımızı. Allah şu mübarek günün hürmetine hepimize şifa versin inşaallah canım
Kızlar 2,3 ay önce bunları ördüm henüz cinsiyeti belli değildi ozaman
İbrahim Saraçoğlu Tiroid Tedavisi için Dereotu Kürü
İbrahim Saraçoğlu, hem hipertiroid, hem hipotiroid için dereotu kürünü önermektedir. İbrahim Saraçoğlu, dereotunda bulunan iki ana etkin maddenin, tiroid hormonları olan T3 ve T4′ü dengelemede yeterli olabildiğini söylüyor. Yani tiroid bezi hızlı çalışıyor ise yavaşlatıyor, yavaş çalışıyor ise hızlandırıyor. Neticede hem hipotiroid hastaları hem de hipertiroid hastaları için dereotu faydalıdır.
Tiroid nodüllerine karşı Dereotu Kürü faydalı mıdır?
Dereotu kürü tiroid hormonlarını dengeler, sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. bunun yanısıra nodüllerin küçülmesinde veya tamamen yok olmasında da dereotu kürü etkilidir. Birkaç mm büyüklüğündeki nodülleri tamamen yok edebilir, cm düzeyindeki nodüllerin ise sadece küçülmelerinde etkili olabilir. Dereotu kürüne ek olarak, tiroid nodüllere karşı başka bitkisel kürler de bulunmaktadır.
İbrahim Saraçoğlu Dereotu kürünün uygulanışı:
3 ay boyunca çok basit olan kürümüzün uygulanması gerekiyor. Sabah, öğle ve akşam, aç karnınıza, öğünlerden 15 dakika kadar önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu birkaç kez çiğnendikten sonra 2-3 yudum su ile yutulur. Bu küre hiç ara vermeden 3 ay devam etmelisiniz.
Canım gebelikte belli haftadan sonra bebek kendisi de ürettiği için belli bi değer değişimi normal sayılıyor. Yanlış yönlendirmek istemem seni. Normal dedilerse onlar daha iyi bilir eğitim almışlar nihayetinde
Yaa çok teşekkür ederim canım hemen bakıcam yarın benim göğüslerim dert yaben daha dün aldım. hala var. benim aldığım modelin adı modal, sanırımMcada de bunu almıştı. yumuşacık, yok gibi...
TSH dün 2.35 çıkmış normal dimi ozaman.Bana doktor yüksek demişti 3ü gecmicek diye. Hatta gebelik tedavisi falan görürken hep 2.5 altı olacak demişti her doktor. 6 hafta da bir kontrolü yapılıyor.
Be
TSH dün 2.35 çıkmış normal dimi ozaman.
Gule gule git kuzum benim icinde eglen olur mu seviyorum seni iyi bayramlar oglumuza ve zeynebimize iyi bakS
Sağol canım. Sizede iyi bayramlar bende özlicem sizi. Kendinize iyi bakın.
Cok tesekkur ederim kuzumDoğum günün kutlu olsun canım ne güzel bir güne denk gelmiş allah hayırlı uzun ömürler versin. Bu doğum gününü allah dua ederek geçir bence hem dinlenmiş hem bereketli zaman geçirmiş olursun. Bu arada dün gece bende çok fena çarpıntı oldu nefesim kesildi ölcem sandım. Çok yoruldum dün valiz hazırladım ev temizledim ütü yaptım heralde o yüzden sıcakta etkiliyor ama birdaha olmaz inşallah çok kötü yaa
Bu aradaNilke den haberin var mı aklım onda hep umarım iyidir.
Evet kuzum 6 tane var bende cok guzelben daha dün aldım. hala var. benim aldığım modelin adı modal, sanırımMcada de bunu almıştı. yumuşacık, yok gibi...
Tesekkur ederim.bitaenmmKızlar bugun ramazan ayı kadir gecesi ve cuma günü. .. çok kıymetli bir gün. İnşallah birbirimize bebeklerimize bolca dua edelim. Rabbim hayırlısıyla kuzularimizi kucagimiza da almayı nasip etsin.
Mcada Canım doğum günün kutlu olsun Rabbim esinle yavrularinla hayırlı uzun ömür versin.
@benseniyerim 2.kizcen hayırlı olsun. Bu kadar nazi da ancak bir kız yapabilirdi zaten :)
Nilke den haber yok mu arkadaşlar. Çok meraktayim Rabbim su mübarek günler hürmetine bebeğine ona şifa versin. Sağlıklı sıhhatli zamanında gelsin prensesi ins
seninde kadirgecen hayirlara vesile olsun insallahslm kizlar kadir geceniz mübarek olsun.Rabbim tekrarında eristirsin insallah herkesin ne dileği varsa hayırlısıyla kabul etsin bugün dr gitmistim 22+2yim prensesim 501gr 28 cm olmuş bide annesine el salladı dil çıkardı kuzum
Canım gözün aydın çok iyi sonuçların maşallahMy moonlight tamam tamam doyduk öncelikle gayet güzel geçti doktorla iletişim. Genel olarak ben bi sorun görmüyorum haftasıyla uyumlu dedi. Sadece kalbinde tıbbi adını unuttum bişi var dedi kromozom bozukluk riskini artıran bişi dedi ama kesin var diyemeyiz dedi bunu gördüğümüzde başka durumlarda varsa o zaman amnion testi istiyoruz ama tek başına teste neden değil dedi. Sağlıklı olsa da bu bebekte hep durur ama ona zarar verecek bişi değil dedi. Doktorun şeker yüklemesi ister onu yaptır dedi suyumuzda fazlaymış.
Yüzünü göstermekte inat eden bi oğlumuz var bi eli ağzında emiyor diğer eliyle de yüzünü kapatmış doktor ben parmaklarını saydım tam ama dedi bende ama yiyebilir dimi dedim evet dedigüzeldi kilomuz 445 gram boyumuz 25 cm 4 gün önden gidiyoruz genel olarak iyiyiz çok şükür
Teşekkür ederim canım. Eline sağlık. Uygulayacağım inşallahİbrahim Saraçoğlu Tiroid Tedavisi için Dereotu Kürü
İbrahim Saraçoğlu, hem hipertiroid, hem hipotiroid için dereotu kürünü önermektedir. İbrahim Saraçoğlu, dereotunda bulunan iki ana etkin maddenin, tiroid hormonları olan T3 ve T4′ü dengelemede yeterli olabildiğini söylüyor. Yani tiroid bezi hızlı çalışıyor ise yavaşlatıyor, yavaş çalışıyor ise hızlandırıyor. Neticede hem hipotiroid hastaları hem de hipertiroid hastaları için dereotu faydalıdır.
Tiroid nodüllerine karşı Dereotu Kürü faydalı mıdır?
Dereotu kürü tiroid hormonlarını dengeler, sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. bunun yanısıra nodüllerin küçülmesinde veya tamamen yok olmasında da dereotu kürü etkilidir. Birkaç mm büyüklüğündeki nodülleri tamamen yok edebilir, cm düzeyindeki nodüllerin ise sadece küçülmelerinde etkili olabilir. Dereotu kürüne ek olarak, tiroid nodüllere karşı başka bitkisel kürler de bulunmaktadır.
İbrahim Saraçoğlu Dereotu kürünün uygulanışı:
3 ay boyunca çok basit olan kürümüzün uygulanması gerekiyor. Sabah, öğle ve akşam, aç karnınıza, öğünlerden 15 dakika kadar önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu birkaç kez çiğnendikten sonra 2-3 yudum su ile yutulur. Bu küre hiç ara vermeden 3 ay devam etmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?