bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
3 senedir kullanıyorum. İlaç hemen etki ediyor. Düzenli kullan yeter ben bazen yutmadığımda iniş çıkışlar oluyordu
Aaa o zaman senin gebelik öncesi da vardı. Yeni değil yani. Çok geçmiş olsun canım. En kötüsü bu olsun. Ben gebe olduğumu öğrendim ve gebelik için yapılan ilk kan tetkiklerinde hipertiroid çıktı. 3 tü değer. Önce ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Ta ki bu güne kadar. Canım Allah hakkımıza hayırlısını versin şu mübarek kandil günü

Maşallah paşana kuzum. Allah sağlık versin. Usgde net bişey diyemedikleri şeylere kafayı takma kuzım sağlıklı bi paşan olcak inşallah. Kilosu boyuda iyi maşallah.

Yok kuzum takmıyorum rabbim sağlık versin hayırlı ömür versin inşallah. Sağlıkla kavuşalım hepimiz

Rabbim sifa versin su an degerin kac canim 0.35 altina 5.5 ustunu gecmicek dedi benim 4.7 normal dedi dahiliye doktoru insallah cabuk atlatiriz dereotu iyi geliyormus ths canim

Amin cnm. Benimde ilk gebelikte çıktı ortaya 4.2 idi. O zamandan beri devam.

Maşallah Paşa'ya..Allah sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin inşallah

üç aylık prensesimle benden günaydın kızlar..

Kardeşimin kısçesi :) Allah hepimize böyle bebik nasip etsin.. Kıkır gülüyor, derdi olmadıkca ağlamak nedir bilmiyor maşallah kızıma ..
Oyy onun ayaklarına kurban olsunlar resimden ısırmak istedim ayaklarını bu çocuğu benden uzak tutuuunn :))

Evet canim oyle dedi benim ilk dusuktu 0.47 2 hafta oncede 4.7 cikti 5.5 gecmemis dedi

Bana doktor yüksek demişti 3ü gecmicek diye. Hatta gebelik tedavisi falan görürken hep 2.5 altı olacak demişti her doktor. 6 hafta da bir kontrolü yapılıyor.

Kizlarrrr pentiden 3 al 2 ode bu sutyenden aldim harika yumusacik ve toparliyo kayin agacindan yapilmis hatta annemde cok begendi aksam ona da alcam dogum da filan cok iyi olur terletmiyomus bi bakin
Hahaaha sütyen benim olayım bebeğim hemen yarın bakıciim buna :))

Rabbim sifa versin su an degerin kac canim 0.35 altina 5.5 ustunu gecmicek dedi benim 4.7 normal dedi dahiliye doktoru insallah cabuk atlatiriz dereotu iyi geliyormus ths canim
5.2 çıktı bu sefer. Hayırlısıyla kucağımıza alsaydık yavrularımızı. Allah şu mübarek günün hürmetine hepimize şifa versin inşaallah canım

Bana doktor yüksek demişti 3ü gecmicek diye. Hatta gebelik tedavisi falan görürken hep 2.5 altı olacak demişti her doktor. 6 hafta da bir kontrolü yapılıyor.
Canim benimde dusuktu 9 haftada 0.47 degerdeydi 19 +4 haftada 4.7 cikti saglik hekimide iyi dedi ama ben dahileye gittim 5.5 ustu riks dedi ne yapicagimi sasirdim sende boyle yazinca

5.2 çıktı bu sefer. Hayırlısıyla kucağımıza alsaydık yavrularımızı. Allah şu mübarek günün hürmetine hepimize şifa versin inşaallah canım
Amin insallah saglikla kucaklarmiza alalim cumlemiz insallah

Kizlarrrr pentiden 3 al 2 ode bu sutyenden aldim harika yumusacik ve toparliyo kayin agacindan yapilmis hatta annemde cok begendi aksam ona da alcam dogum da filan cok iyi olur terletmiyomus bi bakin
Ay canım bu eski msjmış ben iki taraflı okuyodum da ( çok üzüldüm ya neyse vardır belki hala ben yarın yine de bi bakayım :)

Canim benimde dusuktu 9 haftada 0.47 degerdeydi 19 +4 haftada 4.7 cikti saglik hekimide iyi dedi ama ben dahileye gittim 5.5 ustu riks dedi ne yapicagimi sasirdim sende boyle yazinca

Canım gebelikte belli haftadan sonra bebek kendisi de ürettiği için belli bi değer değişimi normal sayılıyor. Yanlış yönlendirmek istemem seni. Normal dedilerse onlar daha iyi bilir eğitim almışlar nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…