bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hahaaha sütyen benim olayım bebeğim hemen yarın bakıciim buna :))
Destekli mi canım ben desteksiz kullanamıyorum . bende kilotlardan çok rahatsız oldum bel lastik kısmı sıkmaya başladı hamiş lilotları da çok çirkiiiin o yüzde şu yumuşak dikişsiz kilotlar var ya onlardan aldım bel kısmı da lastiksiz fakat pamuklu değil denicem bakalım nasıl rahatsız olursam el mahkum çirkin mirkin alacaz mecbur

Yolun acik olsun canim rabbim dualarini kabul etsin cumlemizinkinide dua ile ecmain

Samsunda olan arkadaşlar, ACİL CEVAP!!!! samsunda perinatolog var mı, varsa hangi hastanede. Bir ay önceki ve bugünkü kontrolde de oğlumun kalp atışları 106-115 arası çıkıyor. Doktorum bi perinatoloji uzmanına sorun dedi. Yaşadığım çevrede perinatolog yok. Memlekete geçince varsa samsunda gidelim diye düşündük eşimle.

A Antihindistancevizi arkadas orada canim insallah hemen gorur cvp verir rabbim saglikla nasip etsin oglunu insallah birseycigi yoktur canim rabbim sizi korusun

Canim perinAtolog konusunda arastirma yapmadim o yuzden bilmiyorum var mi?? Benim detayli ultrasyonumu doktorum yapacak. Istersen nagihan yilmaz medikalpark hastanesine git seni zaten duruma gore yonlendirir diye dusunuyorum.

Kızlar bugün kandil siz bana ben size cok dua edelim olur mu? Kanamam basladi bgn tekrar düşük yapabilirim
Rabbim mubarek gunun suyu yuzu hurmetine saglikla buyusun gobusunde bebegin rabbim 40 haftalara getirmeyi nasip etsin insallah ilk haftalarda lekelenme oluyor canim insallah progestan igneleri hemen iyi gelir canim saglikla kalin rabbim sizi korusun.. dua ile ecmain

Amin canm saol.. başta lekelenmeydi ama bgn kanamam geldi baya sabah erkenden doktora gidicem

Canim artik o kordan gidene kadar bekliceksin yada kizda olabilir 21+5 olmasi etkilermi boyunu bilmiyorum kilo etkiler belki canim ama detaylida kemik yapisindan bilirler canim kac grm canim saglikla nasip etsin rabbim insallah

Aynen canım ben bu yaşıma kadar hiç kullanmadım balensiz sütyen işte ilk defa geçenlerde komun toparlayıcı olanından aldım zaten baya büyük almışım ilk başlarda 60lı yılların yeşilçam kadınları gibi sipsivri duruyodu neyse biraz yuvarlaklaştı bari  sütyen dediğin yuvarlak tutmalı.. Ayy külotlara hiç değinmiyorum hakkaten ha anneciğimin sonları ha onlar hatta anneminkiler daha çekici

Süpermiş canım bu fikri mutlaka uyguluycam yazma olayı o telaşede çok mantıklı

Canim artik o kordan gidene kadar bekliceksin yada kizda olabilir 21+5 olmasi etkilermi boyunu bilmiyorum kilo etkiler belki canim ama detaylida kemik yapisindan bilirler canim kac grm canim saglikla nasip etsin rabbim insallah
Bu defa kilo boy söylemedi canım fl den boyunu buldum ama 20+2 de boy 22.89 kilo 328 gr bu ölçüler açılım ultrasonuna ait cnm o yüzden bana daha net gibi geliyor doğumda bebeğin kilosuna bakmak için diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…