- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #30.461
Yolun yarisini gctim ben coktan ekim gibi dogum olu diye dusunuyorum.Yolu yariladik hayirlisiyla şu sancilarim da bitse bi
Insallah kuzum benimYolun yarisini gctim ben coktan ekim gibi dogum olu diye dusunuyorum.
Sende insallah sagsalim kucagina alirsib.
Insallah cnm bugune kadar hic hissetmedim cunkuHareketlenir canim bizimki de oyleydi zaman zaman hareketleniyo
O vakit normal olsa gerekSu beyaz iç çamaşırı giyme takıntısı bende de oluştu yalnız degilmişim
Evet teyzesi daha var ama 11 agustos benimde detayli 12 sinde merak ediyom nasil bisiy diyemrb kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur ayın 13 de detaylı usg var gun sayıyorumm :))
adacıgımın dogum gunu varmıs yenı yası mutluluk huzur saglık para getırsın ınsallahhh cok cok opuyorumm
bızde yolu yarıladık gectık gıbı hayırlısıyla zaman cok cabuk gecıyorrr
Benim karnim şis bile diilInsallah cnm bugune kadar hic hissetmedim cunkukarnimin sismis.oldugu disinda icimde bir canli var mi yok mu hissedemiyorum
Dogru yapmissin cildiyeye gorunmen gerek canim kadindogum dr u zaten bilemez onuKizlaar dun aksam dus aldim uzerine gogsume ve karnima biooille lierac surdum. Daha once bir alerji yapmamislardi onlardan olacagini sanmiyorum gunde iki kez kullanin diyor ben hatta haftada 2 3 kez kullaniyorum.. Abartmiyorum da yani ama bu sabahim kabus oldugogus uclarim degilde gogsumun tamaminda morarmis gibi bir dokuntu oldu kabarcik kabarcik degil sanki biryere sıkısmıs da morarmis.gibi gobek cevremde de basta morartili lekeler vardi. Simdi morluklar gecti kucuk kucuk dokuntuler olustu cildiyeye en erken cts ye verdiler randevu... Kadin dogum dr.um da sinirimi.bozuyor aramaya cekiniyorum.. kadina daha merhaba diyorum kanama yoksa bisey sorma modunda sıkılmis herhalde hamilelerden ben bir kez bile aramadim kendisini bugune kadar oyle abartan bir yapim da yok hep hamilelikte normaldir herhalde diyorum ama daha en basindan oyle bir set koydu ki insan cekiniyor Esim de moralimin bozuk oldugunu gorunce kadinin laflariyla ustume gelmeye basladi sabah sabah iyice sinirlerim bozuldu anlayacaginiz boyle bir sorun yasayan oldu mu? Morarma seklinde dokuntu? Cildiye yerine baska bir dr.a mi randevu almaliyim sizce bilemedim?
En azindan yonlendirir herhalde cildiye hormonelse endokrine ya da gogusle ilgili bir sorunsa goguse diye dusundum bende ama yazacaklari ilaclari kadindogumcuma da soylemem gerekebilir. Bu kez de o ilaci neden aldin demesin yapmisti daha once.. sagol canimDogru yapmissin cildiyeye gorunmen gerek canim kadindogum dr u zaten bilemez onu
Ama ama foto atmistin gobusunun massalahi vardi kuzum :)))Benim karnim şis bile diilkimse inanmio hamile olduguma
Güzelim hoşgeldin iyi ki geldin minik kızın büyüyecek kocam olacak inşaallah hepimiz burdan en az 36 haftayı görüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımızı yazalım inşaallah.. İçini ferah tut sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun.. İnşaallah herşey çok güzel olacak.. Bir bayram daha geçecek ve o Zaman heycan daha da artacak
Uçları catlak gibi oluyor degil mi, benim simdiden oldu, alsam ise yarar mi ne dersin? Senin memnun oldugun bir urun mu ben de arastiracaktim gogus ucu kremlerini.Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi
canlar 8 aya girdigimizde gogus uclarina uygulayalim yoksa yara oluyor cok aciyor benim ilk dogumda basima geldi bilginize canlar ...Eki Görüntüle 1856078
Bende deeeSu beyaz iç çamaşırı giyme takıntısı bende de oluştu yalnız degilmişim
Kizlaar dun aksam dus aldim uzerine gogsume ve karnima biooille lierac surdum. Daha once bir alerji yapmamislardi onlardan olacagini sanmiyorum gunde iki kez kullanin diyor ben hatta haftada 2 3 kez kullaniyorum.. Abartmiyorum da yani ama bu sabahim kabus oldugogus uclarim degilde gogsumun tamaminda morarmis gibi bir dokuntu oldu kabarcik kabarcik degil sanki biryere sıkısmıs da morarmis.gibi gobek cevremde de basta morartili lekeler vardi. Simdi morluklar gecti kucuk kucuk dokuntuler olustu cildiyeye en erken cts ye verdiler randevu... Kadin dogum dr.um da sinirimi.bozuyor aramaya cekiniyorum.. kadina daha merhaba diyorum kanama yoksa bisey sorma modunda sıkılmis herhalde hamilelerden ben bir kez bile aramadim kendisini bugune kadar oyle abartan bir yapim da yok hep hamilelikte normaldir herhalde diyorum ama daha en basindan oyle bir set koydu ki insan cekiniyor Esim de moralimin bozuk oldugunu gorunce kadinin laflariyla ustume gelmeye basladi sabah sabah iyice sinirlerim bozuldu anlayacaginiz boyle bir sorun yasayan oldu mu? Morarma seklinde dokuntu? Cildiye yerine baska bir dr.a mi randevu almaliyim sizce bilemedim?
Canim ben de lierac kullaniyorum, morarti degil de döküntü ve kuruluk cok oluyo, ben de gunde bikac kez suruyorum cok kuruyo diye. Pul pul beyaz beyaz dokuluyo, oyle oldukca ben de daha cok suruyorum nemlensin diye.Kizlaar dun aksam dus aldim uzerine gogsume ve karnima biooille lierac surdum. Daha once bir alerji yapmamislardi onlardan olacagini sanmiyorum gunde iki kez kullanin diyor ben hatta haftada 2 3 kez kullaniyorum.. Abartmiyorum da yani ama bu sabahim kabus oldugogus uclarim degilde gogsumun tamaminda morarmis gibi bir dokuntu oldu kabarcik kabarcik degil sanki biryere sıkısmıs da morarmis.gibi gobek cevremde de basta morartili lekeler vardi. Simdi morluklar gecti kucuk kucuk dokuntuler olustu cildiyeye en erken cts ye verdiler randevu... Kadin dogum dr.um da sinirimi.bozuyor aramaya cekiniyorum.. kadina daha merhaba diyorum kanama yoksa bisey sorma modunda sıkılmis herhalde hamilelerden ben bir kez bile aramadim kendisini bugune kadar oyle abartan bir yapim da yok hep hamilelikte normaldir herhalde diyorum ama daha en basindan oyle bir set koydu ki insan cekiniyor Esim de moralimin bozuk oldugunu gorunce kadinin laflariyla ustume gelmeye basladi sabah sabah iyice sinirlerim bozuldu anlayacaginiz boyle bir sorun yasayan oldu mu? Morarma seklinde dokuntu? Cildiye yerine baska bir dr.a mi randevu almaliyim sizce bilemedim?
Nebileim en azindan akintimiz olsa acik renkte ne renk oldugunu anlar dogru teshis konulmasini saglariz pimpiriklikten ote tedbir gibi geliyor banaBende deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?