bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
mrb kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur ayın 13 de detaylı usg var gun sayıyorumm :))

adacıgımın dogum gunu varmıs yenı yası mutluluk huzur saglık para getırsın ınsallahhh cok cok opuyorumm

bızde yolu yarıladık gectık gıbı hayırlısıyla zaman cok cabuk gecıyorrr

Evet teyzesi daha var ama 11 agustos benimde detayli 12 sinde merak ediyom nasil bisiy diye

Kizlaar dun aksam dus aldim uzerine gogsume ve karnima biooille lierac surdum. Daha once bir alerji yapmamislardi onlardan olacagini sanmiyorum gunde iki kez kullanin diyor ben hatta haftada 2 3 kez kullaniyorum.. Abartmiyorum da yani ama bu sabahim kabus oldu gogus uclarim degilde gogsumun tamaminda morarmis gibi bir dokuntu oldu kabarcik kabarcik degil sanki biryere sıkısmıs da morarmis.gibi gobek cevremde de basta morartili lekeler vardi. Simdi morluklar gecti kucuk kucuk dokuntuler olustu cildiyeye en erken cts ye verdiler randevu... Kadin dogum dr.um da sinirimi.bozuyor aramaya cekiniyorum.. kadina daha merhaba diyorum kanama yoksa bisey sorma modunda sıkılmis herhalde hamilelerden ben bir kez bile aramadim kendisini bugune kadar oyle abartan bir yapim da yok hep hamilelikte normaldir herhalde diyorum ama daha en basindan oyle bir set koydu ki insan cekiniyor Esim de moralimin bozuk oldugunu gorunce kadinin laflariyla ustume gelmeye basladi sabah sabah iyice sinirlerim bozuldu anlayacaginiz boyle bir sorun yasayan oldu mu? Morarma seklinde dokuntu? Cildiye yerine baska bir dr.a mi randevu almaliyim sizce bilemedim?

Dogru yapmissin cildiyeye gorunmen gerek canim kadindogum dr u zaten bilemez onu

Dogru yapmissin cildiyeye gorunmen gerek canim kadindogum dr u zaten bilemez onu
En azindan yonlendirir herhalde cildiye hormonelse endokrine ya da gogusle ilgili bir sorunsa goguse diye dusundum bende ama yazacaklari ilaclari kadindogumcuma da soylemem gerekebilir. Bu kez de o ilaci neden aldin demesin yapmisti daha once.. sagol canim

urashaa fıstıko ben geçen yıl bu konuda fazlaca titizlik göstermiş, araştırıp, gezip bakmıştım. Çin'de üretilmemiş olmasına dikkat et. İngiliz malı diyolar ama Çin'de üretilmiş oluyor mesela. Şöyle bir not yazmışım kendime:
Puset ve Anakucağı özellikleri
Anakucağı:
- bel nokta emniyet kemerinin olması
- tam yatış pozisyonunda olmalı
- beşik konforunda
- hafif olmalı
- kumaşı, tentesi ve mekanizması hafif, yıkanabilir olmalı
- altı oval olmalı
- boyun pedleri ve yastıklar olmalı ve bunlar pamuktan olmalı

Puset:
- otomatik fren sistemi olmalı
- Yön değiştirebilmeli, sağlam mekanizmalı olmalı
- sabitleniyor olmalı (fren sistemi)
- hafif olmalı
- dört ya da altı teker olmalı ve amortisörlü/süspansiyonlu yumuşak teker olmalı
- tekerleklerin büyük olması kötü yollarda avantaj sağlıyor. Araba çok sarsılmamalı, kumda, plajda rahat sürülebilmeli
- tentesindeki şeffaf çerçeve Uv filtreli olmalı, güneş ışığını yansıtmamalı
- tek elle de kolay kullanıp manevra yapılabilmeli
- tek elle kapatılabilmeli, kapanınca kolay açılabilmeli ve kapalıyken çok yer kaplamamalı
- tam yatar pozisyona gelebilmeli
- tüm kumaşlar ve aksesuarlar kolayca çıkarılıp, yıkanabilir olmalı
- kumaşlar pamuklu ve hava alabilir olmalı
- sepeti büyük ve yatar pozisyondayken bile kolay erişilebilir olmalı
- tentesi hem yağmuru hem güneşi kesebilecek özellikte olmalı, bacaklar için de rüzgarlık olmalı
- tepsisi olmalı, su, meyve, oyuncak koyabilmek için
- yağmurluk, diz korumalığı olmalı. Aksesuarlar kolay bulunmalı
- kol uzunluğu ayarlabilmeli

Şu markalar testimden geçmişti:
Bebek Travel Sistem Markaları

Peg Pegero - İtalya

Stokke - Norveç

Cam Minu - İtalya

Inglesina - İtalya

Graco - Lüksenburg ?

Bebe Conford - Hollanda

Hihhh canımmmm ne güzel dedin, amin. İnşallah Allahım Kurban Bayramı'nda da bebeklerimiz sağlıkla karnımızda olur. Sonra rahatlarız zaten.
Hoşbulduk bitanem, çoook teşekkür ederim yürekten ilgin ve güzel duaların için. Allah razı olsun

Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi
canlar 8 aya girdigimizde gogus uclarina uygulayalim yoksa yara oluyor cok aciyor benim ilk dogumda basima geldi bilginize canlar ...Eki Görüntüle 1856078
Uçları catlak gibi oluyor degil mi, benim simdiden oldu, alsam ise yarar mi ne dersin? Senin memnun oldugun bir urun mu ben de arastiracaktim gogus ucu kremlerini.

Canım çok geçmiş olsun, hiç duymadım böyle bir şey. İki ürünü aynı anda mı kullandın? Eğer öyleyse tüm ürünleri tek tek kullanmak doğrusu. Yani sabah birini, akşam birini kullanırsın. Ya da bir gün Lierac'ı, bir gün diğerini.
Dermatolog randevusu daha iyi olmuş, zaten onlar hamilelikte de ne olup bittiğini bilirler. Kadın doğumcun da gıcıkmış hakikaten.

Canim ben de lierac kullaniyorum, morarti degil de döküntü ve kuruluk cok oluyo, ben de gunde bikac kez suruyorum cok kuruyo diye. Pul pul beyaz beyaz dokuluyo, oyle oldukca ben de daha cok suruyorum nemlensin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…