bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biz adaya sunny baby aldik kuzum cok da guzel halen kullaniyoruz ufaklik gelince adaya baston araba alcaz ufaklik buna bincek

Aaa hakkaten inanilmaz kuzum Rabbim izin vermedikce erken dogmaz dedigi gibi insallah vakti zamaninda dogsun kuzucuklat

Güzelim hoşgeldin iyi ki geldin minik kızın büyüyecek kocam olacak inşaallah hepimiz burdan en az 36 haftayı görüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımızı yazalım inşaallah.. İçini ferah tut sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun.. İnşaallah herşey çok güzel olacak.. Bir bayram daha geçecek ve o Zaman heycan daha da artacak

Gunaydin kizlar. Dun kendim yapayim diye bu bebek sekeri malzemeleri satan biyer var oraya gittim. 2 3 model begenedim hepsi 40 50 tane bana lazim 80 100 tane 2 sulalede kalabalik. Kadin demesin mi ozman niye bosuna yordun beni. Dedim sizin elinizde malzeme yok ben alicaktim. Ozman iki ayri model al oyle istemiyorum dedim. Ozman diger malzemeleri al dedim oyle olmaz. Ya cik git dukkandan dedi bana. Ciktim gittim dukkandan bide taninmis bir yer buralarda. Insanlarda hic saygi kalmamis.

Duymuştum, o ara sokaklara filan girip çıkmak çok zormuş inşaatta. En son geçen sene Ankara'ya dönüşte bir hasrer gidermek için uğramıştım. Kırıntı'da oturup, sahilde yürüdük. Yoktu henüz inşaat filan.
Üfffff yaa ben zaten böyle güzel insanların varlığından ordan taşınınca haberdar oldum. Neeee muttteşem olurdu bebeklerimizi gezdirsek, oynatsak oralarda ve kendiniz için de kaçamak yapsak o güzel kafelerde, mağazalarda

Adanin elbisesi hazir teyzesi de biz dogum gunu yapabilecekmiyiz belli degil hem benim yorulmamam gerekiyo hem de esimin ailesi yazliga gidicekler haftaya agustos sonuna kadar yoklar esimde onlar yok diye gönülsüz
Canim kucuk boy pasta alin adanin gonlu olsun bos verin onlar yok diye ada 2 yas pastasini uflemesinmi kendi aranizda yapin fotografini cekin ilerde sordugunda en azinda iki mumlu yas pastasi olsun tatlim bizde yeri geldi kendi aramizda kutladik :))

Canim kucuk boy pasta alin adanin gonlu olsun bos verin onlar yok diye ada 2 yas pastasini uflemesinmi kendi aranizda yapin fotografini cekin ilerde sordugunda en azinda iki mumlu yas pastasi olsun tatlim bizde yeri geldi kendi aramizda kutladik :))
Evet guzel bi pasta aliriz kuzuma daha esimle konusamadik detayli da yani benim hayal ettigim.gibi olmiycak o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…