bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nebileim en azindan akintimiz olsa acik renkte ne renk oldugunu anlar dogru teshis konulmasini saglariz pimpiriklikten ote tedbir gibi geliyor bana
Allah korusun koyu renk giyip riskli bi durumu fark edememekten iyidir. Ben böyle devam edicem hamilelik boyunca :)

Sagol cnm aslinda ben kremlerin yaptigini dusunmuyorum alali 2 ay olmadi az da suruyorum.. yok cnm gogsume basenlerime lieraci gobegime bioili surdum dun. basenlerde birsey yok gogusle gobekte sorun Ben de hic duymadim sagdan soldan arastirinca da bisey cikmiyor ilkkez de boyle birsey geldi basima alerjik bir bunyemde yoktur normalde.. Gebeliktede bunye degistigi icin hormonlarlami ilgili ya da gogus kanallari mi karacigerden mi anlamadim hic.. 2 hafta once kanimda nedeni belirsiz iltihap cikmisti gebelikte bazan olur demislerdi bebegi yabanci bir cisim olarak algilayabildigi icin bazi bunyeler demisti doktorum.. Belki de onla alakalidir..
Sagol cnm dermatologa almam iyi oldu ozaman. aynen canim doktor gormek istemiyorum artik.. yine buyuk konusmiim da dogurduktan sonra insallah yolum dusmez bir muddet kendilerine

Son düzenleme:
Canim ben de lierac kullaniyorum, morarti degil de döküntü ve kuruluk cok oluyo, ben de gunde bikac kez suruyorum cok kuruyo diye. Pul pul beyaz beyaz dokuluyo, oyle oldukca ben de daha cok suruyorum nemlensin diye.
Sende de dokuntu yapiyor ozaman Allah allah belki de alerji yapti farkli tepki gosteriyor bunyem cildiyeye sorayim yarin bunu bakalim ne onereck bilgilendiririm seni de canim

Ay kuzuuuğğğğ çoğuna baktım ben bugaboo bee de kaldım :) galibamsı onu alıcam gibi gibi strokke çok agır ve kapanması kolay degil :/ peg pegero yu begendim. İnglesina ya niyeyse ısınamadım concord u beğendim gibi gibi, minu iyi ama biledim :) ama en içime sinen, dediğim gibi tasarımı da büyük etken olabilir bugaboo bee3 oldu, tek kötü tarafı biraz alçak olması gibi geldi.

Ben de yeni gördüm Canım :) ilaç iyi geldi bana ama bir kaç gündür evdeyim diye içmiyorum biraz zor oluyor da olsun boğazıma etki etmezse içmek istemiyorum zaten o ilacı :)

Uçları catlak gibi oluyor degil mi, benim simdiden oldu, alsam ise yarar mi ne dersin? Senin memnun oldugun bir urun mu ben de arastiracaktim gogus ucu kremlerini.
Tabi kullana bilirsin eczanede bulabilirsin tatlim kullananlar memnun bende ilk defa kullanicam diger dogumlarimda baska krem kullandim ama ismini unuttum doktorum yazmisti canim

Karnında sertlik gerginlik olan var mı kızlar benim oluyor bu ara. Şu an 20 haftalığız özellikle yemek yiyince sertleşiyor karnım.
Benimde oluyordu artik bebekler gobek deliginin dengine ciktilar mideye dogru yukseldi minnoslar :))

Bir sonraki bebeğe belki başka bi kadın doğumcu denk gelir, tatlı dilli, ilgili, sevecen...
İnşallah önemli bir şey yoktur canım. Yarın bizi durumundan haberdar et. Allah yardımcın olsun, acil şifalar dilerim.

Ay niye boyle kucucuk bilmiyom ki ablamin ki 5 metre onde gidiyo
Bazılarının iç karnı geniş olurmuş onların karnı çok büyük olmazmış iç karnı dar olanların Kocaman olurmuş canım:) bir de cinsiyeti ne bebeğinin :) erkekler sivri olur benim de öyle ama büyük değil fazla. Benim ablamın da karnına bakıp ikiz mi derlerdi hep

Ikra meyra bakin kizlar hepsi bu kadar iste zaten bol giyince o bile gozukmuyo
Kiz var var artik 20 haftadan sonra cikar benim kizlarda 20 den sonra birden atak yapti sizler tek bebek 300 grm 20 haftada ben iki bebek 300 grm toplam 600 grmdi 20 haftalikta senin kadardi gobusum simdi 500 grm olmuslardir kizlar 1 kilo toplami suyu plesenta derken cikiverdi gobusum 14 temmuzda randevum var benimde canim 12 temmuzda ogrenirsin kac grm oldugunu :))

Evet unutmayim.da soruyum kilosunu buyur insallah karnim teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…