bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm ilk 6 ay anneye donuk olmasi lazimmis bebegin ilk 6 ay illa cikartip gezdirecem dersen tercih ederken cift yon olabilen arabalari sec

Aşılari olcak bebisin surekli hastaneye tasiyacagiz cnm illaki bir seye ihtiyacin olacak araba yerine kanguru da alabilirsin arabayi dogduktan sonra alacaksan gecici olarak

Aşılari olcak bebisin surekli hastaneye tasiyacagiz cnm illaki bir seye ihtiyacin olacak araba yerine kanguru da alabilirsin arabayi dogduktan sonra alacaksan gecici olarak
Yani olabilir bilmiyorum ilk etapda acil ihtiyaç gibi gelmediydi doğum kışa denk geldiği için :)
daha öyle pek alışverişlere başlamadım erken diye , belki fikrim değişir sonraki aylar bakalım :)

Ben de biraz gec kaldim sanki omega almaya dr.umda hic demedi kafama gore de almak istemiyorum ama haftayi da beklesem mi bilemedim simdi sizlerin yazilari gordukce

Cnm ilk 6 ay anneye donuk olmasi lazimmis bebegin ilk 6 ay illa cikartip gezdirecem dersen tercih ederken cift yon olabilen arabalari sec

Aynen öyle suan quiz yapsan 99 la geçerim o derece Son durum bugaboo bee3 ve mamas & papas armadillo flip xt ye kadar indirdik. Gönlümüz bugaboo dan yana ama mamas papas ın da fiyatı daha makul bakalım düşünüp araştırmaya devam :)

Yani olabilir bilmiyorum ilk etapda acil ihtiyaç gibi gelmediydi doğum kışa denk geldiği için :)
daha öyle pek alışverişlere başlamadım erken diye , belki fikrim değişir sonraki aylar bakalım :)
Daha vaktimiz cok canim ben de iste oncelik odaya bakicam 2 ayda teslim ediolarmis cunku yaptirmak istiyorum gecikme payi desen 6. Ayda en gec siparis vermek gerek.. Bu araba olayi iste hastane ası icin.. bide dogumu yapacagim hastane uzakta arabayla gidilcek bir anakucagina ihtiyacim olacak benim kiyafetleri mumkun oldugunca son aylara birakicam zaten hep yazliklar var magzalarda kis icin eylul ekim gibi kis sezonu gelir diyorlar hep ihtiyaclarimiza gore oncelik sirasi degisecek seyler bunlar

Ya aslında bence de dogunca alınabilir. İlk zamanlar anakucagı idare eder. Tabi normal insanları ben pek durduğum yerde duramam. Evimiz sahile ve caddeye cok yakın. Hafta yedi biz sekiz Mutlaka yürüyüşe cikar caddeden şaşkınbakkal caddebostan yapar ordan sahilden döneriz. Ben gitmesem eşim gider :) ayrıca avm yemek vs gibi durumlarda vs de iyi olur diye düşündük. Aceleniz yok alacağımız modeli kesinleştirip bekleyeceğiz. Güzel bir kampanya vs yakalarsak hopp alabilelim diye :)

http://www.hepsiburada.com/chicco-t...nelk.abo.pla&gclid=CNmo67Cs4s0CFeIp0wod2i8IiQ

Ben bunu kullaniyorum memnunum.

aaa cok iyi az secenek kalmis mamas papasi ben de dusunuyorum kullananlardan hep olumlu yorumlar aldim en son gezdigim dukkanlardan birindeki magza calisani da kardesime aldim yarin evlenince ben alirim geri deyince saglam olduguna karar verdim ben de

Poff oda işi de ayrı bir dert :/ :)
Biz bir park yatak aldık. Geçen e bebeğe bakmaya diye gittik joie nin park yatağını aldık çıktık mobilya da bakıcaz fiyatlarına vs göre ya tek dolap sifonyer yapıcaz dogumdan önce yatağı sonra alıcaz yada full oda Yapıcaz park yatak bizim odada kalıcak. İlk etepta full oda gerekli mi bilemedik, herşey kafa karışıklığı :/

Aynen valla biz de esimle bir turlu karar veremiyoruz su buyuyen yatakli takimlar var en son fikrimiz degismezse ona karar kildik ama park yatak kullanisli oluyor bir de kampanya bulursak ondan aliriz diyoruz

Sihirlidegnek canım selam. Tabloya bakarken farkettim ben ekletmemişim cinsiyet ve isim. Bizim oğluşumuz olacak Allah nasip ederse, ismi de Ateş :)
Bu arada sat değişti benim onu uyumlu olsun diye 23.01.2016 yaptı doktorum

Ekleyebilirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Aynen valla biz de esimle bir turlu karar veremiyoruz su buyuyen yatakli takimlar var en son fikrimiz degismezse ona karar kildik ama park yatak kullanisli oluyor bir de kampanya bulursak ondan aliriz diyoruz

Sizinde ilk çocuk mu biz eşimle ne görsek alırız diyoruz. Sonra acaba lazım mı ki diyoruz. Görmemişin çocuğu olmuş deyip gülüyoruz sonra da cahillik cok fena :) temmuz sonu kardeşim gelicek İzmirden ona gerekli şeylerin önem sırasına göre listesini çıkarayım diyorum :) başka türlü çıkamayacağız biz işin içinden

Beğenirsen bir takıp model felan söyle fikrimiz olsun :) ben bayram tatili sonrası bi modoko yapıp bakalım dedik.

Ben de biraz gec kaldim sanki omega almaya dr.umda hic demedi kafama gore de almak istemiyorum ama haftayi da beklesem mi bilemedim simdi sizlerin yazilari gordukce

Bana doktor bes hafta kadar once verdi iMom...
seninki ile benimki arasinda nerdeyse bir ay var gibi takvime gore , o yuzden gec kaldim diye panik yapma bence. Sorabilirsin kullanmam gerekiyor mu diye? Aile Hekimim bile Omega3 kullaniyor musun, diye sordu bana.
Ama belki cok iyi aliyorsundur gidalardan , baliktan falan , belki de ondan dememistir.

Ayyy ne güzeldir oralar. İstanbul'da yaşarken evim Şaşkınbakkal'daydı. Gidiş Cadde'den, dönüş sahilden, yürü yürü sıkılmaz insan. Gerçi hiç alışamamıştım İstanbul'a ama sen diyince, özlediğimi farkettim

Yani aynen zamanla hallolur , bunlar işin zevkli tarafları sağlıkla devam etsin de yeter ki alışverişide hallolur :)
odayı hazır almayacaksan dediğin gibi biraz daha erken sipariş vermen daha iyi .

Güzel diil aslında heryer inşaat :/ şu ara tatil diye boşaldı istanbul, inşaatlarda durdu azıcık rahatız. ama şimdik düşündümde keşkemsi İstanbulda olsaydın :) yakın olurmuşukkk :) bebitleri sahilde salardık çimene ohh :)

Bende çok gezmeyen normal insanım o zaman aynen kampanyaları gözetlemek de iyi olur daha uyguna alırsınız .
Fiyatı yüksek olmasa en güzeli stokke ama 3500 lira az daha eklesen şahin araba alıyorsun o fiyata

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…