bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
cnm detaylı yaptırcam nasip olursa pazartesi ama normal doktor kontorlü oluyor ya aylık onda görünmüyor mu acaba??? Su miktarı? Evet salatalık tüketmek lazım şeker yok içinde...
Orada goruyor ama detaylida net goruluyor cnm salatalik bol tuket canim ara ogunlerde ben tuketiyorum hem kilomuzuda koruyor kabizligada iyi geliyor

Orada goruyor ama detaylida net goruluyor cnm salatalik bol tuket canim ara ogunlerde ben tuketiyorum hem kilomuzuda koruyor kabizligada iyi geliyor
Canim ya ben iki gundur bebegimi kasigimds hissediyorum. 2 gunden once gobek deligime yakindi neden asagiya inmis olsun ki?? Yarin detayliya gidecegim insallah hersey yolundadir.

Canim ya ben iki gundur bebegimi kasigimds hissediyorum. 2 gunden once gobek deligime yakindi neden asagiya inmis olsun ki?? Yarin detayliya gidecegim insallah hersey yolundadir.
Canim bebegin boyu neredeyse 30 cm olmusdur arada asagaya vurabilir tatlim buda normal bendede oluyor arada asagiya tepik gibi bir his var :)) yarin insallah guzel haberler alirsin 550 grm olmusdur hanimkizin :))

Cok sagol canim benim haberdar ederim canim muhakkak bakalim ne cikacak insallah sans biraz da..arastirip da oneri uzerine gitmistim doktoruma o da yogun oldugundan ve tup bebeklere oncelik verdiginden son bir bucuk aydir ekibine yonlendirdi beni dogumda kendisi de olacakmis ama surecte baska doktor olmasi kotu oldu benim icin

cnm detaylı yaptırcam nasip olursa pazartesi ama normal doktor kontorlü oluyor ya aylık onda görünmüyor mu acaba??? Su miktarı? Evet salatalık tüketmek lazım şeker yok içinde...
her kontrolde onada bakıyor zaten doktor suyun durumuna ,aylık kontroller onlar için var
benimki söylüyor tek tek suyun durumu ,boy ,kilo , kalbine bakıyor , plesantaya , kordonuna , sekreterinede not aldırıyor . Her kontrolde bak bu eli bu diğeri , bu ayagı onlarıda baştan gösteriyor :) uzun sürüyor kontroller

Bnm de bazen çok sert oluyor cnm daha çok aksamlari oluyor sanki
Normal galiba bu durum canım ben öyle düşünüyorum :) sonuçta karın genişliyor ya arada bir gerilebilir diyorum. Rahatsızlık olsa Ağrımız falan olur heralde. Benim de yemek yiyince oluyor genelde su çok içiyorum karnım şişiyor içtikçe geriliyor :) sığmıyor karnıma büyüyecek anlaşılan

Hayirli geceler kizlar gecmis bayraminizda mubarek olsun 20. Hafta kntrlunden sonra ne zaman gdilio kntrole ben doktora sormayi unutmusumda Ayrica seker yuklemesi hakkinda ne dusunuosunuz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…