bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin tatlim 21 haftanda takviminde gobusde gorunuyor bebegin artik yavas yavas gobus buyur tatlim darisi 38-39 haftalari nasip etsin rabbim insallah A Antihindistancevizi canim saglikli sifali guzel haberler nasip etsin rabbim boy kilo sor canim :))

Evet artik bizde de gobuslu resim ciktiyavas yavas buyyycek kuzucuklar insallah kuzum 30 lu haftalarimizi da gordugumuz gunlerimiz de gelsin hepimizin

Günaydın herkese benim gibi tertemiz aşısını yaptırmayan var mı pazartesi gitmeyi düşünüyorum aynı zamanda ayrıntışı ultrason içinde gideceğim o gün.. Oğlum kıpır kıpır maşallah dışarıdan bile belli oluyor artık hareketleri sanki minik bir solucan yutmuş gibi kıvrım kıvrım..

Canim sali gunu oglun sana opucuk opucuk yapicak. Insallah hersey yolunds gidicek sen icini ferah tut. Benim randevum 11.30 da sabah uyuyamadim 5 de uyandim valla. Hanimkizimda 7 gb uyandi.

Sormadan soyluyor doktorum zaten. Allah im insallah kalbinde ki zayiflik 3 hafta icinde gecmistirde rahat bir uyku uyurum artik.

Canim sali gunu oglun sana opucuk opucuk yapicak. Insallah hersey yolunds gidicek sen icini ferah tut. Benim randevum 11.30 da sabah uyuyamadim 5 de uyandim valla. Hanimkizimda 7 gb uyandi.
Tepikler gelsin hanimkizdan benim kizlar tepikte su an yemek yemi diyorlar ne diyorlar :)) 1 saat oldu uyanali canim birsey istemiyor ..

Oyyy yerim ben onu bizim oglus da bazen cok hareketli bizde sali gunu gidicez asi icin aramadilar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…