bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
@koyogretmeni20 canim 20+ haftada olupta bebegini hisseden yok bir kac kisi istersen burdan sor canim :))
Ben de hissetmiyorum gerci benimki ultrasonda da hareketsiz ondan da oturu ayrintili uktrasonda bir sorun cikacak diye korkmuyorum desem yalan olur.. zamanla hareketlenecwgini umuyorum bakalim

Oglumda 20. Haftadan itibaren başlamıştı kasılmalar. Ve bunu rahimde yumuşama takip etti adım adım doğuma gittik. Nidilat içmekten fenalık gelmişti artı iğneler stresle geçti 37. Haftada doğdu şükür. Yine geldik 20. Haftaya ve yine başladım kasılmaları hissetmeye henüz düzenli değil sukurki. Her hissettiğinde de çok moralin bozuluyor. Hiç rahat değilim iki gündür. Karnimdada bi gerginlik var gaz kabızlık bi arada. İdrar kesesine çok baskı yapıyor sizlerdede varmı bi durum. Çok olmasa bile wc ye gitme gereği hissediyorum. Dr a çok aşağıdaki die sordum gayet iyi dedi. Ama iki gündür hissettiğim kasılma epeyce moralimi bozdu. Allahım inş hayırlısı ile aylatiriz. Çok uzun yazdım ama sizden daha iyi kimse anlayamaz şuan beni. Sanırım morale ihtiyacım var. Tekrar yatıp kalkmak istemiyorum oğlum var bu defa. En korusu de o bisey olucak korkusunu yaşamak...

Insallah bisey olmiycak bebeklerimize canim bende cok korkuyorum

Canim sende bendensin.benimde hep kasilmalarim olur ilk cocugum 36 ikinci cocugum 34 de dogdu.suanda cok kasilmalarim var minik adimlarla zor yuruyorum.carsamba kontrolum var.
Ciger gelistiici igneyi atilinca korkmuyorum.tabi o igne cok carpinti yapiyor nidilat cok fena carpinti yapiyor bana.
Benim nst ler de sancim cikiyordu.ikinci hamileligimde.carsamba nst ye sokarmi bilmiyorum.hakkimizda hayirlisi.

Nidilat yarım saat arayla ictigimi bilirim. Dahada çok yol var 30 lu haftalara gelmiş olsam biraz daha moral bulucam

Merhaba kızlar kızıma isim aramaktan uykularım kaçıyor valla bir isim düşünüyorum ama sizce söylemesi zor mu olur Sare veya Sara ikisinde aynı anlamda hangisi daha kolay söylenir?
Ben senin yerinde olsam ve bu ismi cok istesem hic dusunmeden Sare yi tercih ederdim , cunku Sara dilimizde bir hastalik ismi ayni zamanda. Sara krizi diye bir sey hic duymadin sanirim. Google da bi ara istersen Sara diye yazip

Nidilat yarım saat arayla ictigimi bilirim. Dahada çok yol var 30 lu haftalara gelmiş olsam biraz daha moral bulucam
Canim insallah 30 lu haftalari goruruz.ciger gelistirici igneyide atilmis oluruz insallah o zmn hic korkma.
Suan bile bi sikinti yapma rahatim ben.cunku deli gibi sancim var 24-26. Haftalarda yinede ben hep ayakta kosususturmaca halindeydim.dun gece kasilmamdan adim bile zor atiyordum.
Sende kendini strese sokma canim.bizim bebikler sabirsiz diyorum.
Ultrasonda hersey normal cikiyordu benim senin nasildi.hatta kizimda 2 dr ye birden gidiyordum bi tane doktora sancim var diyordum inanmadi bana yok birseyin dedi gonderdi bi daha adimimi atmadim ona.
Seninde herseyin normalmi.doktorlar bi sebep bulamiyorlar.

Gunaydin kizlar. Bugun hanimkizimi gormeye gidicem. Ayrintilimizda var. Insallah hersey yolundadir. Cok ozluyorum yavruyu.
Kizinla ozlem giderceksin ne guzel.her sey yolundadir insallah gelismelerden haberdar edersin bizi.bende 1 bucuk ay olmustur herhalde gormeyeli bende ozledim.carsamba benimde ayrintili var.
Hakkimizda hayirlisi insallah.

Kizinla ozlem giderceksin ne guzel.her sey yolundadir insallah gelismelerden haberdar edersin bizi.bende 1 bucuk ay olmustur herhalde gormeyeli bende ozledim.carsamba benimde ayrintili var.
Hakkimizda hayirlisi insallah.
Amin ecmain. Gercekten 3 haftada bir gidiyoruz biz ama ben daha fazla ve daha sık gitmek istiyorum. Yavrum buyudukce daha bi gidesim goresim geliyor.

Ben de hissetmiyorum gerci benimki ultrasonda da hareketsiz ondan da oturu ayrintili uktrasonda bir sorun cikacak diye korkmuyorum desem yalan olur.. zamanla hareketlenecwgini umuyorum bakalim
İlla 20. Haftada hissedeceksin diye bişi yok Canım takma kafana. Özellikle ilk gebeliklerde 22 23. Haftayı bulabiliyormuş. Ben hissediyorum ama ben çok erken başladım hissetmeye iki gündür tekme de atıyor sadece bir kaç kez daha. Zayıf olanlar çabuk hissedermiş zayıfım ondan galiba

Kuzucum bir tavsiye, ne kadar iyi olursa olsun, bebeğin tüp bebek değilse, tüp bebek doktorlarından ve ekibinden uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…