bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ay maşallah maşallah maşallah kuzumuza

Bizim kizlar cok bilmis bende henuz yemedim 1.5 lt su ictim ama uyanali. Kontrolden sonra yiyecegim bende.
Canim detayli tok gidiliyor bilgin olsun tatlim bol bol tatli birseyler yeki hareket etsin doktor her yerini incelicek bana tok gel dendi canim

Bende ayni vala uyanali 1 saat oldu aciktim ama cnm bisey istemiyo ne yicem diye dusunuyorum :)
yumurta zeytin yedim salatalik da dilimledim 2 saat oldu uyanali ama az once kalktim kahvaltidan simdi uzandim yiyorum sagli sollu tepiklerini :)) rabbim saglikla nasip etsin bebeginizi rabbim bir nefeste kurtarsin insallah.... cumlemize yani tek bebeklilere 38-39-40 haftalari banada 36-37 haftalari nasip etsin insallah ... ecmain

Oyyy yerim ben onu bizim oglus da bazen cok hareketli bizde sali gunu gidicez asi icin aramadilar beni
Beni iki hafta önce çağırdılar ama hastalanınca gidemedim birde arkasından oğlanın sünneti sonra bayram girdi işte ancak oldu kızacak ebe kesin.. Erkekler çok hareketli oluyor kuzum ama bu Can'ımı acıtıyor bazen çok beter olacak çok

Massalah pasana tatlim simdiden canin yaniyor 30 haftalari dusunemiyorum benim ilk oglum 4.600 dogdu bir tepik atardi cigerim yerinden oynardi kaburgam agrirdi :))

Kuzum hayırlı uğurlu olsun oğluşunun sünneti, geçmiş olsun. Allahım damatlığını, çoluğa çocuğa karıltığını da göstersin inşallah. Darısı fındık oğlunun başına

Ay maşallah maşallah maşallah kuzumuza
TatLim nasilsin hersey iyi gidiyor degilmi hic ayaga kalkma tatlim ye ic yat baska birsey yapma birak evi tozu oyle kalsin prensesin saglikli sen saglikli olda onemli degil canim...saglikla kalin

Bebeğinizin vücudu daha orantılı bir hale geldi. Bebeğinizin kafası hala vücuduna oranla büyük olsada, bacakları, kolları ve gövdesi eskisi kadar kısa değildir. Cildiniz gerildikce, göbek kaşıntısı yaşayabilirsiniz. Anneler kilo almayı kendilerine sıkıntı yapabilir fakat hamilelik boyunca beslenme bebeğin gelişimi için hayati önem taşır.

Ayy takvimimde yaziyor iyi beslenmemiz gerekiyor... :)))

Benimde cogu zaman canimi acitiyo igne batar gibi oluyo cogu zaman ta en altta onceden korkuyodum. Niye aciyo diye ama dr hareket ettikce acir dedi bazen

TatLim nasilsin hersey iyi gidiyor degilmi hic ayaga kalkma tatlim ye ic yat baska birsey yapma birak evi tozu oyle kalsin prensesin saglikli sen saglikli olda onemli degil canim...saglikla kalin

Bitanem benimmm, güzel kalpli arkadaşım, çok teşekkür ederim ilgine. Kuzum 6. haftadan beri yatıyorum. 9. haftadan itibaren, sadece wc, yemek ve banyo için kalkıyordum, plasenta sebebiyle. 20-21. haftadan itibaren kalkabilecektim. Tam böyle hafif hafif mutfağa gidip, meyve filan almaya başladım, iki gün sonra bunlar oldu. Şimdi yine yatmaya devam, kim bilir ne zamana kadar. Zaten yatak odası-banyo-salon arasında bir yataktan diğerine giderken bile ağrım, aşağıya doğru baskı ve biraz acı oluyor. Yemeğimi bile artık çoğunlukla yatağımda, hafif kaykılarak yiyorum. Sandalye bile rahatsız ediyor. 15 günde bir yardımcı bayan geliyor temizliğe, onun dışında eşim yapmaya çalışıyor. Ama yine de her yer her yerde. Bunaltıyor ama dediğin gibi, kızlarımız sağlıkla, 36. haftadan sonra sağsalim gelsinler de inşallah, ev mühim değil

Herkese güzel günler diliyorum. Çok katılamıyorum güzel anneler aranıza ama elimden geldiğince yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.....Bebişler büyüyor, çoğumuz yarı yolu atlattık,sağlıcakla kavuşmak dileğiyle inşallah.

Yandım ben iki oğlan anası birde çocuktan da çocuk babası oooh huniyi takar kafaya gezerim artık...

Allah kolaylık verir kuzum, hiç endişelenme. Benim eşim de iki erkek kardeş, annelerine yardımları olmuş da yükleri olmamış. Üstelik kadın bir de hırs yapıp bankacılık kariyerini tamamlamış. Üst düzey yöneticiyken emekli oldu.
Maşallah çocukları da gerçekten iyi yerlere gelen, karakterli çocuklar.
Benim annem de erkek kardeşime hep bebek gibi davrandı. Şimdi aç kalsa bir makarna yapıp, yumurta kırmaz. Ama ailesine karşı maşallah çok sorumluluk sahibidir. Eminim sen çok güzel yetiştireceksin çocuklarını. Erkek diye ev işlerinde yardım almamazlık, mutfağa birlikte girmemezlik yapmazsan, hayat onlara da sana da kolay olur.

Amiin cnm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…