bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu arada detayliya bende babamla gidicem cunku esim calisiyo o gun ve bayram sonu oldugu icin ve sali gunu oldugu icin cikmasi imkansiz o yuzden annem adayla evde temizlikci ablanin yaninda kalcak ben babamla gidip donucem

Bende adaya hamileyken asiri derecede sismistim canim dogumdan sonra hemen gitmiyo ama 1 hafta sonra gidiyo o sislikler

Ay edepsizler ben de ayagimda salliodum tekmeler diye yanima yatirip saclarini sirtini oksadigimda uyuyo deneyebilirsin kuzum
Benimki oyle bi saga don bi sola don derken 1 saati geciyo uyumasi beni uyutuyor bazen.cok sukur kendisi odasinda yatmaya aliskin abisiyle.sadece uyuturken problem.hedefim yatagina yatirip orda kendi kendine uyumasi insallah yapabilirim oglum cabuk alismisti bakalim bu yaramazim nasil olcak.birde kopek disleri cikiyor 2 si cikti cok cok fazla aksi su aralar.

Canim benim yorgunluk ve sicaklik sismekte cok onemli rol oynuyor.serin serin dus al hergun birde bayram bitti dinlenmene bak artik.bi kac gune hala sisliklerin inmezse doktor gorsun canim sisliklerini onemli mi degilmi o karar versin.sabahtan hafif bir sisligim olur ama aksam oldumu baya siserim bende dinlenince iner benim su aralar sislikler.

Kuzu kimse kimseyi dusunmez eslerde bitiyo olay kardes bugun hanimi dr a goturcem diyecek bitanem yoksa elalem hic sallamaz
Ben salak gb onlarin bebekleri icin endiseleniyorum. Bak dunden beri ne esi esimi nede arkadasim beni aradi araniz bozuldu bizim yuzumuzden abi afedersin hata yaptik diyen bile olmadi. Cocuk nasilmis diyen olmadi. Benim esim millet icin yasayip dursun. Dun beni uzdu. Ide bidaha bizle gorusmezler diyor. Onlar elele cikti hastaneden biz kavgaliyiz nicin onlar icin degdi mi bak birakip gitti seni arkadasin dedim. Dogru diyorsun diyor bide.

Bu arada detayliya bende babamla gidicem cunku esim calisiyo o gun ve bayram sonu oldugu icin ve sali gunu oldugu icin cikmasi imkansiz o yuzden annem adayla evde temizlikci ablanin yaninda kalcak ben babamla gidip donucem
Bende hep esimle giderdim doktora 3.cocugumda esimle gitmek hic nasip olmadi olmuucak gibi de duruyor is dolayisiyla.kpederler gitmistim hep.detayliyada gorumcemle beraber gdicem.birde arkadas da hamile gec dollenme olmus galiba bebegi hala gorememisti o da benim dr ye gelicek.

Kizlar burnum kaniyo sakir sakir korktum baya

Bu haftalarda olurmuş kuzum korkma. Kan basıncı arttı. Tampon yap. Çok geçmiş olsun.

"
Bazı anne adaylarında bu haftalarda veya daha ileriki haftalarda burun kanamaları olabilir. Bu kanamalar genellikle şiddetli değildir ve kendiliğinden dururlar. Kanamaların nedeni damar sisteminizdeki değişimler nedeniyle (kan miktarının artması) dış ortama açık olan burun içi kılcal damarların daha kolay çatlayabilir duruma gelmiş olmasıdır. Yaklaşık %20 anne adayı gebelikte bu durumu yaşar.

Tüm burun kanamalarının nedeni elbette bu şekilde açıklanamadığından durumu her zaman olduğu gibi doktorunuza iletmelisiniz."

Link de bu:
http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta21.html

Ikra meyra . Canim beni de kasım anneleeine ekler misin? 27 kasim tahmini dogum tarihim.sat:21 subat Ankara 31 yas. Cinsiyet erkek Allah izin verirse ismi Ali Rıza

Çok sevindim Can'ım plasentanın normale dönmesine darısı başıma benim gibi olanların basına.stres yapma eminim dr un güzel şeyler söyler rahatlatır seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…