bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım yaa, çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Küvete bi kaydırmaz al. Bir de küvet oturakları var, sabunlanırken filan ona oturursun.

Çok sağol canim dediğin gibi hemen uzandım ayaklarıma yastık koyup uzandım şimdi iyiyim bebeğimin hareketleride iyi
Ayyyy evet ben evde tek değildim allahtan eşim vardı kalkamadım kendim çünkü bende bundan sonra tekken hayatta banyo yapmam çok korktum

Insallah bazen tedirgin oluyorum.bir de sabahdan aksama kadar ayaktayim yoruluyorum ondan mi hissetmiyorum diyorum.2 tane cocugum var biri kucuk biri buyuk peslerinde kosturmakdan canim cikiyor...gece bir tek uyudugum ve dinlendigimle kaliyorum
Benimde 2 cocugum var.aynen senin gibi yoruluyorum.oglum 7 yasinda kizim 20 aylik.sirt ustu yatinca birde yemek yedikten sonra hissediyorum yoksa ayaktayken cocuklarin pesinden kosarken hic hissetmiyorum.zaten kasilmalarim var.arada otur dinlen yat uzan o zaman hissedersin insallah.

Kizlar idrarimdan kan geliyo dr umu aradim.acile git dedi acile gidiyoruz simdi
Insallah birsey yoktur serum verirler gecer birde antibiyotik canim bol bol su icmek lazim benimde idrarda cok az kan ve iltihap gorundu tahlil vermistim ilac vermedi bol su tuket dediler sali yine idrar vericem korkma canim saglikla donun evinize

Can'ım çok sağol eşimde dedi alalım Allahtan tek değildim evde eşim kaldırdı kalkamadım hemen
yuz ustu dusmedikten sonra korkma canim.ilk cocugumda merdivenlerden kaydim bi kac basamak otura otura indim asagiya kizimda yolda yururken komple yere yattim Allahtan yan dustum.bisey olmaz Allah in izniyle.

Hayırlı pazarlarınız olsun canlar
Bu sabah çok kötü mise bulantisiyla uyandım kusa kusa için dışına çıktı o sıra iç çamaşırım ıslanmış resmen nasıl korktum acaba suyum mu geldi diye. Sonra hemen değiştirdim meğer akintiymis. Hayırlısıyla şu hamilelikleri bi tamamlasaydık

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş. Aman dikkat et bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…