- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #30.701
Bizimde pazartesi günü ayrıltılımız.. Hayırlı haberlerle geliriz inşallahBizimde pzt ayrintilimiz varrr çok heyecanlı tüm korkuyorum merak ediyorumm
Benimde 3. Cocuk olmasina ragmen detayliui iple cekiyorum birde bayadir gormedim yavrumu kasilmalarim sikintilarim olunca daha da merak ediyorum.Kizlar iyi geceler hepinize insallah yarin cok guzel bir gun olur tatilin son gunu detayliya az kaliyo bizim de umarim esim ise baslayinca biraz olsun rahatlar evde cok skldi o sklnca bizde uzulduk
kiz Su yaziyi 3 defa okudum ne demek istiyosun diye gecenin 2 si ya kafam calismadi bian.Topikce toplanip beni dovuyosunuz kizlar cunku artik bu safligim gerizekalilik boyutuna ulastibi arkadas hamileymis ben sevgi kelebegi tabi canim soyle boyle gozun aydin falan filan cevap ne bilin bakalim
Saol tesekkurlerkisa kisa cevaplar buz gibi
Salak gibi kaldimben akillanmiycam yemin ederim gerizekaliyim ben sanane napacan angut kari ne seviniyon ben akillanmiycam beni niye kimse sevmiyo kizlar ya
Bikarmiyim hic sendenAaaaaaaa biz seviyoruz ya kuzum
Bıkmadın mı sen benim uzuuunnn uzun cümlelerimden?
Valla biktim artik bende salakligima doymuyorumBana da hep soğuk insanlar denk geliyor hamileliğimi 4 ay söylemedim genelde akrabalar söylemiyor zaten.. Arkamdan işte hamile mi diye araştıranlar hatta yemin ettirenler öğrenince bir hayırlı oldunu çok görüyorlar. Ben birde herşeyi kafama takarım
Oyy canim benimm yerim senikiz Su yaziyi 3 defa okudum ne demek istiyosun diye gecenin 2 si ya kafam calismadi bian.
Deme kendine oyle sen en iyisini yapiyorsun.kusur bizlerde.
Sen kizini oglusunu dusun.bosver milletin cevabini.
Ruyanda kizinin oglusunun kocisinin oldugu guzel ruyalar gor.
Dmi gitsinlerde ofklerini atsinlar is yerinde evde erkek iyi olmuoBenimde 3. Cocuk olmasina ragmen detayliui iple cekiyorum birde bayadir gormedim yavrumu kasilmalarim sikintilarim olunca daha da merak ediyorum.
Erkekler bizler gibi degil ev kusu olamaz onlar bazi erkekler evde vakit gecirmeyi sever benim kocam mesela bazilarida evde durdukca afaganlar basar ona.sizin tatil vardi birde iptal oldu senin sikintili donemin var suan hepten cani sikilmistir artik.tatile gidip stres atamadan senin durumunla tekrar stres sahibi oldu.ise baslayinca biz kadinlar rahatliyoruz resmen.benim kocam 1 gun evde ama bazen o bile fazla geliyo
Öyle deme Canum senin gibi iyi niyetli sıcak insanlar çok nadir bulunuyor.. Sadece herkese hakettiği gibi davranmak gerekiyor sende soğuk davranıyorsa kendini çekersin biraz..Valla biktim artik bende salakligima doymuyorum
Normal plesenta demekmış ama kendi doktorum bakmadı.Ayrıntılı USG deki doktor baktı. ..Ben tabi öyle rahat hareket edemiyorum.Korkularım var.Kendi doktorum da bir baksın sonra belki rahatlarim.Akıntı herkes var diyor da korkuyorum yine de danişacagim.Plasenta centra ne demekmiş Can'ım?inşallah kötü bişey çıkmaz kültür sonucunda sanmıyorum kötü bişey olduğunu hamileyken akıntı normal diyor herkes
Nilke ne kadar iyi bir insansın kendin yaşadığın kötü durumu başkaları yaşamasın diye çabalıyorsun önemsiyorsun..Allah gönlüne göre versin yavrunu sana bağışlasın
Gunaydin kizlar sabaha karsi ada karnima tekme atti daha dogrusu ayagini pat diye atti cok korktum ogluma bisey olur mu diye ama ayni dakikalarda oglum kipirdamaya basladi yinede bisey olmus mudur diye korkuyorum bu arada anladim ki artik adayi kendi odasina koyma vakti geldi de geciyo
Sağol canım.. Aminn inşallah hepimiz bu topikte yavrularımızla ilgili uyku süt konularını konuşuruz inşallah..Amiinn, Allah razı olsun canım benim, güzel kalbinin güzel yorumu bu, çok teşekkür ederim. Sen de yüreği tertemiz, çok iyi bir insansın, buna tüm kalbimle inanıyorum. Biz hastanedeyken ettiğin duaları, iyi dileklerini, desteğini unutamam. Yüce Rabbim hepimize bebeklerimizi bağışlasın, hepsinin ömrü uzun, bahtı güzel olsun. Hepsi hayırla analı, babalı büyüsün, yetişsin, erişsin inşallah. Artık en büyük dileğim bu.
Dmi artik yatsin zaten surda besikte yatacagi 4 ay sonra bi karyola almak gerekecek adayaGünaydıınnn. Korkma bitanem, bebişin içinde olduğu amnion sıvısı ve kesesi hem onu dış darbelerden koruyor, hem de soğuk ve sıcaktan. Yani hava yastığı var minik Denizimizin korkma. Ama evet Ada kuzusunu artık kendi odasına alıştır.
Canim ben zeynep hergun tekme yiyiyorum uyuturken.gunduz mecbur kendim uyutuyorum cok aksileniyor bazen o zamn tekmeleeri ardarda siraliyor zor zabdediyorum bacaklarini karnima muhakkak geliyor tekme.geceleri artik babasi uyutuyor.bisey olmaz insallah Allah in izniyle.Gunaydin kizlar sabaha karsi ada karnima tekme atti daha dogrusu ayagini pat diye atti cok korktum ogluma bisey olur mu diye ama ayni dakikalarda oglum kipirdamaya basladi yinede bisey olmus mudur diye korkuyorum bu arada anladim ki artik adayi kendi odasina koyma vakti geldi de geciyo
Gunaydin fistigim kizinda benim fistikli kurabiyem o kedi kovalayan hallerine kurban olsun teyzesi. Ben seni seviyorum yaTopikce toplanip beni dovuyosunuz kizlar cunku artik bu safligim gerizekalilik boyutuna ulastibi arkadas hamileymis ben sevgi kelebegi tabi canim soyle boyle gozun aydin falan filan cevap ne bilin bakalim
Saol tesekkurlerkisa kisa cevaplar buz gibi
Salak gibi kaldimben akillanmiycam yemin ederim gerizekaliyim ben sanane napacan angut kari ne seviniyon ben akillanmiycam beni niye kimse sevmiyo kizlar ya
Ay edepsizler ben de ayagimda salliodum tekmeler diye yanima yatirip saclarini sirtini oksadigimda uyuyo deneyebilirsin kuzumCanim ben zeynep hergun tekme yiyiyorum uyuturken.gunduz mecbur kendim uyutuyorum cok aksileniyor bazen o zamn tekmeleeri ardarda siraliyor zor zabdediyorum bacaklarini karnima muhakkak geliyor tekme.geceleri artik babasi uyutuyor.bisey olmaz insallah Allah in izniyle.
Kuzu kimse kimseyi dusunmez eslerde bitiyo olay kardes bugun hanimi dr a goturcem diyecek bitanem yoksa elalem hic sallamazGunaydin fistigim kizinda benim fistikli kurabiyem o kedi kovalayan hallerine kutban olsun teyzesi. Ben seni seviyorum yabenim de arkadasim hamile kalp atisi alamamislardi dun kontrole gitti tum gece dua ettim onun icin insallah duyar diye. Aradim sordum kalp atisi almislar diye sevindim. Sonra beraber dun benim detayliya gidicez esi tutturdu esime abi benim is basvurdugum yere gidelim sen tanitorsun konus dedi. Ben gece stres yapip uyuyamamisim kalbinde sorun var kizimin diye millet esimi alip yanimdan gitti bende donduklerinde esimle buyuk tartistim. Adamlar bana kizip gittiler. Biz esimle kavga etmis olduk. Kimsenin kimseye saygisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?