bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar iyi geceler hepinize insallah yarin cok guzel bir gun olur tatilin son gunu detayliya az kaliyo bizim de umarim esim ise baslayinca biraz olsun rahatlar evde cok skldi o sklnca bizde uzulduk
Benimde 3. Cocuk olmasina ragmen detayliui iple cekiyorum birde bayadir gormedim yavrumu kasilmalarim sikintilarim olunca daha da merak ediyorum.
Erkekler bizler gibi degil ev kusu olamaz onlar bazi erkekler evde vakit gecirmeyi sever benim kocam mesela bazilarida evde durdukca afaganlar basar ona.sizin tatil vardi birde iptal oldu senin sikintili donemin var suan hepten cani sikilmistir artik.tatile gidip stres atamadan senin durumunla tekrar stres sahibi oldu.ise baslayinca biz kadinlar rahatliyoruz resmen.benim kocam 1 gun evde ama bazen o bile fazla geliyo

kiz Su yaziyi 3 defa okudum ne demek istiyosun diye gecenin 2 si ya kafam calismadi bian.
Deme kendine oyle sen en iyisini yapiyorsun.kusur bizlerde.
Sen kizini oglusunu dusun.bosver milletin cevabini.
Ruyanda kizinin oglusunun kocisinin oldugu guzel ruyalar gor.

Valla biktim artik bende salakligima doymuyorum

Dmi gitsinlerde ofklerini atsinlar is yerinde evde erkek iyi olmuo

Plasenta centra ne demekmiş Can'ım?inşallah kötü bişey çıkmaz kültür sonucunda sanmıyorum kötü bişey olduğunu hamileyken akıntı normal diyor herkes
Normal plesenta demekmış ama kendi doktorum bakmadı.Ayrıntılı USG deki doktor baktı. ..Ben tabi öyle rahat hareket edemiyorum.Korkularım var.Kendi doktorum da bir baksın sonra belki rahatlarim.Akıntı herkes var diyor da korkuyorum yine de danişacagim.

Nilke ne kadar iyi bir insansın kendin yaşadığın kötü durumu başkaları yaşamasın diye çabalıyorsun önemsiyorsun..Allah gönlüne göre versin yavrunu sana bağışlasın

Amiinn, Allah razı olsun canım benim, güzel kalbinin güzel yorumu bu, çok teşekkür ederim. Sen de yüreği tertemiz, çok iyi bir insansın, buna tüm kalbimle inanıyorum. Biz hastanedeyken ettiğin duaları, iyi dileklerini, desteğini unutamam. Yüce Rabbim hepimize bebeklerimizi bağışlasın, hepsinin ömrü uzun, bahtı güzel olsun. Hepsi hayırla analı, babalı büyüsün, yetişsin, erişsin inşallah. Artık en büyük dileğim bu.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar sabaha karsi ada karnima tekme atti daha dogrusu ayagini pat diye atti cok korktum ogluma bisey olur mu diye ama ayni dakikalarda oglum kipirdamaya basladi yinede bisey olmus mudur diye korkuyorum bu arada anladim ki artik adayi kendi odasina koyma vakti geldi de geciyo

Günaydıınnn. Korkma bitanem, bebişin içinde olduğu amnion sıvısı ve kesesi hem onu dış darbelerden koruyor, hem de soğuk ve sıcaktan. Yani hava yastığı var minik Denizimizin korkma. Ama evet Ada kuzusunu artık kendi odasına alıştır.

Sağol canım.. Aminn inşallah hepimiz bu topikte yavrularımızla ilgili uyku süt konularını konuşuruz inşallah..

Dmi artik yatsin zaten surda besikte yatacagi 4 ay sonra bi karyola almak gerekecek adaya

Canim ben zeynep hergun tekme yiyiyorum uyuturken.gunduz mecbur kendim uyutuyorum cok aksileniyor bazen o zamn tekmeleeri ardarda siraliyor zor zabdediyorum bacaklarini karnima muhakkak geliyor tekme.geceleri artik babasi uyutuyor.bisey olmaz insallah Allah in izniyle.

Gunaydin fistigim kizinda benim fistikli kurabiyem o kedi kovalayan hallerine kurban olsun teyzesi. Ben seni seviyorum ya benim de arkadasim hamile kalp atisi alamamislardi dah once dun kontrole gitti dua ettim onun icin insallah duyar diye. Aradim sordum kalp atisi almislar diye sevindim. Sonra beraber dun benim detayliya gidicez esi tutturdu esime abi benim is basvurdugum yere gidelim sen taniyorsun konus dedi. Ben gece stres yapip uyuyamamisim kalbinde sorun var kizimin diye millet esimi alip yanimdan gitti bende donduklerinde esimle buyuk tartistim. Kendi randevularina girdiler tabii benim randevuya yakin mi gitmeniz derekiyordu dedim. Onlar cocuklari icin endiseleniyor biz endiselenmiyormuyuz dedim. Isi okadar onemsese senin bos gununde gezmek yerine seni arar is gorusmesine gidelim derdi dedim. Beni burda stresimle tek birakip gidiyorsun millet icin dedim. Adamlar bana kizip gittiler. Biz esimle kavga etmis olduk. Kimsenin kimseye saygisi yok.

Son düzenleme:
Ay edepsizler ben de ayagimda salliodum tekmeler diye yanima yatirip saclarini sirtini oksadigimda uyuyo deneyebilirsin kuzum

Kuzu kimse kimseyi dusunmez eslerde bitiyo olay kardes bugun hanimi dr a goturcem diyecek bitanem yoksa elalem hic sallamaz

Günaydın kisslarr
Geçmiş bayraminz mübarek olsun
Bayram munasebetyle biraz uzak kaldım.İnşallah herşey yolundadr.Hep güzel haberlerle dvm ediorzdr.
Nilke cnm msjini okumstm.İnşallah çok daha güzel haberlrn vardır.Allah m hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularimzi kucaklrmza almayı nasip etsin inşallah.
BegumBB cnm son msjnda akıntı demissin.Fazla akintin mi var.benmde bayadır yogun akıntm var.çamaşırımı degistrmekten bi hâl geldi.large günlük ped aldım yani.bazen sarımsı da gelio normalde su gibi de gelio.Ben normaldr Die dusunuorm.Başka bi problemm olmadgi için.daha önce idrar kültürü de temiz çıkmıştı.o sebeple doktora sormadim ama bi dahaki gidişte sorayim madem bende.İnşallah endiselencek bişey yoktur cnmcm.
Mcada cnm uzun msj yazma hastalığı bende de var.şekildeki gibi :) cümlelerimi asla kısa tutamam.o sebeple çok yazmamaya calisiyrm

Bu arada kızlar benm ayaklrm ellerim şişti.Yani üstleri değil albüm gibi değil ama parmaklrm öyle bi şişti ki.Geçen gün tektasi sağ elime geçirdim çıkmadı.misafirlktydk sonra cikarrm dedim inince.ama asla inmio.Ne sabunlar ne bişey kaldı yani :) Allahtan ince de tam parmagmn dibinde ustteki bogumu şişti parmagmn kangren falan olmaz inşallah.Allah korusun Aklıma gelmio değil yani.makasla falan mı kesilir bu diorum hiç cikmiick mi.Yoksa bu ara yorgunluktan mi bu kadar sistim bilemiyrm.bi de bayram sagolsun bana kilo aldırdı bilmiyrm sonumz ne olcak ama bebegimn göbek kordonunda bi damarda eksik.olunca bol bol yiyrm cnmn istedgni İnşallah sağlıklı kilo da en doğru zamanda gelsin hepimzn bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…