bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Daha doguramadimi Allah yardimcisi olsun.sanci suresi azalmis bugun dogar insallah.
Yok cnm iki gundur hastanedeydi iste bugun 3.gun sizintisi oluyo cocugun kesesinde acikligi yoktu bekledir kendi sanciso gelsin diye fln gelmefi dun suni sanci verdiler gece basladi hafif sancilari acikligi artirdin diyede suyunu patlattilar biraz artik daha sik sancilari gelmeye basladi iste ancak

Kizlar gunaydin ben de bisey soracagim ben 18. Haftada 3 lu tarama sinucunu almaya gittigimde doktor ayrintili randevusu al dedi bende randevu almaya gittigimde hemen ayrintiliyi cekip verdiler.18. Hafta erken degil mi ayrintili icin 20. Haftada cekiliyor diye hatirliyorum ben.doktoruma da 2 hafta sonra gidip sinucumu gosterecegim..ben ko trollerimu ozel hastane de yaptiriyorum tahlilieri devtte yaptiriyorum..

Baya sikintili gecmis insallah dogum cabuk olur.sanci insani uzuyor zaten.

18. Haftada olur diyen drler var ama normali 20. Haftadan sonra.kendi doktorunun ne diyecegi onemli

Ben daha tam olarak hareket hissetmiyorum karnimda bazen bi kasilma bazen bi gerilme bazen de ufak bi kiprasim olarak yani gunde 1 defa belki hissediyorumdur..sizler nasilsiniz bariz olarak hissediyor musunuz?

Merhaba kızlar inş herkes iyidir ben bugün görülmez kaza derler ya banyoda ayağım kaydı küvetin içinde ben düştüm allahtan sırt üstü düştüm karnıma gelmedi kolum bi morardı nasıl korktum anlatamam şimdi neyse ki bebeğimin hareketlerini hissediyorum bundan sonra banyodanda korkmaya başladım

Dikkat etmek lazimAllah korumus cnm

Ben daha tam olarak hareket hissetmiyorum karnimda bazen bi kasilma bazen bi gerilme bazen de ufak bi kiprasim olarak yani gunde 1 defa belki hissediyorumdur..sizler nasilsiniz bariz olarak hissediyor musunuz?
Ben net olarak hissediyorum sizde 1 hftaya net hissedersiniz

Gecmis olsun canim dikkat et

Ben net olarak hissediyorum sizde 1 hftaya net hissedersiniz
Insallah bazen tedirgin oluyorum.bir de sabahdan aksama kadar ayaktayim yoruluyorum ondan mi hissetmiyorum diyorum.2 tane cocugum var biri kucuk biri buyuk peslerinde kosturmakdan canim cikiyor...gece bir tek uyudugum ve dinlendigimle kaliyorum

Gecmis olsun insallah bisey olmamistir takip et kendini yatabiliyorsan ayaklarini havaya kaldirip yat..kanama v.s bisey olursa hemen hastaneye git..bir de kizlar tavsiyem evde kimse olmayinca banyo yapmayin ve evde kim varsa soyleyin sizi yoklasinlar surekli iyi misin diye bakip..cunku bu aralar bas donmesi sık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…