bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Himm iyisiniz yaa onemli degil tatlim o nts 38-39 haftalara nasip olsun insallah :))

Kuzu profilinden kisisel bilgilerine gir hani su durum yaziyoruz paylasiyoz ya o sayfa cikiyo sonra o sayfanin hemen yukarisinda bi pembe link var hesabim yaziyo hah ona tikla orda var kullanici adi degistir diye ordan yapcan
Canim baktim yok pembe yazi var ama uye yaziyor inan cok ugrastim bulamadim onceki isim mevhibe azra idi 2 hafta kullandim o ismi sonra bu ismi kullandim uzun suredir olmuyor yok neyse ugrasamicam tatlim sagol yardimin icin

Ohhh iyi bari ben acaba abartiyormuyum dedim. Doktoruma dun dedim bu kiloyla ben normal yapabilirmiyim dogumu diye. Guldu sen kilolu musun dedi?? Dalga gecti benle.
Karbonhitrattan uzak dur ekmegi az tuket sekerden tuzdan uzak dur yeter canim tavuk balik et yumurta bebege kilo yapar canim yogurt sut bunlari bolca tuket tatlim

Canim baktim yok pembe yazi var ama uye yaziyor inan cok ugrastim bulamadim onceki isim mevhibe azra idi 2 hafta kullandim o ismi sonra bu ismi kullandim uzun suredir olmuyor yok neyse ugrasamicam tatlim sagol yardimin icin
Ayy galiba cok aciklayamadim kuzum benimm afedersin

Panik atak oldum artık galiba. Bazen kalp krizi geçiriyorum zannediyorum. Psikolojim allak bullak. Allah' ım sen yardımcımız ol. Kızlar dua istiyorum sizden
Bugun bende dedim gidiyorum esime kizimiz sana emanet ama gitmedim kuzum bende hastalik hastasi oldum psikolojim alt ust sanki onumuzdeki 4 ay butun musibetler beni bulcak gibi 2 haftadir serum igne ilac agri sizi bide tasimiz oldu tam oldu yarin dr um ile konusucam ne kadar endiseli oldugumu ne kadar uzgun ve moralsiz oldugumu dr um muthis bi kadin eminim anliycak beni

Çok iyi anlıyorum seni. Sakin olmaya çalışmalıyız herhalde. Ama doktoruna paylaşmak gerçekten iyi fikir. Taş meselesi de nerden çıktı ya. Hamilelik mi yapmış bunu. Önceden de var mıymış.

Çok iyi anlıyorum seni. Sakin olmaya çalışmalıyız herhalde. Ama doktoruna paylaşmak gerçekten iyi fikir. Taş meselesi de nerden çıktı ya. Hamilelik mi yapmış bunu. Önceden de var mıymış.
Aynen canim gebelik kaynakli bugun idrardan kan gelince acile gittik o sekilde bilgimiz oldu nurtopu gibi tas ve bi yigin enfeksiyon bakalim teker teker gelin diyom ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…