bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok canim bugune kadar farketmemistik ama bu haftalarda olasi canini skma dedi

Mcada gecmis olsun canim.yarin insallah uroloji doktoru gerekli ilaclari verir duzelirsin canim.enfeksiyonu yok etmek icin ugrasir tasa yapcak bisey yok gibi agrin olursa diye belki hafif agri kesici verir.yarin haberdar edersin canim.
Antibiyotik verdiler kuzum yarin basliycakmisim sagol kuzum belki yiyecekleri kisitlarlar tasi tetikleyen seyleri

Kızlar nazara geliyoruz çok göbek resmi ultason paylaşmayın benim nacizane fikrim.. burada yazan herkes iyi niyetli olabilir ama herkes bu foruma girip okuyabiliyor maşallah da demiyorlarsa nazar değebilir.bol bol nazar duası okuyalım Allah korusun tüm kem gözlerden yavrularımızı

Amin kuzum insallah cok uzuluyorum
Canım benim bende senin adına üzülüyorum ama Rabbimin imtihanı sevdiği kullarını imtihan edermiş seni hastalıklarla imtihan ediyor günahlarına kefaret oluyo bunlar canım. Allah başka dert vermesin

Çok geçmiş olsun inşAllah hemencik atlatırsın

Canım benim bende senin adına üzülüyorum ama Rabbimin imtihanı sevdiği kullarını imtihan edermiş seni hastalıklarla imtihan ediyor günahlarına kefaret oluyo bunlar canım. Allah başka dert vermesin
Insallah kuzum ama bitsin artik rahat nefes aliyim inan cok bunaldim

yuz ustu dusmedikten sonra korkma canim.ilk cocugumda merdivenlerden kaydim bi kac basamak otura otura indim asagiya kizimda yolda yururken komple yere yattim Allahtan yan dustum.bisey olmaz Allah in izniyle.
Sağol cnm iyiyim biraz uzandım sonra marketti pazardı vss yoruldum sürekli takip ettim kanama vss olmadı bebeğimde hareket etti bişey yoktur inş

Çok geçmiş olsun cnm seni merak ediyordum bende ancak bakabildim buraya 9gün evde olmayınca iş bitmedi yarında iş başı mecbur bugün yaptım ama çok yoruldum bide kolum fena morarmış çok ağrıyor telaştan buz vss hep unuttum

Can'ım çok sağol bende zaten fena ödem var bundan sonra bol bol yerim artık buarada Adana'dan dün geldim Can'ım one sıcak öyle Allah yardımcın olsun hayatım hamilelikte sıcak Cidde'n çok zormuş

Çok teşekkürler Can'ım dikkat ettikçe bişey oluyor aman cnm dikkat etmek gerek allahtan karnımın üstüne düşmedim bundan sonra eş olmadan banyo yapmak yok evde tekken Allah korusun

Can'ım çok sağol bende zaten fena ödem var bundan sonra bol bol yerim artık buarada Adana'dan dün geldim Can'ım one sıcak öyle Allah yardımcın olsun hayatım hamilelikte sıcak Cidde'n çok zormuş
canim gecmis olsun dikkat et kendine evet cok sicak canim bugun daha bir sicakti pazara gittik esimle zor yurudum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…