bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canim gecmis olsun dikkat et kendine evet cok sicak canim bugun daha bir sicakti pazara gittik esimle zor yurudum yaa

Dikkat et Can'ım iki can taşıyorsun birde sen Adana çok güzel yerde işte yazı çok fena tekirse kaldım ben iki gün ohh orası çok iyiydi sende keşke biraz yaylaya kaçabilsen bunaltıcı sıcaktan

Dikkat et Can'ım iki can taşıyorsun birde sen Adana çok güzel yerde işte yazı çok fena tekirse kaldım ben iki gün ohh orası çok iyiydi sende keşke biraz yaylaya kaçabilsen bunaltıcı sıcaktan
Kactim canim annemlerin yayla evi var 3 gun kaldim bayramda cocuklar sıkılıyor tatlim ordan denize gectik evden cikmiyorum esim sebze secmesini bilmez pazar isini beraber yapiyoruz diger gunler evdeyim sende dikkat et canim ...

Mcada canim linki nasil degistiriyorduk unuttum yaa aradim bulamadim sen cok degistirdin ismini :))

Mcada canim linki nasil degistiriyorduk unuttum yaa aradim bulamadim sen cok degistirdin ismini :))
Kuzu profilinden kisisel bilgilerine gir hani su durum yaziyoruz paylasiyoz ya o sayfa cikiyo sonra o sayfanin hemen yukarisinda bi pembe link var hesabim yaziyo hah ona tikla orda var kullanici adi degistir diye ordan yapcan

yaren92 canim nasilsin tatilmi yapiyorsun tatlim ..

İyiyim çok şükür canım siz nasılsınız
Eşim senelik iznini kullandı salı gününe kadar izinli biz de memlekete geldik. Dün gece ilk nst mize girdik doktor gaz dedi vajinal batma hissi vardı yoldan da olabilir dedi burada her yerde internet çekmiyor o yüzden takip edemiyorum

Kuzu profilinden kisisel bilgilerine gir hani su durum yaziyoruz paylasiyoz ya o sayfa cikiyo sonra o sayfanin hemen yukarisinda bi pembe link var hesabim yaziyo hah ona tikla orda var kullanici adi degistir diye ordan yapcan
Tamam canim sagol tatlim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…