bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sagol kuzum o kadar moralim bozukki evet Allah beterinden saklasin ama bu taş olayi cok can sikici gercekten keske hamileliklermiz sorunsuz gecse bugun o kadar korktum ki kalbim sksnca
Öyle iyi anlıyorum ki cnm seni. Bende dün çok çok iyiydi bugün tüm günü kasılma ile geçirdim. Üzüntü çaresizlik moral bozukluğu çok karmaşık bi ruh halindeyim. Öyle imreniyorum karnı burnunda kostura kostura is yapana. Bunada şükür isyan etmek değil ama çok kötü bi ruh hali oluyor. Biran önce geçsin zaman die dua ediyorum. Rabbim korusun hepimizi ve evlatlarımızı. Yarında ayrintilimiz var herşeyin hayırlısini diliyorum

Mcada kuzum çok geçmiş olsun.dün gece okuyabildim anca yazıyorum misafirlerim vardı.
İdrar önemli. Idrarda Kan tabiki daha önemli ama sık sık idrar testi ve kültürü istemekte fayda var. Ben en son 3 hafta önce yaptırdım. Bu hafta tekrar yaptıracagim.tekrar çok çok geçmiş olsun.

Amin bitanem bizimde yarin detayli usg var ama butun hevesim sevkim kirik moralsizim cok dedigin gibi zamwn gecsin ve artik butun skntlarimiz bitsin

Sagol kuzum cok korktum cok da uzgunum inan moralim yerlerde artik biktim saglik sorunlarimdan teker teker gelsin artik bugun 11 de dr cagirdi bilmiom ne diycek

Karbonhitrattan uzak dur ekmegi az tuket sekerden tuzdan uzak dur yeter canim tavuk balik et yumurta bebege kilo yapar canim yogurt sut bunlari bolca tuket tatlim
Gunaydin hanimlar...
Canim ben seker ve ekmek hamile kalmadan once de tuketmiyordum. Kiloya musait oldugumdan ergenligimde cikarmistim hayatimdan. O yuzden hayatim boyunca en fazla 63 olmustum sonra hep 57 60tim. Ama simdi makarna hergun yemek istiyorum. Yiyincede oldum mu 83 neyse dogumdan sonra sporla halletcem o is bende.

Sagol kuzum cok korktum cok da uzgunum inan moralim yerlerde artik biktim saglik sorunlarimdan teker teker gelsin artik bugun 11 de dr cagirdi bilmiom ne diycek
Canim bunada sukur deme boyle.dermani olmayan hastalik degil.bebegin seninle en onemlisi.isyan etme sukur et canim daha kotu hastaliklarda gelebilirdi basina canim Allah korusun.her serde vardir bir hayir bunu unutma.
Moralinide yuksek tut yarin detaylidan da ins guzel sonuclarla cikcaksin.

Dogru soylyyosun kuzum ama elimde degil cok canim sklyo insallah oglum iyidir yarin detaylida gorucem belki bugynde gorurum

Arkadaslar günaydın;

bayram bitti iş başı yaptık. Tatil süresince düşünmediğim şeyleri yine düşünmeye başladım.

Çalışan ve bu konuda bilgisi olanlar için sorun olacaktı.

Özel sektörde çalışıyorum ve 2009 / temmuz ayında basladım iş yerine.

Doğumdan sonra özel sektörde 8+8 haftanın dısında ne kadar daha ücretsiz izin alabiliyorum acaba.

son haddine kadar kullanmak istiyorum çünkü. Birde Eğer şirket kabul etmezse işten çıkmam gerekirse tazminat hakkım oluyor mu ?

Senem çok olduğu için açıkcası bırakmak istemiyorum. Firma nın tepkisini kestiremiyorum.
Bizim firmadan genelde doğum süresi 8 hafta bitince hemen iş başı yaptılar ekstra talep eden bir kişi oldu. ona da izin verdiler ama iş başı yapmak için geldiğinde gönderdiler. tazminat verdiler ama onda durum baskaydı. tasarımcı istemedi fazla yükselen bir arkadastı çnkü. özel talepten dolayı işe geri alınmadı.

Şimdi ben kendi konumum için bunu kestiremiyorum.

Benim buyuk 8 yasinda kucuk 10 aylik daha..tam ayaklanma cagi kucugun durmuyor ki yerinde kimil kimil...

Ayy makarna yeme canim 83 sen 90 la kapat hamileligi tatlim ...bende 69 kilo oldum yata yata benimki yuruyus yok 9 haftamdan bu gune yasak 5 dkk ayakda dursam fena oluyorum kasiklarim agriyor belde fitik var bundan sonrasi nolcak bilmiyorum agirlastim artik

Canim ben 90 la mumkun degil kortizon da kullaniyorum mecburen. 95le bitirirsem dua edecegim. Canim dikkat et bel fitigi hamilelikte cok zorlar seni. Olsun dogumdan sonra veririz sakin kilonu dert etme.

Günaydın anneler bu gün eğer nasip olursa ayrıntılı ultrason günüm.. Birde aşı.. Birde sabah yine bir şok yaşadım 62 ile hamile kalmıştım ya şuan 59 kiloyum hamile kalarak kilo veren biri olarak şoktayım iştahım da açıldı bir aydır ama yok daha iki gün önce 61 i görmüştüm yine 59 a düşmüşüm anlam veremiyorum kendime bebeğin plasentası kilosuyla aynı olurmuş en az bir kilo almam gerekmez mi bu matematik beni çok zorluyor.. Vitamin de alıyorum yok olmuyor

Kızlar gece 3te tuvalete kalktm tuvalet kağıdına 1 damla ve yaninda mini minik leke gbi pembe kan Geldi dün biraz gezdim yorulmustum bilemedm ondan mi oldu.kaç kere tuvalete gttm bi daha gelmedi sehirdisndaym yakın bi hastaneyi aradm randevu yok acile gtsem bsy yaparlar mi bilemedm yoksa gönderirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…