bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
en kilo problemli olan bence benim kizlar zaten hamileligime kilolu basladim (normalde boyle kilolu degildim dis gebelik ve dusuk de sonra psikolojik olarak yioraninca kilo alfim ) suan her ne kadar 23 haftada 4 kilo almis olsamda bu hile bana fazla ne yapcam bilmiyorum

massalah kizina canim 20+haftadasin bebegin 413 grm massalah annesi rabbim sizi korusun benim kizceler 20 haftasinda 300 grmlardi kucuk kizlarim :))

Geldim kizlar aglaya aglaya icim cikti 2 bobrekte sis tas var buyuk ihtimal dedi dr urolojiye sevk etti cuma 11 de cok mutsuzum cok kotuyum 1 saattir agliyorum
Dur tatlım bu kadar harap etme kendini. Üroloji doktoru ne diyecek bakalım. Sana tavsiyelerim olacak bak bu konuda. Teyzem ve babam geçirdi. Yoğurdun üstünde biriken su varya hergün birkac kasik iç ondan. Bir de sizma zeytinyagi ve limon suyu karışımı 1 çay bardağı kadar hergün taze yap ve sabah çok erken aç karnına içilecek. Faydasını gördü babam. Cikaramamislardi operasyonla ama kurle taş kayboldu. Darısı sana. Zararı olacak seyler değil bunlar yapılabilir

Canim elevit yerine dacavit kullan saglik ocagi ucretsiz veriyor doktorum elevit vermedi decavit verdi banada bilgin olsun

Geldim kizlar aglaya aglaya icim cikti 2 bobrekte sis tas var buyuk ihtimal dedi dr urolojiye sevk etti cuma 11 de cok mutsuzum cok kotuyum 1 saattir agliyorum
canim gecmis olsun rabbim sifa versin baska ne soylenirki tatlim saglikla kalin diyecek soz bulamiyorum insallah atlatirsiniz ama dedigim gibi haslama cok iyi gelir diyorlar yada sen meyankoku al tarifini aktardan alirsin canim ac icecen meyankoku suyunu diger adi haslama rabbim sifa versin

Canim bebegin hareketlerini hissediyormusun.belki yorgunluktan olabilir ama istersen bi git acile.sen acile gidince kdogum doktorunu cagirirlar zaten mesai saati icinde git.
Evet cnm hssedyrm bebeği çok şükür.gezerken çok ağrım oldu göğsümun altnda fln akşam geldm bsy yoktu sabah 3te oldu işte. Yarına randevu aldm ama dayanamam kalbm fln atiyo gidicem acile bugun

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm senden iyi haber bekliyordum dualarımız seninle canım bunu da atlatırsın inşallah

Canim dur hemen aglama ne oluyor...ben 18 yillik tecrubem var bu konuda hic bisey olmaz korkma...uroloji uzmani sana tavsiyeler verecek bol su tuz tuketimini yasaklayacak..agrin var mi? O emli olan agrinin olmamasi.agrin olursa zor gecer hamilelik ama bebegine hicbisey olmaz korkma canim...ben laproskopi oldum.. Neler yasadim bobrekle ilgilu yasamadigim basima gelemeyen kalmadi...ama sukur iyiyim bazen bi ara durtuyor...benim bobrekler surekli tas uretiyor...dua et agrin olmasin

Canım doktor ihtimal demiş daha henüz belli bile olmadan kendini yıpratma ürolojiye git bakalım bir, nelerin tedavisi var çok şükür bunuda atlatırsın rahat ol Allah yardım edecek inş bu yolda sana üzme kendini

Canim senin sikintilar devam mi ediyor hala cok uzuldum. Allah sifa versin hemen dagitma kendini. Devasi vardir mutlaka ona gore onlem alinir

Idrar yoluna katater takilabilirmis burdan tecrubeleri okudum her biri cok kotu onlari gordikce agliom cok aciyomus
Katater bende taktirdirdim ama benim ki tutmadi1 hafta sonra kendisi cikti stent de deniliyor ona.ben aci felan hissetmedim ama katater cikmis hissetmedim idrarimi tutamadim surekli altima yaptim tutma gibi imkanim olmadi...ama hic acı hissetmedim

Acimiyodur dmi cok korkuorum
Katater bende taktirdirdim ama benim ki tutmadi1 hafta sonra kendisi cikti stent de deniliyor ona.ben aci felan hissetmedim ama katater cikmis hissetmedim idrarimi tutamadim surekli altima yaptim tutma gibi imkanim olmadi...ama hic acı hissetmedim

Bende yatmaktan 11 kilo aldım daha şimdiden hadi kilo önemli değil oğlumdada 30 kilo olamıştım 5 ayda verdim bunda da veririm inşallah ama bu bel fıtığı benide acayip zorluyor doktorlar artık yatma kalk gez toz yürüyüş yap tehliken geçti herkes kadar riskin var diyor ama ne mümkün belim tutulmuş kalçalarıma vuruyor en fazla 10 dakka ayakta kalabiliyorum ..NApıvaz Nasıl çözüm bulacaz bilmiyorum zeytin yapı sürüyorum havlu koyuyorum ama yok yanı ...fizik tedavi doktoruna gittim ilaç filan verin gani krem filan veremem bitkisel yağları sür dedi senin yaptığın bişeyler varmı Can'ım

Acile git Can'ım ihmal etme en azından ultrasonla bakarlar iğne yaparlar

Idrar yoluna katater takilabilirmis burdan tecrubeleri okudum her biri cok kotu onlari gordikce agliom cok aciyomus

Canım geçmiş olsun. Korkma çok şükür herşeyin tedavisi var. Eşimin arkadaşı böbrek taşı düşürmüştü gebelikte antibiyotik serum tedavisi görmüştü. Bi git bakalım doktor ne dicek önce bi görün tam tanı konsun. İnşallah bu da geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…