bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar (((
Bugün detaylı ultrason randevum var saat 2 de göbeğim de biraz tüy var diye tüy Dökücü krem ile aldım agis marka. Sonra netten baktım tüy Dökücü hamileler de kullanmayın diyorlar. Kana karışır diyorlar çok endişe ettim bebeğe birsey olur diye çok kızdım kendime. Sizce birsey olur mu kızlar

Canim ya epilasyon aletiyle aliver ya da sir agda bantlariyla al...ben de de oyle nasil killandi gobegim epilasyon aletiyle aldim

Almissin zaten gormedim ben orayi...bisey olmaz ama bidaha alma bence..

bende sirtima bebeyagi suruyorum bacagim cekiyor inan cok kotu agri yapiyor 6 aydan sonra ikiz hamilelik cok zor agir geciyormus napicam bilmiyorum canim esim masaj yapiyor hafif hafif bastirmadan inan fazla duramiyorum ayakta fazla kiloda almak istemiyorum kilo fitiga etkisi cok cunku ben hep zayiftim 8 kilo aldim simdiden 5 ay 1 hafta olduk 3 ay kaldi doguma rabbim cumlemize sifa versin ... ecmain

Canim ya epilasyon aletiyle aliver ya da sir agda bantlariyla al...ben de de oyle nasil killandi gobegim epilasyon aletiyle aldim
Bundan sonra almam zaten ben zararlı olduğunu bilmiyordum önceden ağda ile alırdım çekistrmemek için tüy dökücü ile alayım dedim aldıktan sonra içime kurt düştü nette yazan şeyleri okuyunca kötü oldum birsey olur mu ki bebeğe acaba

Yok kuzum ama bida kullanmayasin birak benim gobegim herif gibi tek derdim o olsun inan

Sanmam canim surekli kullananlar icindir sen bir defa birsey olmaz telaslanma dataylidada guzel haberler alirsin insallah

Yok bisey olmaz icini ferah tut canim..o kadarciktan bisey olmaz..

Mcada cnm geçmiş olsun bende hamileliğim ilk Zaman'larında su içemiyor daha doğrusu tiksiniyordum doktorumda soda içmemi demişti ama soda suyun yerini tam anlamıyla tutmadığı için vucüdum susuz kalmış bir hep tuzlu şeyler yiyebiliyordum düşün 12 haftamda kum döktür Hemde Ağrı'larla sağ bacağım kasılıyordu Ama su içmeye başladım bir süre sonra düzene girdi ozaman doktor bana bebeğe zararı yoktur sadece sen ağrı çekersin demişti bol bol su tüketmeye başla cnm ama soğuk su değil normal su iç fazla içesin inan dolaba su koymuyor yaz haretim var soğuk içsem bir bardaktan Kanıcam ama normal içiyorum içtikçe içiyorum naçizane fikrim geçmiş olsun....

kızlar nasılsınız bebişleriniz iyidir inşallah biz iyiyiz çok şükür çok giremiyoruz artık işler baya yoğunlaştı bayramdı seyrandı anca 24 haftalık olduk bugün bakalım hareketleri hissetmeye başladık eşim çok şaşırıyor sizde harketler nasıl

22+0 haftadasin canim usg goremi 23 haftadasin ama onunki erkek canim fark olur tatlim guzel hanimkizin 457grm cok iyi
canım sanki şey diye hatırlıyorum senin bebişler cinsiyet göstermemişti öğrenebildin mi cinsiyetini yada doktora gidecektin en son onu bekliyordun sanki ben uzun süredir girmeyince devreler yandı bende kızçelerin mi geliyor yoksam :)

S
saol kuzum bende cok su iciyom artik zirt birt cise gidiyorum neden halen sisiyo bu bobrek cozemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…