bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hos geldin canim ben en son senide etiketlemistim unutmusun tatlim 26 mayista ogrendim iki prenses geliyor diye etiketledim tatlim bende 23+2 olduk sukur canim zorlaniyorum tatlim rabbim yardimcimiz olsun saglikla gelsin minnoslarimiz bugun aklimdan gectin birde Larus gecti gorunmuyorsunuz diye saglikla kalin

kızlar siz bilirsiniz detaylı ultrasona gittiniz
ben haftaya gidebilicem doktora sonrasında olmadığımdan
19+5 olucam haftaya. detaylı ultrason için erken olmaz değil mi?

Risk alma canım bence bebeğin sağlıklı olursa zaten çok ihtiyacın olmayacak izne fakat doğumdan önceki 8 haftayı doğum sonu için talep edebilirsin bence makul karşılarlar onun dışındaki izinlerini Allah korusun hastalık olur Ateş olur öyle kullanırsın özelde değilim ama bir tavsiye

kızlar siz bilirsiniz detaylı ultrasona gittiniz
ben haftaya gidebilicem doktora sonrasında olmadığımdan
19+5 olucam haftaya. detaylı ultrason için erken olmaz değil mi?
Sonrsinda gidemeyecksen olur zaten 20-24 haftalar arasi yapiliyor bazi dr ler 18 haftdan sonrada olur diuor.
Hayirlisi olsun.

singer ben özel sektördeyim yazıdğını görmemişim arkadaş yazınca fark ettim, 8+8 16 haftalık ücretli iznini kullandıktan sonra 6 ay kadar ücretsiz izin hakkın var. ama tabi bazı kurumsal olmayan firmalar bu ücretsiz izni kullandırmamak için tüm yıldırma politikalarını kullanıyorlar maalesef. aslblnt dediği gibi izinlerini doğumdan sonra kullanmaya bak ama çalışma bakanlığı gereğincede maksimum son 3 haftana kadar çalışabilirsin. o yüzden sağlığın elverse bile hepsini kullanayım da olmuyor

ben ankaradaydım tatılde ve özel kecıoren hastanesınde muayene oldum. renkli 3, boyutlu bebgımın cok guzel pozlarını yakaladık. allahım agzı burnu heryerı bellı adamım benımm.... suan gozumun onunde bebegımı dusundugum an bı suret canlannıo bu cok guzel bı duygu. hareketlerının maasallahı var zaten sureklı kıpır kıpır ALLAHıma sukurler olsun hayal bıle edemıodum 3 dusukten sonra. Allahım nasıp etcek ınsallah bunu bana.

Masallah canim rabbim korusun bebegini usg paylasirsan seviniriz :))

Kızlar Konya'dan döndüm ne serindi yaa Adana çok sıcak bunaltıcı M mevhibe
Tesekkur ederim tatlim ben ayrintiliyi cukurova universitesinde yaptirdim metrodada yaptirabilirdim ama en basta beni o hastaneye sevk ettiler orda devam ettiriyorum canim oncesi adana metro hastanede 17 haftadaya kadar ordaydim memnun kaldim cok iyi ve detayli bakti porf. Perinatolog canim ve bende kanda istedi her ihtimale karsi persembe yine gidecem hem sonucu alicam hem detayliya tekrar girecem ilgili yerdi tatlim bilgin olsun torhc diye test istedi bende gecmiste kizamik cicek gecirdimmi diye ilk defa duydum bu testti iki gebelikte yaptirmadim insallah sorunsuz cikar .. ecmain

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir sayfaları okuyacak vaktim olmadı.@mevhibe ikra meyra tuana isim süper olmuş canım umarım iyisindir. Benim tatil yorucu ama güzel bakalım şimdilik. Arada sancılarım oluyo yatıyorum. Bebiş büyüyor ondan sanırım çok geriliyorum kasıklarım ve general bölgeme sancı oluyır dinlenince geçiyor ayaklarım da şişiyor şimdilik bukadar umarım daha kolay geçer kalan günlerimiz. Hepinizi özledim kendinize iyi bakın

Massalah kizcene canim 360 grm ve 19+4 cok guzel bende 20 +1 de 300 grmdi kizlar artik burdan hesap et kizcenin kilosunu iyi annesi iyi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…