bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tesekkur ederiz teyzesi dun degistirdim darisi kimliklerine olsun cumlemizin insallah bol bol dinlen canim bende 5 gun evde degildim sanci kasik agrisi fitik agrisi hepsi bir arada cektim rabbim ninnoslarimizi korusun 23 ne az kaldi ozlem giderriz tatlim allaha emanet ol dikkat et...

Masallah size.cok sukur sorunsuz atlatmsssin.peki kasilmalarina birsey dedimi dr.

Masallah canim gozun aydin.kucagina alinca daha bi guzel canim.insallah o gunler cabucak gelir.carsambada insallah bende guzel haberler veririm size.

Ben 1 haftadır hareketlerini bariz hissediyorum özellikle tatlı birşeyler yediğimde hareketli oluyor.çok güzel bir duygu
Balık kıpırtısı gibi suyun içinde oluşan bi hareket gibi hissediyorsun demi minik minik hareketler bazen ard arda kapırtı gibi
İlk başta ben 18. haftalardayken bu hareketleri gaz basınç var içimde diye düşünmüştüm sonradan anladım bebeğin hareketleri

Masallah canim gozun aydin.kucagina alinca daha bi guzel canim.insallah o gunler cabucak gelir.carsambada insallah bende guzel haberler veririm size.
sagol cnm eminim öyledir. Doğum yapma korkum bile azaldı sanki ona kavuşmayı öyle çok istiyorum ki sanki ona aşık oldum hep ondan bahsetmek hem onun resimlerine bakmak istiyorum ne güzel bi duygu bu böyle şimdiden böyle bi duygu kucağıma alınca daha çok artacak sanırım sevgim
İnşallah cnm çarşamba da senden güzel haberler gelir

Kızlar bi de detaylı ultrosonda doktor 1 hafta önde gidiyor dedi. 1 hafta önce geleck bebek dedi. 16 kasım sata göre tahmini soğum ama 8 kasım yazdı doktor. Ben tam adetimin bittiği gün hamile kalmıştım erken döllenme oldu diye mi önde gidiyor acaba erken olacak bebek

benimkide öyle erken gidiyor ayrıntılı usg raporunda da beklenen doğuma 17 kasım yazmış. bu normal doğum için beklenen süre dedi, eğer sezeryan olacak ise 1 2 hafta önceside olur dedi. çok takılmadım ama bebeğin gelişimi kilosu önde olunca gebelik tarihide önde gidiyor ondan sanırım diye düşündüm.

arkaaslar ben bebek odasi ucin arastirmalara basladim da siz nasil dusunuyosunuz ben biraz fazla hevesli oldugumdammi bilmiyorum annem oda icin erken desede hem odasina yatak dolap alip hemde benim odama yanima yatak almak istiyorum onun icinde sepet besik sizce kullanisli olurmu uoksa ikea yatagi tarzindami biseyler alsak odasina sonradan yatak olan besiklerden dusunuuorum ama ondada tam emin degilim

kilosu boyu önde olunca organları da ona göre gelişmişlik açısından gelişimini de tamamlamış oluyor mu acaba? Ben adetimin bittiği gün ki ilişkiden hamile kaldım başkalarına göre 1 hafta 10 gün önce döllenmem olmuş olması gerekiyor o yüzden önde mi gidyor acaba dedim de

ha hissettik ha hissedicez derken doğuma az kaldı valla
Aynen öyle o günleri de görürüz inşallah
Aynen öyle Canım ben tarifini yapamadım minik minik kıpırtılar..Dünyanın en güzel duygusu anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…